rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Bela Tănase RIDICĂ BLOCUL din zona ABATOR cu VITEZA LUMINII, dar UITĂ să-şi plătească DĂRILE la STAT

Milionarul tulcean, BelaTănase , reprezentantul societății CambelaProd nu se lasă. În timp ce are nenumărate procese prin instanță, urmare a investiţiilor imobiliare derulate de acesta în diferite zone din Constanţa, omul își ridică liniștit blocul de 8 etaje din fața Pieței Abator. Deşi afacerile îi merg ca unse, Tănase “uită” că are obligaţii şi către stat.

Un bloc de 10 etaje se ridică încet, încet în zona Abator. Construcția despre care este vorba aparține societății Cambela Prod SRL. În baza unei autorizații de construire, între blocurile SM3 și SM2 de la Abator urmează să se ridice un nou bloc de 8 etaje.

Cum a început totul?

Povestea proiectului este veche și datează din 2014, atunci când societatea Poliplast Conf SRL, administrată de Gheorghe Mușu, a inițiat un PUZ pentru acest proiect realizat pe terenul achizionat în 2010, pe vremea fostului primar Radu Mazăre. Printre persoanele de contact în proiect figura și Bela Tănase, cel care deține Cambela Prod. În martie 2014, consilierii locali au aprobat hotărârea 261 ce a stat la baza construcției, hotărâre prin intermediul căreia a fost a probat PUZ-ul delimitat de străzile Dr. Marcovici, Frigului, Șoseaua Mangaliei, B-dul 1 Mai, inițiator, așa cum arătam mai sus, SC. Poliplast SRL. În 2015, a fost obținut certificatul de urbanism cu numărul 338 pentru un imobil D+P+10 etaje locuinţe colective solicitat de Poliplast Conf SRL.

Trei ani mai târziu, mai exact în 2018, lucrările nu aveau să înceapă, însă proiectul rămânea în picioare. S-a schimbat doar investitorul: Cambela Prod, deținută de același Bela Tănase care figura ca persoană de contact în proiectul societății Poliplast. Societatea a obținut un nou certificat de urbanism, însă nu pentru un imobil cu 10 etaje, ci cu 8, pentru că nu i-a permis primăria mai mult. Încet, încet, spațiul verde a început să dispară, în locul lor au fost aduse utilaje care au început să pună bazele construcției, iar confortul locatarilor celor două blocuri vecine a dispărut. S-a deviat traseul de conducte prin mijlocul străzii Mangaliei, iar în cazul unei avarii se blochează tot traficul.

Locatarii s-au adresat instanței

Locuitorii din zonă sunt pregătiți să lupte cu toate forțele pentru a stopa acest proiect! La finalul lui 2018, când locatarii blocurilor din zonă au realizat ce se întâmplă, prin intermediul asociațiilor de proprietari, au atacat în instanță, acțiunea fiind sprijinită de Asociaţia Constanţa Altfel reprezentantă de casa de avocatură “Ovanesian și Toxin.” Astfel, în mai 2019, societatea Cambela și Primăria Constanța au ajuns în fața judecătorilor, locatarii solicitând anularea Hotărârii 261 prin care a fost aprobat PUZ-ul. Pârâți în dosar sunt: Primarul Constanței, Consiliul Local și Cambela Prod. Pârâții au încercat să scape de proces, invocând excepția tardivității formulării acțiunii.

Autorizația de construire suspendată de instanță

Manevrele încercate de Primăria Constanța dar și de cei de la Cambela nu și-au atins ținta, iar în mai 2019, Tribunalul Constanța a respins toate excepțiile invocate de pârăți, și a dispus suspendarea actului administrativ – autorizaţia de construire nr.986/17.07.2017 emisă de Primarul municipiului Constanţa, până la pronunţarea instanţei de fond.

