REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

BIZON la mare: un turist a rămas cu mașina împotmolită în nisip, pe plaja Modern

BIZON la mare: un turist a rămas cu mașina împotmolită în nisip, pe plaja Modern

Replica API 3 august 2019 | 14:53 1014

Până nu se fac de toată jena, nu se lasă! Fie că sunt turiști sau constănțeni, an de an avem exemple de "bizoni" pe plajă! Deși este interzis să intri cu mașina pe plajă, în fiecare sezon estival avem exemple de șoferi teribiliști, dar care, de cele mai multe ori, rămân cu roțile "înfipte" în nisip, fiind solicitat ajutor pentru tratarea bolizilor.

Sâmbătă dimineața, un turist din Ilfov a vrut să își "boteze" mașina în apele mării, numai că, evident, nu a mai putut ieși din nisip. Totul s-a petrecut pe plajă Modern.

Accesul autovehiculelor pe plajă este strict interzis de legislație, iar amenda este una considerabilă, se ridică la suma de aproximativ 10.000 lei, potrivit OUG 19/2006.

Un alt exemplu de ”așa nu”, pe plaja Amos Beach din Mamaia, unde tinerii petrecăreți s-au gândit să prindă răsăritul pe nisipul rece și de ce nu, să facă o baie în mare, după o noapte de clubăreală.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/lectie-pentru-bizoni-individul-care-a-ramas-cu-suv-ul-blocat-in-mare-amendat-cu-10-000-de-lei-video-397693/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti sunteti foarte buni la a judeca pe altii, cand de fapt niciunul nu este cinstit. Sa arunce prima piatra cel care este fara de pacat. De asemenea, judecati cartile dupa coperta - asta inseamna ca cititi doar carti de colorat. Amenda de 10.000 lei este suficienta, rusinarea in public nu este necesara.
1
3
Ce fetze de atarnatori cu IQ de o cifra. Ti ai draq de hoti si koorve. O tara de secaturi.....
4
2
Plaja nimanui primaria lu peste ce pazeste conditii civilizate la plaja canch,pe timpu lu raposatu plateam intrare la modern dar era cat de cat acum .......
4
0
Ce urechi are fraierica ala cu sticla in mana!zici ca vrea sa isi ia zborul!si asa sunt ciori borate !si coarda aia a cumparat masina cu pizda pe la vreun puff ceva !
4
0
Din nou ziaristii jignesc bizonii comparand-ui cu specimenele astea scarboase de umanoizi. Bizonii sunt bizoni,scursurile umane sunt ce sunt.
14
2
De ce sunteti ipocriti ? Stie toata lumea ca plaja de la modern a fost plaja indragostitilor pana acum cativa ani... toti am fost cel putin 1 data la babardit sau gest asa cu iubi pe malul marii pana in buza apei.
3
18
cocalari drogati....Trebuie sa se vina cu un autogen si sa se dezmebreze masina in bucati ,la fata locului.Propun teste IQ pentru soferi...
15
3
Ce poti sa le ceri unor ciori . Croncane si zboara . Sper ca au primit amenda si una consistenta .
20
0
prostan cu audi.
16
1
daca acea plaja ar avea stalpisori montati pe margine nu ar mai putea nimeni intra pe plaja, deci vina nu este numai a acestor bucurestekakashteni
11
2
Manca-mi-ar pula de cocalarii pulii
17
3
Bre are el numar cu w, are, deci este niste jmecheri cocalari.
27
0
Niste orfani, ce fete au... cine stie de cand nu au mai mancat...
21
0
Bah , da' de ce nu am voie sa-mi incerc masina si pe nisip ca sa-i arat prietenei ce smecher sunt ?!? Ca doar nu era nimeni intins pe sezlong sau cearsaf... E o hotarare a consiliului local abuziva.
3
22
Ce mecla de cimpanzei cu sticla de Jack in mana plus curva
24
2
plus un bulangiu
29
1
Ati vazut ce fete de agricultori au taranoii aia din ilfov? La prasila ba,nu la mare.Marea u e imas tirtanilor!
42
0
cum bre nu iese haudi din nisip, aida bre, si nu stiai de secretul asta inainte sa intri ca un bou pe plaja. fimi-ar scarba de voi, ba ia spuneti aveti unde dormi ???
25
1
a-sa ce-va es-te foar-te ne-ru-si-nat . Pe-na-lii au pus sta-pa-ni-re SI pe pla-je-le Ro-ma-ni-ei. Cer de-mi-si-a mi-ni-stru-lui tu-ris-mu-lui E-le-na Ga-bri-e-la U-drea
12
13
masina aia este "cumparata" de ea
24
1
Ce fete de dobitoci prosti au, atat ii fuce capul si lu aia blonda ii este rusine cu ei. Dc te combini cu slabanogi tampiti
27
0
RROMania patria cocalarilor
25
1
Nu conteaza marca care e prost tot prost moare.
41
1
hai sictir, haladit cu beemveu, voi sunteti adevaratii cocalari, retardat complet ce esti, manca-mi-ai placenta!
12
13
ce fetze de maimutoi care abia au descoperit gravitatia
45
0
Ai gresit marca baiatu meu .. cei de care spui tu sunt din categoria BaMaWezi
23
5
90%.din bizonii cu audi sint semiretarzi cocalaros rumenos.cred ca se da un test,daca esti gramada,cumperi masina. Iar if este reservor de bouari,ar trebui facut rezervatie nationala!
38
10
Il ajuti frumos , sa scoata masina...dar : 1 . Ii dai 20.000 lei amenda 2 . Sa refaca nisipu , precum faina , pe unde a trecut cu masina ...cu o grebla mica , pentru copii 3 . Sa nu mai conduca , 1 an 4 . Cursuri de bun simt , in viata de zi cu zi ...obligatoriu , fara comentarii .
64
3
de la o posta ca sunt cocalari de romania.....politia locala ce face? dorm pe banii nostrii ..o tara de prosti ce suntem
53
1
niste saracii de tzigani cu basini in ei !
58
0
Suntem vopsiti, tatuati suntem rai. Ce fetze au.
55
0
Un bou negru
52
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272