REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

BĂTRÂN RUPT CU BĂTAIA, la propriu! Are ambele mâini în ghips. SURPRIZĂ: cine este agresorul!

BĂTRÂN RUPT CU BĂTAIA, la propriu! Are ambele mâini în ghips. SURPRIZĂ: cine este agresorul!

Replica API 7 iulie 2018 | 00:37 1029

Băgat în spital de un tânăr care susţine că cel agresat încerca să-i taie cauciucurile de la maşină; ancheta spune altceva

Băgat în spital de un tânăr care susţine că cel agresat încerca să-i taie cauciucurile de la maşină; ancheta spune altceva

sursa foto Shutterstock

Scandal monstru pe strada Tulcea din municipiul Constanţa! Un bărbat de 67 de ani, suferind de post AVC, cu uşoară pareză, a fost bătut crunt de un vecin. Pretextul tânărului de 22 de ani care l-a lovit pe bătrân cu o bară metalică a fost: „Avea un cuţit, mi-a tăiat cauciucurile de la maşină”. Numai că, susţin martorii, nici urmă de cuţit în mâna bătrânului!

În schimb, respectivul se aplecase la un moment dat lângă autoturismul tânărului recalcitrant, dar numai pentru că îşi căuta în iarbă câinele, de talie mică. „Câinele are 17 ani, e surd, nu aude dacă îl strigă”, au spus vecinii. De altfel, câinele a fost găsit în faţa uşii blocului de un martor, care, ştiind al cui e, l-a dus în faţa apartamentului în care locuieşte bătrânul.

Ulterior, acelaşi martor a aflat că Viorel B. fusese agresat în parcare, a coborât în faţa blocului şi încercat să afle ce se petrece. Pentru că agresorul susţinea teoria cauciucurilor tăiate, vecinul a verificat maşina şi a constatat că nici urmă de aşa ceva! Una peste alta, locatarii blocului au sunat la 112. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 6 mai a.c. La faţa locului a intervenit şi o ambulanţă, care l-a prelat pe rănit şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Oamenii legii de Secţia 2 de Poliţie au preluat cercetările, stabilidu-se, printre altele, şi ce leziuni a suferit şi câte zile de îngrijiri medicale are nevoie bărbatul bătut. Este vorba despre 45 de zile de îngrijire medcială (!), dar se vor mai adăuga încă 15, având în vedere complexitatea rănilor, în speţă oase rupte.

În momentul în care agresorul a început să îl lovească, bătrânul a ridicat mâinile, să pareze, iar în momentul de faţă are braţele în ghips. Viorel B. a suferit o operaţie, fiindu-i introduse bare de fier în mâini, iar după ce oasele rupte se vor suda, el va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, pentru înlăturarea respectivelor fiare.

Dosarul a ajuns şi în atenţia procurorilor, care au stabilit că fapta se îmcadrează la infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”. Tot în faţa procurorilor au ajuns, ca martori, şi mai mulţi vecini, care au relatat cu lux de amănunte situaţia, precizând şi că loviturile aplicate bătrânului au fost violente şi succesive. Când a încercat să ajungă în casă, lovit crunt, bătrânul se clătina şi nu reuşea să deschidă uşa, au mai relatat vecinii, care au infirmat declaraţia tânărului agresor, cum că „Viorel B. avea un cuţit în mână, se aplecase să taie cauciucurile”.