Avocat: „Construiesc și după nu mai demolează nimic”

Avocata Felicia Ovanesian este de părere că firma încearcă să tragă de timp cât mai mult, de aceea ei încă mai construiesc și nu renunță. „Bineînțeles că se construiește de zor, dacă nu s-a suspendat în instanță. Pe asta a mizat întotdeauna, că dacă nu se suspendă la vreme de către instanță, ei construiesc și după nu mai demolează nimic” a declarat pentru Replica, avocata Felicia Ovanesian.

Construcţiile lui Tănase, ping-pong în instanţă

Afaceristului tulcean i-au tot fost puse bețe în roate de către cetățeni și astfel, construcția de pe bulevarul Alexandru Lăpușneanu, un alt imobil problematic, este încă „în aer”. Curtea de Apel a suspendat, definitiv, autorizația de construire eliberată în 2017 pentru cele două imobile din fața blocului S6, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Până la finalizarea dosarului privind anularea actului, investitorul nu va avea voie să miște nimic. Între timp, se judecă cererea de anulare a actului adminsitrativ care a stat la baza începerii lucrărilor pe spațiul verde, după tăierea a zeci de arbori, în martie anul trecut. Judecătorii verifică valabilitatea autorizației de construire, iar ca urmare a expirării valabilității, să dispună desființarea lucrărilor efectuate nelegal.

În data de 22.06.2020, instanța s-a pronunțat în cazul acestui dosar prin: „Admite excepției necompetenței funcționale a secției a II a civilă, invocată din oficiu. Astfel, se vor trimite cauzele spre competentă soluționare secției I civilă a Tribunalului Constanța”.

Bela Tănase, dator la bugetul local

Deşi afacerile în imobiliare îi merg strună, afaceristul este dator la bugetul local. Serviciul Public de Impozite şi Taxe a demarat procedurile în vederea recuperării debitului. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au confirmat că acesta are datorii, însă nu au dorit să precizeze cuantumul acestora.

Cine este Bela Tănase și Cambela Prod

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu.

Bela Tănase se ocupă cu agricultura, mai exact cu exportul de cereale pe ruta maritimă Constanța-Egipt.. Acesta este asociat cu 50% la Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin născut în 1966, tot în județul Tulcea, la Sarighiol De Deal, dar și la firma Highlife Properties, deținută 100% de Bela.

Diana BERECHET

miercuri, 26 august 20205525
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Miercuri, 18 mai, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Mohammad Murad, președinte executiv al PER
GANDUL.RO
Anunț cumplit pentru România! Rușii au decis
Comentarii

