REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bunica accidentată pe trecerea de pietoni din Mamaia A MURIT

Bunica accidentată pe trecerea de pietoni din Mamaia A MURIT

Replica API 3 iulie 2017 | 00:21 660

sursa foto: Info Trafic Constanta

Bătrâna accidentată vineri seara pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia a murit la spital, pe masa de operație.

Potrivit martorilor, din impact, femeia a fost proiectată mai mulţi metri dincolo de trecerea de pietoni. Bătrâna, Maria Barbălată, a suferit un traumatism cranian şi traumatism la membrele inferioare. Loviți au fost și soțul acesteia și nepotul celor doi.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/un-copil-si-doi-adulti-spulberati-pe-o-trecere-de-pietoni-in-mamaia-323319/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-I fie tarana usoara
1
0
Andrei esti la fel de idiot! Normal ca nimeni nu si doreste sa i se intample asa ceva.Dar asta nu inseamna ca soferita e nevinovata doar pt ca "i se poate intampla oricui".Trebuie sa plateasca pentru neatentia ei.
3
2
Ana esti o mare idioata. Nimeni nu vrea ca lucrurile astea sa se intample dar noi romanii suntem foarte buni la a vedea partile rele ale altora, uitate la tine prima oara. Cel mai mare dusman al omului este chiar persoana lui. Dumneuzeu sa o ierte, un site zice o varsta alt site zice alta varsta , nu mai jurnalisti de cacat.
2
1
si iti convine sa mori ca nu ai cascat ochii la un idiot?
1
0
Sint soferite care se uita la tine dinmasina cu dispret -adica nu ma mai deranja cu prezenta ta de pieton
1
4
Nu pot sa inteleg si nici nu vreau.Nu pot sa i gasesc scuze soferitei pt ca a omorat un om nevinovat pe trecerea de pietoni.Din pacate la noi pedepsele sunt prea blande in astfel de situatii.Cand am spus batrana ma refeream la soferita, in ziar au scris ca are 65 de ani.
3
2
Ptr Ana...daca poate sa inteleaga...a fost un accident, nu l-a dorit nimeni, se poate intampla oricui, o clipa de neatentie si poate sa ti se schimbe viata. Crezi ca femeia care a provocat accidentul a vrut?
7
8
Care batrana?!!! Ca avea 50 ani.
7
3
Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Sanatate celor accidentati!
4
1
Da nenorocita de soferita crezi ca nu are nici o vina? Cu ce viteza mergea bovina de a omorat o pe femeia asta?cu viteza legala in nici un caz! Si sa inteleg ca tu nu ai permis de poti scrie un asemenea comentariu;probabil daca aveai stiai ca inainte de i trecere de pietoni reduci viteza mai ales daca n ai vizibilitate din cauza traficului. Oamenii astia au fost loviti pe a treia banda, deci despre ce vorbim? Ceilalti cum au oprit?pt ca au cascat ochii nu ca vaca asta batraba.
11
6
Mare risc isi asuma tinerii care isi lasa copiii in grija bunicilor in ziua de azi.Batranii astia nu aproximeaza niciun pericol.Pana nu vad ca s,a oprit roata masinii nu trebuie sa traverseze cu nepotii chiar si pe trecere pietonala
24
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272