Însă, în continuare, Marius Ţ. şi-a menţinut şi în faţa anchetatorilor declaraţia cum că „Viorel B. avea un cuţit şi se aplecase să taie cauciucurile”. De precizat că, potrivit locatarilor din blocul unde s-a petrecut scandalul, Marius Ţ. ar fi fiul unui magistrat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa se duca putin la puscarie, e simplu
1
0
Dati numele lor intregi, nu cu B sau T. Se pare ca, ori e fiu de magistrat ori nu e, sau va e frica sa scrieti clar ?
0
0
Ce mai face mata aia care a fatat un avorton ca tine ? Mai intreaba de mine sau are gura plina cu cacat.
1
0
Mari dobitoci sunteti...se mai adauga 15 zile pentru oase rupte, asa-i ?
1
1
PE baba NOVAC 43 e un bosorog fix in statia de autobuz care pune cuie la roti iar peste drum de el niste jegosi slinosi cu firma fac la fel daca parchezi pe domeniu public in fata firmei sau langa firma lor! si pe frunzelor cu baba novac imediat pe colt aceiasi nespalati rup stergatoare! eu daca ii prind ii rup in doua ma jur, o sa-mi i-au camera IPTV si o le indoi ciolanele oricati or fi ei
5
0
Agresorul la puscarie !Magistratul sa-si viziteze fiul acolo unde-i locul ! Justitia sa-si faca treaba fara alte interventii si amenajari rau facatorilor in societate!
5
0
MOARTE CIUMEI ROSII!!!
7
1
Atentie,am avut un vecin varstnic,familist,care zgaria masinile din fata blocului..a fost prins de un vecin care ramasese in masina,in spatele geamurilo fumurii ,in timp ce sotia urcase in bloc.Tipul a scos cheile din buzunar,a privit in jur si a zgariat masina de la un cap la altul..a iesit mare scandal..tipul n-a recunoscut in ruptul capului si in final a scapat doar cu niste injuraturi .
6
3
Si care e treaba ca este fiu de magistrat, sa plateasca. Cunosc un magistrat de universitate particulara care a fost repetent de nu stiu care ori si olimpic la bacalaureat. Adica bacalaureatul l-a dat de 8 ori ca sa-l ia o data dar se numeste acum magistrat.
12
3
avortonul e pesedeu tipic. Cu parinti pesedisti. Daca era hastagist era in piata victoriei si lua bataie de la jandarmii pesedeului. Muie pesede, muie avortonului ! Cu cacat !
22
9
Spune stirea cap-coada. Al cui fiu este ? Sau ti e frica ???
22
2
Agresorul este tipic celor de la hastagi. Un avorton decerebrat.
10
23
din tagma hotilor provin cei mai mari talhari,urmatoarea generatie fiind criminali,asa zisii magistrati ai juistitiei din romanica nu sunt decat niste avortoni proveniti de la saguna si alte bordeluri de aceeasi speta
23
4
Dca-i fiu de magistrat, e clar ca se musamalizeaza, o sa se spuna ca batranul avea cutit si vroia sa-l taie pe fiul-printisor.Pai o fi si hahalera asta tot vreun hastagien parazit imputit.
20
3
Chiar daca avea un curit, chiar daca i-ar fi taiat cauciucurile nu ii motoveaza nimeni gestul. Nu suntem in jungla sa ne facem singuri dreptate. Nu esti pe departe mai breaz decat clanurile tiganesti care s-au batut in pkina zi in strada. Pacat de tineretea ta pe care o vei petrece in puscarie. Pacat ca vei fi o victima a detinutilor care nu accepta asa fapta. Daca, te bateai parte in parte cu unul de varsta ta erai poate smecher. Asa, sa bati un batran semiparalizat si cu o bara metalica te califica drept gainar. La multi ani cu executare. Din pacate tot pe banii nostri!
34
1
Nu-i mai scoate fiarele lui tataie..
2
11
Esti REZIST ca pute de la o posta
7
29
Sa dau si eu in ma-ta ,fiu de magistrat ! Dar stai linistit ca nu ii voi rupe mainile ci doar un pic sufletul !
21
2
si asta este doar inceputul.noul cod penal le permite orice.multumiti-i psd-ului.
35
9
Aceasta bestie umana ,bruta ,cu cap uman ar trebui sa nu mai conduca niciodata o masina ca si in trafic ar putea face miscari mortale sa mearga pe vjos poate isi mai calmeaza nervii lui si ai neamului .Felicitari vecinilor care au avut curaj sa sustina adevarul in fata unui borfas
40
2
cum sa dai ma fiu de magistrat asa intr-o fiinta? ar trebui calcat in picoare, legea talionului ca daca ajunge la politie si judecatorie da neamul lui telefon si nu pateste nimic. Omorat in strada asta merita
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218