01Ptr unii(27 aug 10:07)
Apreciati unitatea machedonilor, dar smecheriile lor sunt prea multe si fara bun simt! P.S., daca pe romani Europa ii numeste tigani, vedeti pe google originea limbii lor, mai exact latina vulgara, adica si ei la randul lor sunt tiganii macedonenilor! Toate padurile au uscaturi, dar unele sunt prea uscate si ar trebui defrisate !
17Mario(26 aug 21:12)
O mare caracatita in oras de beton ,urat
04comisar(26 aug 20:15)
se lucreaza fara masuri de securitat la trotuar, are cohones aces constructor
16Ultima ora la stejaru(26 aug 18:38)
Baronu din nou la funie !
08pentru sm2 9-26(26 aug 18:19)
Sa ne sugi pula aia zbarcita de bosorogi la toti. Te asteptam in fata blocului
011cine(26 aug 16:47)
cumpara apartament in blocul ala e cel mai mare prost sau....un sarantoc
113Talibanii(26 aug 16:39)
Niciun comentariu de la eschibaba. Care cu cine se mai fute ? Cine pe cine mai toarna....foarte ciudat. Tzal sale, tzal naci, tzal farmac...
326Pentru Stere 6:34 si makidoni(26 aug 14:48)
Sa va muiesc pe voi toti, analfabeti ce sunteti, - ati creiat - nu pot pune ghilimele, numai haos si mizerie in acest oras. Niste scursuri ale societatii, avari si hapsani, va cacati pe voi, leprelor si hahalerelor, vorba lui nea Gigi, tantarul vostru sef. V-ati pricopsit pe spatele celor ce au muncit si muncesc. O donatie sa faceti ...nu, ca aveti arici in buzunare. La primul cutremur mai serios, aceste mizerii de blocuri vor avea de suferit. Va vor decapita raketii pagubiti, ascultati la mine. JEGURILOR!!!
318Escu pt Papu(26 aug 14:45)
Daca nu exista Mamaia sau cel putin in primaria Constanta nu era doar coruptie ci un sistem mafiot pus la punct de Radu Mazare care functioneaza si astazi,atunci machidoni erau si acum cu oile pe dealurile si campurile Dobrogei.
424Solutia(26 aug 14:13)
Singura solutie sa scapam de machidoni este SA NU MAI CUMPERE NIMENI NIMIC DE LA EI !!!!
117Mihai(26 aug 12:53)
Fraier nu e cel ce construieste ci cel ce cumpara apartament in acel bloc
343Papu(26 aug 10:59)
Daca machedoni nu investea in Mamaia arata si acum ca un sat prapadit
529constructorul(26 aug 09:51)
machidoni jegosi
225SM2(26 aug 09:26)
Foarte bine le face la bosorogii aia...SM2 numai mosi rupti in cur, trebuia sa le darame blocul cu totul ca asa merita
122dna(26 aug 09:25)
babu este asociatul lor.ia facut strada lui cambela
25bravo, Diana(26 aug 08:41)
merg ca unse pe ulei
121stere(26 aug 08:36)
armanlu nu chiari ..sfinteste locul ..omul adica ...cipaneala la maxim o statiune si un oras distruse mostenire lasata copiilor
125o pla(26 aug 08:34)
Pai la Fisc tot machidoni angajati sunt, cum sa-si plateasca astia darile atunci ?
423BLOCURI(26 aug 08:13)
Aveti grija cu cine votati, ca sa nu ajunga Constanta sub domnia machidoneasca, si sa vezi atunci constructii peste tot !!! Deja stelian si-a facut trupa si se pregateste!
528Arghir(26 aug 07:53)
Oameni buni, makidonii astia chiar nu mai respecta nimic in C-ta? Pai atunci sa ne facem singuri dreptate, hai sa ne organizam. Propuneti !
222Machidonii(26 aug 07:05)
Au construit ca niste CIONANI, FARA NICI O NOIMA.
418Stere(26 aug 06:34)
Machedoni a facut multe investiti in constanta si a creiat locuri de munca
540Sa ne cacam pe Bela Tanase !(26 aug 02:28)
Cum este posibil sa construiesti un bloc care are balcoanele deasupra trotuarului , o cladire inghesuita intr-o zona si asa inghesuita . De la 6 dimineata zgomotul de santier este infernal ! Politia Locala Cta este aservita acestui BELIT BELA , trotuarul de la trecerea pt .pietoni este spart si cetatenii trebuiesc sa ocoleasca pe carosabil iar Politia Locala Cta pandeste dupa colt ca nu cumva sa opreasca vreo masina si sa blocheze intrarea in santier ! Cum a oprit o masina ... hop si macaraua Politiei Locale si ridica autoturismul ! RUSINE PRIMARIA CTA ! RUSINE FAGADAU ! Si RUSINE BABU !!!!!!
mai mult...Replica
18 mai 00:37ReplicaAdministrația Canalelor Navigabile ”donează” statului toți bani strânși în ultimii ani

Decizie interesantă luată la nivelul Administrației Canalelor Navigabile SA, care ar urma să verse la bugetul stat...295

18 mai 00:35ReplicaValentin Preda își recuză judecătorul care-l cercetează pentru trafic de influență!282
18 mai 01:24ReplicaLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video1392
18 mai 22:59ReplicaDacă-i merg bine păcănelele..., Tapangea mai face două blocuri în Campus

Ioan Tapangea, cunoscutul om de afaceri de la malul mării, se ține de treabă când vine vorba despre investițiile...246

