REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

BLOCURI ÎN PERICOL! Alunecări de teren în Poarta 6!

BLOCURI ÎN PERICOL! Alunecări de teren în Poarta 6!

Replica API 6 iulie 2019 | 08:10 615

Taluzul din spatele blocurilor ANL din Poarta 6 a cedat, fapt ce favorizează apariţia fenomenului alunecărilor de teren ori de câte ori plouă mai puternic. Clădirile sunt în pericol, aşa că primăria s-a decis să ia măsuri, astfel încât să nu se creeze situaţii care ar putea pune în pericol vieţile omeneşti şi clădirile învecinate.

Ca urmare a faptului că în zona lucrărilor de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor ANL, de pe str. Brizei, din Poarta 6, și adiacent acestora, a cedat taluzul pe o suprafață de aproximativ de 950 mp. Zona este situată în spatele blocurilor O6 şi OB 7. După fiecare ploaie apare fenomenul de alunecare de teren în zonă, fiind, astfel, necesar și oportun luarea unor măsuri de punere în siguranță a acestora. În acest sens, Primăria Municipiului Constanta intenționează să achiziționeze un contract pentru întocmirea unei expertize tehnice. Prin acestea se doreşte găsirea unei soluţii pentru stabilizarea taluzului în cauză, astfel încât să nu se creeze situaţii care ar putea pune în pericol vieţile omeneşti şi clădirile învecinate. Administraţia locală consultă piaţa cu privire la determinarea valorii estimate privind achiziția serviciului de expertiză tehnică a taluzului din zona lucrărilor de viabilizare a terenurilor aferente bL A.N.L., str. Brizei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era un loc bun de construit construia Ceausecu demult. Asa asta e ...
0
0
Pana se face expetiza si se trece la licitatie....se duc blocurile la vale ! Aceeasi situatie ca si la Cumpana...
2
0
Dupa ce ca mi s-a marit crapatura dintre picioare, imi apare crapatura si in perete ? Nu mai suport !
2
0
Bine ca a-ti mutat tiganii in centru si anl-urile le faceti in locuri instabile. Bravo romanica, bravo. Apropo, de cand suntem noi romanii platitori de taxe discriminati in halul asta? Henri Coanda loc de joaca, teren sport. Brotacei, Strada Tulcei nici una nici alta. Dar na, voturile vin din Henry Coanda
10
1
Bai pe taluz nu se construieste... Astept prelungirea bucovinei sa ajunga la neversea..
7
0
Daramati-le gradinile improvizate sa nu mai creasca animale gen porci...
12
0
fura si fugi in Madagascar ca javra de Mazare. cum de nu te-ai dus la Rahova sa slugaresti pe Paiatza, asa de dragulmvremurilor cand erai slugoi
9
1
Va trebui sa platim pentru prostiile facute de niste idioti. Consolidarile de taluz nu se fac gratis, ci pe bani grei. Prostii facute de Mazare sau de Fagadau. Sa platim, deci, ca tot ne dau banii afara din casa. Altfel, cand e vorba de facut ceva important pentru oras, niciodata nu sunt bani. La vara avem alegeri locale. Eu voi fi emigrat pana atunci, dar voi sper sa nu alegeti tot garda veche a lui Mazare, cu Fagadau, Merla etc.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272