REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

BLOC cu 6 ETAJE lângă OFICIUL POȘTAL de pe bd. Mamaia. VIDEO

BLOC cu 6 ETAJE lângă OFICIUL POȘTAL de pe bd. Mamaia. VIDEO

Replica API 15 decembrie 2021 | 20:43 3036

Maritime Repair SRL, administrată de Corneliu Bogdan Grigorov, a mai făcut un pas în ceea ce privește investiția de pe bulevardul Mamaia. Societatea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare necesar emiterii acordului de mediu pentru proiectul ce prevede desființarea imobilului existent și construirea unui alt imobil cu 6 etaje. Imobilul ar urma să fie edificat pe bulevardul Mamaia, numărul 154, în apropierea oficiului poștal 3.

Societatea Maritime Repair, administrată de afaceristul Corneliu-Bogdan Grigorov, a demarat procedurile pentru emiterea acordului de mediu. În acest sens, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare pentru proiectul intitulat ,,Desființare imobil existent locuință parter, desființare gard existent, construire imobil D+P+5-6E locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuirea teren și organizare șantier”. Terenul pe care se dorește investiția este localizat în municipiul Constanța, la intersecția bulevardului Mamaia, numărul 154, cu strada Făgetului, numărul 56. Prin prezentul proiect se propune desființarea corpului C1 cu suprafața de 98.00 mp și a gardului, existente pe amplasament și construirea ulterior, a unui imobil cu regimul de înălțime D+P+5-6E, cu funcțiunea de locuințe colective la etaje și spațiu comercial la parter. De asemenea, proiectul prevede și împrejmuirea terenului cu gard. Accesul pietonal este prevăzut să se realizeze din bulevardul Mamaia, iar accesul auto se va realiza din strada Făgetului, stradă cu sens unic.

Justificarea necesității proiectului

Conform memoriului de prezentare, dezvoltarea economică a orașului Constanța și creșterea continua a cererii de spații locative și pentru birouri determină o expansiune a construcției de clădiri de apartamente și birouri, spații comerciale și de recreere. Beneficiarul își propune ca lucrările de construcții să se realizeze în 24 de luni de la anunțul de începere a lucrărilor, după obținerea autorizației de construire.

Iată situația propusă

Prin proiectul depus, se propune construirea unui imobil cu regim de înălțime D+P+5-6E, cu funcțiunea de locuințe colective la etaj și spațiu comercial la parter. De asemenea, proiectul include și amenajarea organizării de șantier, necesară pentru realizarea proiectului. Conform documentului, se propune o arhitectură modern. La demisol, investitorul are în plan amenajarea unui număr de 20 de locuri de parcare, la parter dorește un spațiu comercial cu suprafața utilă de 199 de mp, la etajele 1-5 se propune realizarea a câte de apartamente, fiecare cu suprafața utilă sub 100 de mp, iar la etajul 6 retrat se dorește 1 apartament având suprafața utilă de 175 mp. Astfel, imobilul va dispune în total de 11 unități locative. În ceea ce privește asigurarea spațiilor verzi, se vor amenaja spații verzi pe o suprafață de 100 de mp, 25 la nivelul solului, iar 75 de mp peste etajul 6. Terasa, căci despre aceasta este vorba, va fi amenajată cu covor de plante tip sedum care nu necesită udarea regulate.

Date despre Maritime Repair SRL

Societatea Maritime Repair SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în municipiul Constanța. Asociat unic și administrator al firmei este Corneliu-Bogdan Grigorov. În anul fiscal 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 7.956.414 lei, un profit de 747.403 lei, datorii de 2.324.680 și un număr mediu de angajați de 17.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaaa! Cititi inainte de a publica!
0
0
Punem bomba la ahbasada.
0
0
lasa ca-s mai bune cotetele pline de sobolani si gunoaie
0
5
Suprafata totala a terenului care e ? Ca nu se specifica , in mod jmecheresc ! Ne abureste cu terasa verde de la et 6 !
2
0
Bravo,foarte bine,sa nu cumva sa ramana un metru patrat neconstruit betonati toata Constanta.
6
2
...si parcarile locatarilor din bloc unde vor fi...iti tai venele daca ajungi in acea zona si vrei sa parchezi autoturismul pentru 15 min.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272