REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Contele“ Zambra s-a săturat de cârnații din pușcărie, mai vrea și brânză!

„Contele“ Zambra s-a săturat de cârnații din pușcărie, mai vrea și brânză!

Victor ROTARU 26 ianuarie 2023 | 00:00 2205

Timpul trece mult mai greu în spatele gratiilor, mărturie ne stau nenumăratele cereri înaintate instanței de către deținuți. Autointitulatul „Conte”, Nicolae Mircea Iosipescu-Zambra, bărbatul care și-a exploatat propriul copil și pe care-l trimitea la cerșit, tot caută modalități de pierdere a timpului. Dacă în luna decembrie acesta trimitea presei scrisori din pușcărie, acum acesta s-a plâns de faptul că ortodocșii primesc doar... un cârnat, iar musulmanii primesc brânză.

„Contele“ Zambra s-a saturat de carnatii din puscarie, mai vrea si branza!Nicolae Mircea Iosipescu Zambra

Autointitulat „Conte”, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a fost reținut de către procurorii DIICOT din cauza faptului că își exploata propriul fiu, în vârstă de 13 ani, trimițându-l la cerșit. Coșmarul copilului nu se oprea aici, în momentele în care nu era trimis la cerșit, era pus să facă diverse sarcini pentru tatăl său și subordonații acestuia. Toate acestea au avut loc în perioada mai – august 2022.

Zambra: „Noi, ortodocșii, primim doar un cârnat”

Acum, din pușcărie, „Contele” are alte preocupări, acesta înaintând o plângere în care se precizează că hrana oferită în penitenciarul Poarta Albă îi discriminează pe ortodocși față de musulmani, acesta declarând în fața instanței: „noi, ortodocșii, primim doar un cârnat, iar musulmanii primesc brânză”.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au respins ca nefondată contestația formulată de către Nicolae Mircea Iospescu Zambra. Sentința fiind definitivă.

„Contele“ Zambra s-a saturat de carnatii din puscarie, mai vrea si branza!Minută judecătorească

Cine este „Contele” Zambra

Profitând de caracterul incert al mediului politic din anii ’90, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a reușit să își clădească un nume. Autointitulat „conte”, a folosit această oportunitate pentru a înființa un partid politic împreună cu mama sa și fochistul blocului în care locuia, devenind astfel membru fondator și președinte al Partidului Național Progresist și apoi vicepreședinte al primului parlament ce adopta legi și decrete necesare imediat după Revoluția din decembrie 1989, anume Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN). Zambra a ocupat chiar și o funcție de parlamentar în această perioadă, fiind implicat în dosarul „Caritas” și închis pentru înșelăciune. În calitate de președinte de partid, el beneficia de paza și protecția SPP, fiind documentate în numeroase fotografii, ce datează în anii aceia, escapadele lui prin București unde era însoțit de ofițeri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E nevinovat!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102