18 mai 00:27ReplicaPrețurile de lux din sudul litoralului ar putea detrona Mamaia248
18 mai 00:24ReplicaA apărut testul surpriză de la angajare-poligraful228
18 mai 00:22ReplicaUn polițist din Constanța, de la Serviciul de Investigații Criminale, are nevoie de ajutor ca să trăiască

Un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale Constanța diagnosticat, în urmă cu 3 ani, cu o tumoră...1327

18 mai 00:22ReplicaDaraban: Dacă consumăm producţie românească, vorbim de creşteri economice sustenabile. Altfel, totul e cancan346
18 mai 00:20ReplicaProfesorii nu vor mai avea voie să ofere meditații elevilor de la clasă624
18 mai 00:19ReplicaCarla`s Dreams și Barbarossa Samba vin, în weekend, la mare

Urmează un weekend de poveste, presărat cu numeroase activități culturale, dar și muzică de excepție. Sâmbătă,...158

18 mai 00:00Replica27 de migranți ajutați de două călăuze, descoperiți de polițiștii Gărzii de Coastă. Video213
18 mai 00:16ReplicaCiucă zice că România ar putea deveni exportator de gaze322
Vremea
16.7°15.4° - 16.7° miercuri, 18 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 90%
Vânt: 7.1 m/s
Presiune: 1010 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 mai 00:00SportJose Peseiro, fost antrenor la Rapid, a fost numit selecţioner al Nigeriei

Portughezul José Peseiro, fost antrenor al echipei Rapid București, a fost numit selecţionerul echipei naţionale...88

18 mai 00:00SportAndy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon

Andy Murray s-a retras oficial de la Openul Franței, deoarece are în vedere o participare la Wimbledon și sezonul pe...92

18 mai 00:00SportF1 poate interzice ca piloţii să poarte bijuterii în timpul curselor

Formula 1 poate interzice piloţilor să mai poarte bijuterii în timpul curselor, dar Federaţia internaţională de...105

18 mai 00:00SportLaLiga: Antoine Griezmann rămâne la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va fi jucător la Atletico Madrid şi în sezonul viitor, a anunţat preşedintele Enrique Cerezo....100

Local
18 mai 22:10LocalCarambol în zona Primăriei din Murfatlar

Militarii din cadrul ISU Dobrgoea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de marți, 17 mai a.c., în...397

18 mai 22:10LocalCJ a lansat proiectul Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța

Consiliul Județean Constanța organizează marți, 17 mai, o conferință de presă organizată cu ocazia lansării...273

18 mai 22:10LocalCea de-a V-a ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice -Medgidia se apropie de start

217

18 mai 22:16LocalIncendiu la o casă din Medgidia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., în Medgidia, pe strada Mihai...359

18 mai 00:04LocalUn drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula...1465

18 mai 00:08LocalBărbat atacat de doi tineri, în stațiunea Mamaia!

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști...713

18 mai 00:08LocalIncendiu în Cernavodă, o casă a luat foc

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marti, 17 mai, în localitatea Cernavodă, pe...271

18 mai 22:09LocalOperatorii economicii pot depune cereri pentru amplasamente în staţiunea Mamaia

Serviciul Autorizare Activități Economice aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, în perioada...341

18 mai 00:08LocalIncendiu lângă Consulatul Turc din Constanţa! Video

831

Politică
18 mai 00:00PoliticăJaponia oferă un sprijin esenţial persoanelor strămutate din Ucraina, împreună cu România şi UNHCR

Japonia oferă un sprijin esenţial pentru persoanele strămutate din cauza invaziei din Ucraina, asigurând transportul...98

18 mai 00:00PoliticăPaşca: Camere de audiere pentru minorii care au fost victimele abuzului sexual, amenajate printr-un proiect al MJ

Ministerul Justiţiei (MJ) a demarat un proiect finanţat din fonduri norvegiene, prin intermediul căruia vor fi...93

18 mai 00:03PoliticăBudăi: Noi în România nu mai avem impozitare unică

203

18 mai 01:13PoliticăSorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, a fost de negăsit, imediat după condamnarea definitivă la 10...2012

