REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bivolii din trafic LOVESC din nou! O mașină cu numere de Tulcea, DEPĂȘIRE pe CONTRASENS VIDEO

Bivolii din trafic LOVESC din nou! O mașină cu numere de Tulcea, DEPĂȘIRE pe CONTRASENS VIDEO

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:09 400

Încă un episod a fost surprins în traficul rutier de la malul mării, pe strada București, de către ceilalți participanți la trafic, miercuri, 3 aprilie. Este vorba despre șoferul unui autovehicul cu numere de Tulcea care nu are răbdare să circule în coloană, decizând s-o depășească pe contrasens.

”Strada București către sensul giratoriu de pe Lăpușneanu. Toate mașinile stau frumos la rând, doar un retard cu numere de înmatriculare TL... intră pe contrasens și depășește toată coloana până pe la sensul giratoriu. Bravo la tine, te felicit. Spre norocul lui nu se vede bine numărul de înmatriculare altfel rămânea fără permis. Dar poate îl cunoaste cineva și îi dă două palme sa își revină”, a postat pe pagina sa de Facebook Victor V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai flvius,sau mai bine zis bai vierme anal,bai hemoroid spurcat ce va credeti voi?Ati depasit cu mult asa zisa nesimtire a cocalarilor!In mori matii,gindestete ca luati viata unor nevinovati,poate o sa fie familia ta sau viitorul tau! Gindeste cu capul nu cu ce nu poti avea. Sictir din partea tuturor cei i-ai mentionat,,,
0
0
Flavius,luceafarule,doare rau gramatica?
0
0
Sa le suge-ti ciorapii l-a machidoni. Dintr-o mama curva si un tata betiv a iesit rasa asta a voastra de romani jegosi si turnatori!
0
0
Video e din 9.12.2017 nu din 3 aprilie a.c.
0
1
Sper ca nu ai permis.
1
0
Tre sa te feresti cu mare atentie de cei cu numere de TL!!!!!!!!! Sunt groaznici!
1
0
Se poate face depasirea altfel decat pe contrasens?
0
0
S-a umplut Constanta de soferi din TL care au luat carnetul la Sulina. In special tineri
3
0
Sincer nu stiu cat de relevant este cu soferii din Tulcea. Constanta a devenit un rai al boilor de pe sosele si se vede clar ca in fiecare zi avem minim doua accidente din motive de nerespectare a indicatoarelor, a regulilor de circulatie in general si nu in ultimul din lipsa regulilor de bun simt. Nu prea se mai stie cum este cu sensul giratoriu, trecerea de pietoni a devenit doar o zona cu dungi vopsite fara insemnatoate pentru foarte multi soferi. Drogati la volan, bauti la volan, soferi fara permis sau cu permis suspendat se urca la volan si provoaca daune iremediabile. 90% constanteni.
3
2
machedoni nenorociti
9
1
Asa si? Ce ati rezolvat cu critica voastra de 2 lei?
5
9
Unde dracu se intersecteaza str. Bucuresti cu b-dul Alexandru Lapusneanul? Probabil la voi in redactie nu se stie de b-dul 1 Decembrie 1918. Mergeti pe teren prostilor sa va documentati.
4
2
Branzarul se grabea sa duca branza contrafacuta din lapte praf expirat , la Piata Brick !
17
1
Cred ca fostii soferi de bemveu de TX le-au vandut cu totii si si-au luat golfuri in ultima perioada. Nu exista zi sa nu vad un cazan din asta de golf facand cate ceva prin trafic. Depasiri de neam prost ? Golf. Vreo -tunata- care castiga 100cp doar din evacuarea de pe poporului ? Golf. Trece pe rosu ? Golf. Cand mandrul mascul proprietar de Golf mai e si din tulcea, lucrurile devin mult mai frumoase..
9
2
Macar nu sunt analfabeti, ca tine.
3
1
Se crede la TL pe coclauri...
7
0
in tulcea pe tarla asa se merge intrebarea este ce cauta astia in constanta, hai se intampla o data, de doua ori, de 200 de ori - nu se aprinde un beculet la autoritatile locale? care autoritati? a gata am inteles
9
0
Lasa ti bai , ca majoritatea dintre constantenii nostri , sunt mai nenorociti an trafic si decat bucurestenii !!
5
15
Spui conducator auto din TL si tragi apa!Niste toparlani fara cele mai elementare cunostinte de conducere si bun-simt in trafic!Politia rutiera ar trebui sa fie mai prezenta pe teren!
24
4
Era sigur un makidon din Ceamurlia, cu branza si ceapa intre dintii rari, cu urechi clapauge si sosete flausate. Face parte din neamul Vay der Mamma L -or !
31
4
Retardatii astia de Tulcea ar trebui sa intre in Constanta pe baza unui permis de acces si asta sa fie pe perioada determinata. De unde dracu sa stie astia soferie daca ei merg pe ulite si pe camp iar prima categorie obtinuta pe permis este de tractorist!
38
4
Make grabit
27
4
Am observat si eu masini cu nr. de Tulcea care se deplaseaza cu o viteza incredibil de mare pe arterele din Constanta !
29
3
...un idiot...insa, strada Bucuresti nu de intersecteaza niciodata cu b-dul Lapusneanu. Poate sensul giratoriu de la str.Bucuresti cu b-dul 1 Dec. 1918
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218