REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BIJUTERII VERSACE, CONFISCATE de AUTORITĂȚI

BIJUTERII VERSACE, CONFISCATE de AUTORITĂȚI

Replica API 27 ianuarie 2021 | 22:20 2690

De la INDIVIDELE care dădeau BUZNA peste CONSTĂNȚENI în CASE

De la INDIVIDELE care dădeau BUZNA peste CONSTĂNȚENI în CASE

Individele care au fost anchetate de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru grup infracțional organizat, ele acționând prin cunoscuta metodă ”Pomana”, au rămas și fără bijuterii. Magistrații au dispus confiscarea acestora, mai toate marca Versace. Menționăm că în ”gașca” infractoarelor s-a aflat și femeia care fusese grațiată de Traian Băsescu, Garofița Mocanu.

” Dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: - Lanţ, Lungime 59 cm., model „Versace”, culoare galbenă, ştanţat „585”zale întrepătrunse, ridicat de la Culea Irina; - Una pereche cercei, Model „Versace”, culoare galben cu alb mari, rotunzi, ştanţat „585”, ridicaţi de la Culea Irina; - Una pereche cercei Model „Versace”, culoare galben cu alb mari, rotunzi, ştanţat „585”, ridicată de la Teodorescu Cristina-Victoriţa; - Lanţ, Lungime 62 cm, model „Versace”, culoare galben cu alb, ştanţat „585” zale, ridicat de la Teodorescu Cristina-Victoriţa; 1(un) colier, metal galben, lungime 45,5 cm model „Versace”, zale ovale/rotunde, medalion sferă, ştanţat „585” ridicat de la Gheorghe Luminiţa (…)”, potrivit minutei judecătorești.

Amintim că procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, la data de 14.12.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Andrei Petra, Andrei Aurelia, Mocanu Lăcrămioara, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, Mocanu Strugurel, Ştefan Cadolar, Mihai Marian, Ilie Walter-Ionuţ, Mocanu Vasilica, Gheorghe Luminiţa, Mecic Speranţa, Nuţu Ion-Daniel, Mocanu Pardalian, Culea Lucian Zorro, Ştefan Silver, Mihalache Gheorghe-Viorel, Mecic Remus, Stan Mircea-Lucian, Mecic Ghiocel, Mecic Prinţu, Ştefan Vasile, Mecic Adrian, Gheorghe Eugenia, Mustafa Liliana, Andrei Sanda, Culea Irina, Teodorescu Cristina-Victoriţa, Ştefan Argentina, Simion Garofiţa, Gheorghe Lovenţica şi Stan Elena Crenguţa, inculpaţii fiind domiciliaţi în oraşele Constanţa, Ploieşti, Câmpina şi Mizil, respectiv Călăraşi.

Faţă de cei sus menţionaţi, la data de 21.09.2016, judecătorul a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, dar şi arestarea în lipsă a inculpaţilor Mihai Marian, Mustafa Liliana, Culea Lucian-Zoro, Mecic Speranţa, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, care se sustrăgeau urmăririi penale. În sarcina acestora s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie, furt calificat, complicitate la furt calificat şi tentativă la infracţiunile de furt calificat, constând în aceea că în perioada mai-septembrie 2016, au acţionat în mod coordonat şi organizat săvârşind un număr de 68 de tâlhării şi furturi din locuinţe prin modul de operare „oferire de bunuri de pomană”.

Video:

Precizăm că este vorba de peste 60 de fapte infracţionale, între care săvârşite şi în Constanţa, unele chiar cu violenţă. Mai exact, indivizii mai sus menționați se îmbrăcau în haine de doliu şi, sub pretextul că voiau să dea alimente de pomană, intrau în casele oamenilor şi furau.

Toți membrii grupării au fost condamnați la ani grei de închisoare.

Citește detalii AICI: Mega-dosar la Constanţa! Indivizii care au ŢEPUIT şi bătut oamenii chiar în casele lor sunt ROMI cu PALATE!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CREMENALELOR!!!
1
1
Felicitari domnului procuror si politistilor implicati in caz!
8
1
cand termina sunt cu masterate noi si in alte domenii de activitate ! puscaria e odihna si studiu pe banii tarii, ai oamenilor cinstiti care muncesc pe un salariu de nimic! munca in subteran va indrepta majoritatea infractorilor!
4
1
Pai ce putea sa aiba cioara, doar Versace.
5
1
versace facut labraila.Bz, ind vedeti tigani va vor sa va vinda cevA,dati.le zit,ca la animale ce sint!daca nuplatiti prostia!costa mult.
5
1
Grup infractional de tzigani boratzi!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614