REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

BICICLIST LOVIT MORTAL DE UN ŞOFER BĂUT!

BICICLIST LOVIT MORTAL DE UN ŞOFER BĂUT!

Replica API 8 octombrie 2018 | 00:24 401

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara pe DC 9, în apropierea localității Limanu, în direcţia de mers spre localitatea 2 Mai. Un şofer în vârstă de 51 de ani, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat un bărbat în vârstă de 56 de ani, aflat pe o bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa: bicicistul a fostr grav rănit, fiind resuscitat la faţa locului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a fost declarat decedat.

De precizat că, ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au stabilit că şoferul era băut. Acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării probelor de sânge.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum e lovita masina , nu prea aduce deloc cu ''a acrosat'' . A intrat in el de-a dreptul .
0
0
Nu mai jigni un om pe care nu il cunosti ''DOMNULE DAN'' ! Era un om cum putini mai sunt pe lumea asta, era intr-adevar OM , nicidecum un tembel! Tembel e nenorocitul care i-a luat viata urcandu-se beat la volan .
0
0
Pedepsele trebuie dublate, sau chiar mai mult pentru cei bauti, sau fara carnet. Daca se lasa cu deces cind soferul e baut, 3 ani de inchisoare ar trebui sa fie minim.
2
0
"Replica"va rog stergetima dintre"clienti"
1
0
Asa zisu oras constanta este praf din toate punctele de vedere dar la capitolul conducatori auto e dezastru ..aici se obtin carnete de conducere numai si numai pe spaga atat politiei cat si instructorilor auto ..astfel nu se explica de ce sunt atat de multe accidente non- stop in constanta f nr cum se zice ..
2
1
... experienta , anul trecut cu miile si efectele se vad acum ! Au ramas mai mult sefuletii si gagicile prin birouri care plimba hartiile ! Sunt ucisi oameni nevinovati pe strazi de catre drogati si nenorociti fara carnet si unii dau interviuri prin Replica !
10
2
Raspunsul la intrebarile voastre este Nu . Nu se poate face nimic. Pentru ca suntem un popor prost fara educatie care duce la rautate, prostie , indiferenta .... . Nu avem compasiume in noi si legile sunt blande rau de tot. Judecatorii sunt slabi si legile proaste. Politia a fost decimata, practic functioneaza in sistem de avarie cu politisti tineri care sunt slab pregatiti si foarte putini 2 pe tura pe un intreg judet. In acest caz vina este probabil comuna pentru ca biciclistul nu era echipat corespunzator, la autopsie poate ii gasesc si lui alcool. Soferul scapa cu 2 ani cu suspendare.
15
1
Nu sunt doar bauti la volan, multi sunt fara permis de conducere. Ne este frica sa mai iesim pe sosele datorita numarului ridicat de accidente provocate de acestia. Chiar nu se poate face nimic in privinta asta? Mor zilnic oameni nevinovati. Avem un sistem de rahat .
16
1
Cat de tembel sa fi sa pleci cu bicicleta pe intuneric pe drumul european ... oare avea voie , banuiesc ca era foarte luminata bicicleta de nu l a vazut ala.
3
6
In ct la fisa medicala se da spaga la doctori la fel si la examinatori
6
7
Asta Romania cu betivi la volan care omoara oamenii drogati si nebuni sunt soferi km zona de azi 10% sunt care respecta legislatia rutiera statul nu care nimic rusine
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272