REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Blocul cu 8 etaje din spatele Centrului de Scafandri va suferi modificări

Blocul cu 8 etaje din spatele Centrului de Scafandri va suferi modificări

Replica API 26 ianuarie 2019 | 00:00 585

Străinii constinuă să investească în Constanța! În 2017, era anunţată construcţia unui nou bloc de locuinţe, în spatele Centrului de Scafandri din Constanţa, un bloc cu 8 etaje, ce ar fi trebuit să fie gata în 2019. Dezvoltatorul imobiliar a pus deja la vânzare viitoarele apartamente, chiar dacă construcția nu este gata. Investitorul Black Sea Estate SRL a solicitat o nouă autorizație de construcție pentru imobilul situat pe Aleea Scafandrilor, în vederea realizării unor modificări prin recompartimentări interioare și modificare fațade. Autorizația a fost obținută vineri, 25 ianuarie și are valabilitate un an.

Construcţia oferă apartamente cu două şi trei camere, preţul fiind de 1.000 de euro pe metrul pătrat. Până la această dată, iar cei care vor să beneficieze și de un loc de parcare trebuie să plătească 5.000 euro.

Black Sea Estate SRL, înființată în anul 2016 este deținută de Vural Ugur și Vural Haci, din Turcia, și are sediul în Medgidia. Domeniu de activitate este lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

De altfel, aceasta nu este singura investiție de pe litoral a investitorilor străini. Pe strada Genova va ridica un bloc cu 3 etaje. În acest sens, a obținut, în decembrie, certificatul de urbanism. În trecut, cei doi au mai inițiat un Plan Urbanistic Zonal pentru amplasamentul delimitat de str. Grozeşti, B-dul Mamaia, str. Oneşti şi str. Unirii în vederea construirii a două imobile cu regim de înălţime P+6-7E, respectiv P+3E. Vural Haci este cetățean d eonoare al localității Agigea. A fost asociat şi cu Gur Bilal (reprezentantul dezvoltatorului imobiliar Solid House), însă cei doi au decis să nu mai facă afaceri împreună.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Habar nu ai ca sarsaila nu are bunici. Tu esti om si traiesti cu impielitatii de nu-ti respecti inca bunici. Stai linistit pun ei mana pe tine.
1
0
S a vandut tot in ct locuri de parcare pus blocuri disperati dp blocuri spagi pt autorizati mazare a vandut tot
2
0
Daca tot zici ca treci in fiecare seara pe acolo, treci si pe la bunica-mea, poate te cuplezi cu ea si ramai si tu in garsoniera, ca e loc liber la etajul 2 !
1
1
Mai taica seara de seara trec pe linga un cimitir poate cel mai mare din Ct. Vreau sa spun ca o data la 4 luni e stinsa lumina complet la salile mortuale. Va intreb si eu pentru cine se construieste ca la balamuk. Pentru merkel, makro.
6
1
Sa verifice SRI,DNA,DIICOT ,SIE daca banii tuturor strainilor care fac blocuri slabe calitativ in tara nu provin din crima organizata-droguri,trafic arme, persoane etc -sau porocurorii fac si ei blocuri?Al Oueda ,ISIS,PKK sint in spatele asa zisilor omeani de afaceri straini multi turci -spalare bani?
12
4
Am achizitionat si eu un apartament in acest bloc chiar nu ma asteptam sa se construiiasca asa de bine ias invita pe multi dezvoltatori sa vina sa vada incepand de la izolatia peretilor fonic intre camere pana la instalati , calitatea materialelor , mai sunt si turci care fac marfa de calitate
4
10
Dincolo de aspect , blocurile trebuie sa reziste la cutremure . La un seism de maxim 7 grade .
10
0
mari tepari din constanta...in special ala de la solid house
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212