REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

'BLESTEMUL' cluburilor lui Joshua Castellano: incendii peste incendii, ultimul în Mamaia!

'BLESTEMUL' cluburilor lui Joshua Castellano: incendii peste incendii, ultimul în Mamaia!

Replica API 14 august 2019 | 00:00 499

Fără autorizaţie la incendiu şi fără asigurare!

Fără autorizaţie la incendiu şi fără asigurare!

Un incendiu de proporții a "luminat", în noaptea de luni spre marți, 12 spre 13 august, nordul stațiunii Mamaia. Este vorba despre clubul cunoscut ca Bamboo, acum denumit Silence (al lui Joshua Castellano), care a ars din temelii. Din fericire, întrucât localul nu funcționa, nu se afla lume în interior. Sursa incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.

Incendiul a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți, 12 spre 13 august și a fost stins înspre orele dimineții. Au intervenit 60 de pompieri cu 7 autospeciale de stingere ale ISU Constanța și cu o autoscară. În sprijin au venit 2 autospeciale de stingere de la serviciile private. Militarii din cadrul ISU Dobrogea s-au luptat cu flăcările mai bine de 3 ore, reușind să stingă focul înspre orele dimineții. Totuși, la fața locului au rămas și după aceea câteva echipaje, pentru a supraveghea eventualele focare. Localul alăturat nu a fost afectat, au transmis pompierii. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Clubul era închis, flăcările fiind observate de turiști, care au sunat de urgență la 112.

Potrivit informațiilor noastre, localul nu avea autorizație de securitate la incendii, dar era închis, așadar nu ridica probleme atât timp cât nu funcționa. Menționăm și faptul că reprezentanții din cadrul ISU Dobrogea au efectuat 2 controale, unul weekendul trecut și primul in minivacanța de 1 mai, aspecte ce au confirmat că localul nu funcționa. Din câte se pare, localul nu avea nici asigurare!

La scurt timp, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită, fiind vorba de un aparat de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.

Amintim că localul Bamboo a avut o soartă nefericită în timp, fiind vorba de incendii. Prima dată a ars în anul 2005, în București, atunci când unul dintre asociați credea că focul a fost pus intenționat, iar a doua oară: la scurt timp după tragedia din Colectiv, în 2017.

Liliana CHIRU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/incendiu-de-proportii-la-club-bamboo-din-mamaia-video-399763/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Joshua ma que ai facuto ? Ai dat fuoco la club qe sa encasezi soldi de la assicurazione qe sa parti cu bote si qe aveti la datori la amicii de cosa nostra qui vieni al romania per incasare le soldi del usurario ...
0
1
Aveam si noi bagati o gramada de bani in afacerea Bamboo, Joshua - ce facem acum ?
1
0
C era una volta in constanta
1
0
O fi uitat omul sa plateasca taxa de protectie si intr-un mod cat se poate de discret i s-a atras atentia ...
1
1
Eu cred ca Joshua asta e piroman. Da nu ca da foc . Nici vorba. El face ce face si arde firmele de asigurari Cand nu mai merge treaba nush cum.dracu ia foc clubu. Dupa aia cu banii incasati face alt club care in ajunge un pragul falimentului nush cum dracu iar ia foc si uite asa. In timp ce bizonu romanesc plateste rca casco . Pan la urma banii aia de la asigurari trebuie sa circule nu?
8
0
vrajeala...curg banii din asigurari...incendiu dupa incendiu
6
0
Civilizatia din corturi, oamenii cavernei, se suie pe franghii si se ard in grup unul pe altul, cand dreacu se scufunda limba aia de namol sa faceti party subacvatic si sa ma pis direct din barca pe cortul vostru
4
0
Bai prapaditule daca te lasa ma ta sa te zbengui in corturi cu pretentii de club si sa scurgi ce mai ramane prin pahare pe la mese inseamna ca esti cineva? Nooo. Mirosi a taran coclit oricum.
10
0
ete "clabaru "unde era la 10:06 e problema ta ca bei la cort sampanie de la selgros cu roaba de la dedeman ca sa impresionezi niste proaste inauntu .
16
0
Ce comentarii lasa toate saraciile care deabea isi permit doza de bere de la kaufland , pai n-aveti nici sa treceti prin fata lor , vorbiti din afara ca n-ati fost niciodata inauntru , sclavilor.
1
25
Cotetele alea cu paie si carpe sunt cluburi?
16
2
De haram vine , de haram pleaca !
11
0
Cel mai recent, nu ultimul
10
0
Adevarate hale in care se vand droguri , prostitutie si alcool contrafacut !
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614