REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bătrânul al cărui cont bancar a fost spart de hackeri, ajutat de Arimex Comexim 2000. Firma i-a asigurat mesele de Paşte!

Bătrânul al cărui cont bancar a fost spart de hackeri, ajutat de Arimex Comexim 2000. Firma i-a asigurat mesele de Paşte!

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:00 524

Bătrânul din Constanţa al cărui cont deschis la Raiffeisen a fost spart de hackeri, lăsându-l fără bani de sărbători, ajutat de conducerea Arimex Comexim 2000 SRL din Constanţa. Managerul Petre Preda îi va asigura masa de sărbători în cele trei zile de Paşte. „Îi asigurăm masa festivă pentru cele trei zile. Ne sesizăm întotdeauna în astfel de cazuri. Să nu-şi facă griji, îi asigurăm toate mesele necesare”, a declarat Petre Preda.

Un bătrânel din Constanţa s-a trezit fără banii din contul bancar deschis la Raiffeisen, chiar înainte de sărbători. Grigore Grosariu avea peste 3000 de lei strânşi la bancă, pentru zile negre. Rămas fără bani chiar înainte de Crăciun, anul trecut, vârstnicul a mers la bancă să scoată o anumită sumă de pe card, însă a constatat că nu mai avea decât 7 lei. Disperat, clientul a mers la ghişeu, iar funcţionarul unităţii bancare i-a scos extrasul de cont. Cele mai multe tranzacţii au fost efectuate în Amsterdam, pentru plata lunară a platformei Netflix, dar şi pentru plata serviciilor Tailor Brands, o companie care se ocupă cu crearea logo-urilor. Grigore Grosariu a solicitat să-i fie alimentat cardul, fiind golit din culpa băncii, însă reprezentanţii unităţii bancare ridică din umeri. Acesta ameninţă că, dacă va fi nevoie, va dormi în faţa sediului până când va fi despăgubit. „O să merg să stau la bancă, la agenţia din Zona Far, până când o să-mi dea banii înapoi. Nu sunt bani furaţi, sunt bani munciţi cu greu, îi strângeam pentru zile negre, maia les că sunt şi bolnav”, a spus, cu lacrimi în ochi, bătrânelul fraudat. „Aveam strânşi nişte bani pe card. Când aveam nevoie, scoteam mici sume, mai mult pentru medicamente. Înainte de Crăciun, am vrut să scot bani. Nu mai aveam decât 7 lei, din cei 3000”, s-a plâns Grigore Grosariu. „ Am cerut celor de la bancă să-mi dea banii înapoi, mi-au răspuns că nu este posibil! Sunt banii mei, pe care i-am strâns cu greu, nu sunt banii nimănui”, a completat el.

Poliţiştii BCCO au intrat pe fir!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa au deschis o anchetă în acest caz, după ce bătrânelul a formulat plângere, pe data de 7 februarie a.c.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hotii sunt in banci,angajatii fac furturile acoperiti de politie ,justitie si protectia consumatorului am patit-o si eu dar daca ai pile se face dreptate Romania tara de c..cat
2
0
Posibil sa fi platit undeva cu cardul si a avut pisicuta...asta e viata in estul salbatic al Europei.
0
2
Bancile nu platesc taxe in romania. Sunt grupari mafiote.
7
0
Si pana la urma asa este legea daca ai bani la banca si cineva tii fura banca spune ne pare rau ai avut ghinion si gata.Dommule Isarescu dati o lista cu bancile care nu raspund de bani depusi de clienti lor asa este corect.
4
0
Bancile nu sunt sigure! Cel putin ptr oamenii cinstiti!
10
0
Cea mai proasta banca de pe piata romineasca
7
1
sa va bagam muie multa replica care a pus restrictie la comenturile pt victor ponta si pinguinul de la raja stroe..ce jeguri intro tara democrata muie replica si partidele care le sustii mi-as pula in mata mai ales in schiloada aia si cu babuinul ala de barbatasu care au replica
8
1
BANCA DE CACAT
10
0
a ajuns omu' sa primeasca pomana? cand el avea banii lui munciti, si acea pomana nici macar nu este acordata de Raiffeisen bank, o banca care nu-i in stare sa asigure siguranta banilor depusi de clienti, o banca care nici macar nu si-a cerut scuze pt cele intamplate si nu arata nici o implicare in recuperarea banilor si rezolvarea cazului.Daca nici intr-o banca banii nu stau bine ........
10
0
Saracul, imi pare rau ca se intampla aceste lucruri oamenilor cu putin, cei cu mult nu sunt atinsi. Sigur este o scurgere de informatii din interiorul bancii
7
0
sa va bagam muie multa replica care a pus restrictie la comenturile pt victor ponta si pinguinul de la raja stroe..ce jeguri intro tara democrata muie replica si partidele care le sustii mi-as pula in mata mai ales in schiloada aia si cu babuinul ala de barbatasu care au replica
5
1
Daca in America se intampla ca sa-i fie furati din cont banii, banca il despagubea imediat, poate mai si platea pentru tacere. Altfel despagubirile sunt uriase. La noi cu ajutorul luk Isarescu si legilor bancile se pisa pe romani.
15
0
Este bun si ajutorul dar omul isi doreste banii inapoi din partea bancii si scuze si i daune morale
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108