REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bebeluș CHINUIT, ținut de mama lui în soare, la CERȘIT, pe străzile Constanței!

Bebeluș CHINUIT, ținut de mama lui în soare, la CERȘIT, pe străzile Constanței!

Replica API 19 august 2017 | 17:02 1160

Constănțenii care locuiesc în zona Cireșica a municipiului Constanța ne-au semnalat că, de ceva vreme, o tânără s-a aciuat în zona respectivă și se folosește de copilașul ei, ce nu pare să aibă mai mult de câteva luni de viață, pentru a-i sensibiliza pe trecători. Dacă zilele trecute, tânăra avea la ea și câteva sacoșe cu haine și o sticluță de apă pentru cel mic, astăzi are un cărucior cu câțiva pamperși.

„Suntem îngrijorați, pentru că stă cu cel mic în soare, de dimineața până seara! De ce nu se sesizează cei de la Poliție, de la Protecția Copilului, să îi ducă undeva? Nu pare să trăiască pe stradă, duce undeva bunurile pe care le primește, a doua zi apare cu altele”, ne-a semnalat un cititor.

Menționăm că, potrivit Codului Penal, persoanelor depistate la cerșit, și mai ales folosindu-se de un minor pentru obținerea de foloase, le sunt întocmite dosare penale.

Update

În urma articolului publicat de „Replica de Constanța”, polițiștii de la Secția 2 Constanța au descins în zona Cireșica. Au identificat-o pe tânără ca fiind A.L., de 23 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța. Ea a fost găsită cerșind pe strada cpt. Dobrilă Eugeniu, având un bebeluș de patru luni în brațe. Pe numele tinerei a fost întocmit dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E tiganca nu vrea sa munceasca si cerseste. Ei sunt jmecheri noi suntem fraieri. pedepsele sunt mici sau nu sa aplica. Tiganul nu e om nu vrea sa fie om. face scandal fura minte si cerseste.
4
1
sunt curios daca il si duc la finalizare acel dosar penal. Ar trebui un sistem mai dur care sa nu prevada amenzi ci zile de munca obligatorie ca avem nevoie de autostrazi si putrezesc holdele pe camp de nemunca!
2
1
Daca nu era tiganca,in cateva minute ar fi fost luata de politie,veneau cei de la protectia copilului si sa facea proces de decadere din drapturile parintesti. De ce suntem discriminati noi,majoritarii? Tot noi trebuie sa suportam hachitele si apucaturile barbare zise traditii,sa mai si aratam ca suntem fericiti cu asta,nu cumva sa ne plangem ca tiganii sunt incapatanati sa ramana barbari si ne fac tara de cacat.
4
1
Comunist a gasit rezolvarea...DOSAR PENAL ....ptr ca cersea.Ptr tiganii care migreaza se gssesc solutii ptr ca avem directive de la U.E si dna Merkel ii ducem la adapost le dam mancare si patut sa doarma.Ptr concetateni acestei tari nu gasim solutii decat dosare penale si la PUSCARIE.Asta i deviza unor comunisti securisti pana in maduva oaselor.Sunteti mai rai decat sistemul dinainte de 1989.De puscarii sa aveti parte impotentilor.Unde este ASISTENTA SOCIALA din ROMANIA ?.Ptr ce platim impozite la CAS si CASS ?
3
2
Ar merge o campanie de genul... sterilizam rromulanii si le dam cate 1000 euro pentru sterilizare ca altfel peste 20-30 ani vor fi mai mult de 60 la suta ca populatie in Romania.
4
0
Nu ii o tinara baaa rominilor.Ce sa vezi numa romancele is tinere.Tigancile is tiganci si atiit.Politia ia facut dosar penal se spune trebuia sa ii faca si un unilingus.Copilul tre ingrijit in familie.Tre apeeciata ca nu il lasa la stat.Sau mai rau ca nu merge la tren vezi cazu muiil metiatizat.Tre ajutata nu nu amendata.Japitelor.
4
2
nu e o tanara, e o tiganca. trebuie aplicata legea pentru cersit. doar asa se vor apuca de munca.
8
1
NATIONALIZAREA,,
1
0
E USOR DE CONDAMNAT DAR CATI ISI IMAGINEAZA DE CE A AJUNS SARACA FEMEIE SA CERSEASCA! CEL PUTIN ISI IUBESTE COPILUL
2
9
Eu o ajut constant, e o fata umila, cu bun simt, mai mult copil decat adult. Isi iubeste copilul si are grija. Sunt multe persoane care o ajuta.
5
3
Trebuiesc sterilizate toate cersetoarele. ...sa nu scriu eutanasiate.
10
2
Mult mai multa MUIE !!!.unde i asistenta sociala.Doar frectii pe hartie si pensii speciale ptr SMENARI !.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218