REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BAȚU, de la MERAKI ESTATE, vrea să CONSTRUIASCĂ un ANSAMBLU REZIDENȚIAL în Mamaia Sat

BAȚU, de la MERAKI ESTATE, vrea să CONSTRUIASCĂ un ANSAMBLU REZIDENȚIAL în Mamaia Sat

Replica API 9 septembrie 2021 | 23:12 3729

Zona Mamaia Sat se află în ultimii ani într-o expansiune continuă când vine vorba despre investițiile imobiliare. Printre cei care intenționează să construiască se află și societatea Meraki Estate SRL, administrată de Dumitru Bațu. În acest sens, reprezentantul societății a depus la APM Constanța două solicitări pentru emiterea acordului de mediu. Mai exact, vorbim despre un ansamblu rezidențial compus din 3 imobile, dar și despre un alt imobil cu funcțiunea de locuințe colective.

Investitorii imobiliari au ajuns și în Mamaia Sat. Printre aceștia se numără și societatea Meraki Estate SRL. Recent, au depus la APM Constanța două solicitări de emitere a acordului de mediu pentru două proiecte. Un proiect are în vedere ridicarea unui ansamblu rezidențial compus din 3 imobile cu funcțiunea de locuințe. Toate cele trei imobile vor avea regimul de înălțime S+P+4E. Se mai dorește și edificarea unei piscine exterioare, platforme de parcare subterană și supraterană, dar și amenajare peisagistică. Aceste imobile ar urma să să fie ridicate în Mamaia Sat, strada M20.

Cea de-a doua solicitare vine pentru proiectul: ,,Construire imobil cu funcțiunea de locuințe, cu regimul de înălțime S+P+4E, cu platforme de parcare subternare și supraterane, piscină exterioară și amenajare peisagistică. Imobilul este propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. C2, f.n., lot 2/3

Date despre societatea Meraki Estate SRL

Societatea a fost înființată în anul 2021 și are sediul pe strada Primăverii, numărul 6 din municipiul Constanța. Ca și administratori ai societății îi regăsim pe Perifan Mihai și Bațu Dumitru, iar asociați sunt Perifan Mihai (25%), Pavement Serv SRL (50%) și Kardinal Funding SRL (25%).

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati oamenii sa construiasca bojdeuci. Doar asa se dezvolta constanta. Va arata precum favelele din Rio dar decat teren viran pe care pasc oile mai bine niste bordeie de lucs.
1
1
Daca tot cacatul a ajuns dezvoltator, atunci tu de ce nu ai ajuns ??? In rest numai de bine ...
5
1
Voi nu ati construit vreodata macar un cotet de caine...si sunteti comentaci de valiare. Haterilor...va asteapta vremuri grele. La munca sclavilor... da-va-n plm
6
2
A ajuns tot cacatul mare dezvoltator.
4
6
Oamenii insemnati, cipanii, aia cu cruce in frunte, oamenii drakului
9
6
Alt cipan evazionist .
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468