Bistro-Cafe, o oază de linişte, bun gust şi rafinament
Bistro-Cafe, o oază de linişte, bun gust şi rafinament
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestAmplasat în incinta Balada Nej
Amplasat în incinta Balada Nej
Oamenii cu spirit întreprinzător ştiu ce au de făcut întotdeauna pentru ca afacerile lor să fie cât mai prospere. Cu o investiţie mică, dar în care primează bunul gust, rafinamentul, eleganţa şi grija faţă de client, s-a deschis la începutul lunii aprilie, "Bistro-Cafe", amplasat în incinta Balada Nej. Bistro-Cafe este compus din două salonaşe cochete şi intime cu design deosebit. Lumina pătrunde de afară, prin geamurile mari. Mobilierul este nou şi se asortează perfect cu restul accesoriilor, alese cu grijă. Servirea este exemplară şi promptă, aşa cum ne-a obişnuit personalul bine calificat şi instruit, format din absolvenţii Centrului European de Gastronomie şi turism. Unul este destinat barului, unde se află şi recepţia, iar celălalt este un mini-restaurant, unde s-a păstrat tradiţia gastronomică a restaurantului "La proţap". S-au păstrat preparatele din vânat, scăricica de porc, tigaia picantă, preparatele din peşte proaspăt, adus zilnic în bucătărie. În plus se pot servi startere deosebite constând în salate de orice fel, inclusiv de andive. Pâinea este făcută în casă, în bucătăria proprie, contribuind la deschiderea apetitului clienţilor. Ceea ce este total nou, este faptul că în mijlocul barului tronează un cărucior, plin cu sticle de vin, de diferite soiuri şi sortimente, din care clienţii pot alege să bea, chiar şi numai un pahar, lucru care nu s-a mai practicat până acum în Constanţa. "Pe 4 aprilie am deschis acest "Bistro-Cafe" în locul unde era recepţia. Era un spaţiu nefolosit şi în felul acesta am eficientizat spaţiul la maxim. "Bistro-Cafe" este compus din două salonaşe cochete şi intime cu design deosebit şi mai există un salonaş la etaj, special pentru nefumători. Unul este destinat barului, iar celălalt este un mini-restaurant. Bucătăria, barul, recepţia sunt la vedere, tocmai pentru a se putea vedea condiţiile în care lucrăm. În restaurant s-a păstrat tradiţia gastronomică a restaurantului "La proţap". Clienţii pot servi startere deosebite constând în salate, preparatele din vânat, scăricica de porc, tigaia picantă, preparatele din peşte proaspăt. Pâinea este făcută în casă. În mijlocul barului se află un cărucior, plin cu sticle de vin, de diferite soiuri şi sortimente, din care clienţii pot alege să bea, chiar şi numai un pahar. De aseme-nea nu am renunţat la catering", a declarat pentru "Replica", Nicolae Nejloveanu.
Marieta ŞTEFAN
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News