REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Beinor Baubec spune că proiectul lui CRUȘOVEANU, privind construirea drumului expres, este o RISIPĂ de bani

Beinor Baubec spune că proiectul lui CRUȘOVEANU, privind construirea drumului expres, este o RISIPĂ de bani

Replica API 5 aprilie 2021 | 14:39 6247

Fostul consilier superior la Serviciul Control din cadrul Consiliului Județean Constanța, Beinor Baubec, critică proiectul colegilor săi din Parlament, ce vizează construirea drumului expres din sudul litoralului, Techirghiol-Olimp. Liberalul și-a exprimat poziția public și spune că este o risipă de bani, având în vedere că acesta va fi exploatat doar două luni pe an.

”După părerea mea și a unor specialiști, drumul expres pe care vor să-l construiască deputații constănțeni (și insistă la Ministerul Transporturilor), pe la Techirghiol până la Olimp, nu e fezabil din punct de vedere economic. Drumul va fi folosit doar vara (2 luni și numai în weekend, adică 20 de zile/ an) e nerentabil (costuri- studiul de prefezabilitate, de fezabilitate, proiectul, despăgubiri pentru terenuri, construcția efectivă, plus un nou pod peste canal ) . Cea mai bună soluție pentru sudul litoralul este ( fără construirea unui nou pod ) A2-Ciocârlia de Sus- Mereni -Topraisar -Chirnogeni - 23 August-Olimp (trebuie un pic modernizat), total 30 Km”, spune Beinor Baubec.

Precizăm că este proiectul inițiat de deputatul Marian Crușoveanu. Drumul expres este, practic, o continuare a autostrăzii A4 în sudul litoralului, ca ocolitoare a Constanţei, care continuă peste canalul Dunăre-Marea Neagră, trece pe la vest de Lacul Techirghiol şi ajunge Olimp.

Beinor Baubec a fost numit, prin dispoziție de președinte, în noiembrie, consilier superior la Serviciul Control, însă în ianuarie a.c., tot prin dispoziție de președinte, i-a încetat raportul de serviciu.

UPDATE:

Citește și:

CRUȘOVEANU îi dă REPLICA lui Beinor Baubec, care a spus că drumul expres este o RISIPĂ de bani

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim domnule Crusoveanu, pentru facilitarea accesului catre Sudul Litoralului. Doar asa putem scapa de aglomeratia de pe DN39 , la eforie nu mai zic ce nebunie era. Felicitari!
3
3
si de acolo autostrada bulgareasca A5.Asta e solutia corecta.Uite si o idee de nume Via Pontica.Panimaiesi?
1
0
ce ziar de cacat mai sunteti si voi
4
1
Oare de ce se intampla mereu ca cineva sa se opuna proiectelor de infrastructura , ce interese au ? Hai sa-i sustinem pe cei care vor sa construiasca si sa-i trimitem la plimbare pe cei care pun bete in roate . Un nou drum care sa faciliteze accesul la statiunile din sudul litoralului este mai mult decat necesar , este vital pentru acele statiuni .
14
6
Chirnogeni? . . . si pe la Kardam, nu? Sau chiar si Dobrich! Ce zici?!
3
0
Sa se mute lumea si pe langa Cta.
3
0
De ce imi dati mesaj ca "comentariul a fost adaugat", dar nu-l publicati? E inselaciune conf art 244 Cod penal
12
4
Du te ma!!!
14
1
Da bravo inutil
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108