REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BIŞNIŢARII DE ŢIGĂRI, ‘deranjaţi’ din activitate de controalele Poliţiei Locale

BIŞNIŢARII DE ŢIGĂRI, ‘deranjaţi’ din activitate de controalele Poliţiei Locale

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 244

Bilanţul lunii martie

Bilanţul lunii martie

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în perioada 1 – 29 martie a.c., în zona piețelor agroalimentare Grivița, Tomis 3 și Eden din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și depistării comercializării de produse din tutun fără timbru legal.

În timpul verificărilor efectuate polițiștii locali au legitimat 38 persoane despre care existau indicii temeinice că ar comercializa ilicit țigări netimbrate, susceptibile a fi produse de contrabandă și care necesita plasarea sub regim vamal.

Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 463 pachete cu țigarete fără timbru accizabil și au amendat 26 de persoane pentru acte de comerț ilicit cu mărfuri fără documente de proveniență, aplicând în total 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26 .000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990-privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite.

Pentru șase persoane s-au întocmit actele de constatare vizând săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 , cinci dintre acestea au fost predate organelor de poliție judiciară în vederea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de Codul Vamal în forma continuată.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in toate bilanturile Politiei locale cta nu am vazut nici o constatare in zona Abator !!! Oare sunt protejati !!! De ce jandarmeria poate si voi nu puteti ?? O intrebare simpla la care trebuie sa raspunda atit Domnul Dogaru cit si actualul sef al politiei locale cta !! Cetateni va vor judeca dupa curatenia celor care incalca frecvent legea care vind zilnic tigari de contrabnda si nu dupa statistici !!!
0
1
In piata Tomis 3 se vinde cu Ashima
0
2
Tigarile sunt legale prindeti dealerii de droguri si etnobotanice!
3
1
Decat sa dea banii pe tigarii mai bine confisca
1
0
Politia primeste spaga de aia se face ca nu vede.Cta a devenit raiul tiganikor.Plateste vreunul bilet pe ratc?plateste vreunul caldura in HC?platesc impozit?muta dracu maghernitele alea ca e focar de infectie acolo, o sa supureze puroiul rau de tot acolo,singura solutia e ca la MKogalniceau,le-au dat foc ca nu se mai putea.Primarul e multumit ca astia il voteaza.Lasa ca te mai voteaza dracu,pana nu muti maghernitele de acolo, muta-le langa jandarmerie,in Palas,sa le dea aia gaze si bulane cand li se face de scandal.Unde sunt camerele de luat vederi sa vezi ce fac leprele noaptea pe strazi?
7
1
ce controale a-ti facut daca in fiecare zi in tomis III vezi tiganii cu tigari, tigari?
11
0
Zona Abator ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212