18 mai 21:04PoliticăProcesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023

Procesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023, cu anumite condiţionări privind...308

18 mai 21:01PoliticăLuminiţa Odobescu: Femeile continuă să fie ţinta abuzurilor

231

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3449

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2302

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6084

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3075

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4077

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3302

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11382

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5037

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1617

Monden
18 mai 00:00MondenDoja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor...112

18 mai 00:00MondenMegan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat...88

18 mai 00:00MondenPiesa Trenulețul a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify

89

18 mai 00:00MondenClaudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: „Nu mai știa dacă mi-a adus copiii“

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în...92

18 mai 03:21MondenKourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu...97

18 mai 03:17MondenCât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model...94

18 mai 00:00MondenJerry Bruckheimer confirmă că Johnny Depp nu va reveni "în acest moment" în seria "Pirates of the Caribbean"

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni...95

18 mai 00:00MondenAmber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp...97

18 mai 00:00MondenFestivalul de Film de la Cannes: Nume mari şi producţii de răsunet, la cea de-a 75-a ediţie

92

Mapamond
18 mai 00:00MapamondUcraina: Minele antipersonal, principala ameninţare în cazul locuitorilor din teritoriile eliberate

Minele antipersonal reprezintă principala ameninţare la adresa locuitorilor din teritoriile ucrainene eliberate de sub...80

18 mai 00:00MapamondCoronavirus - OMS: COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord

COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord, unde programele de vaccinare nu au început încă, a avertizat...84

18 mai 00:00MapamondOraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19

90

18 mai 00:00MapamondFranţa: Elisabeth Borne va deveni prima femeie prim-ministru din ultimii treizeci de ani

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său...83

18 mai 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan avertizează că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO,...81

18 mai 00:00MapamondMinistru: Austria nu intenţionează să adere la NATO

În contextul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, ministrul austriac de externe Alexander...91

18 mai 00:00MapamondParisul "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune

Franţa "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune, a declarat luni seară Palatul Elysée, după ce...89

18 mai 00:00MapamondUcraina: Cel puţin 10 morţi în lovituri ruse la Severodoneţk, în est

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodoneţk, în estul Ucrainei,...77

18 mai 00:00MapamondMarea Britanie: Suedia şi Finlanda ar trebui să adere la NATO "cât mai curând posibil"

87

Sănătate
18 mai 00:00SănătateCe se întâmplă în corpul tău atunci când înghiți semințele pepenelui verde

Probabil că ai auzit de multe ori, cel puțin în copilărie: ”Nu mânca pepenele cu sâmburi! Nu îți face...88

18 mai 00:00SănătateAlocația de hrană pentru bolnavii din spitale se majorează de la 1 iunie

Cuantumul alocației de hrană pentru bolnavii din spitale se dublează de la 1 iunie. În prezent, valoarea totală a...88

18 mai 00:00SănătateGafă de proporții: Secretarul de stat care a anunțat că iodura de potasiu nu se distribuie vorbea în nume personal

95

18 mai 00:00SănătateAlimentele care combat oboseala. Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie

De multe ori oboseala nu este cauzată de lipsa somnului sau activitățile intense din timpul zilei, ci și de...80

18 mai 00:00SănătateE-urile din alimente, detaliul la care trebuie să fim atenți

Profesorul Cristian Dima a vorbit despre e-urile din alimente și cât sunt de periculoase pentru sănătatea noastră....88

18 mai 00:00SănătateCauzele neștiute ale balonării. De ce nu e bine să bem cu paiul sau direct din sticlă

Multă lume suferă de balonare astfel că aflăm de la ce apare această senzaţie de disconfort. Expertul în boli...89

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Niciun deces raportat luni la pacienţi cu COVID-19

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul...78

18 mai 00:00SănătatePeste 5.600 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

Un număr de 5.643 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 9 - 15...84

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 131 de persoane cu COVID-19, la terapie intensivă

96

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT