REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
22.4° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Bogdan Cristian Dicu: Doar Reșit Taner este contracandidatul meu. VIDEO

Bogdan Cristian Dicu: Doar Reșit Taner este contracandidatul meu. VIDEO

Emilia BABU, Maria GRAMATICU 25 mai 2024 | 00:00 608

Bogdan Cristian Dicu, candidatul PNL la Primăria Comunei Tuzla, s-a aflat vineri, 24 mai a.c., în studioul Replica, unde a vorbit despre proiectele pe care le are în vedere pentru localitatea pe care o reprezintă. De asemenea, Bogdan Dicu a făcut precizări cu privire la alegerile de pe 9 iunie.

Bogdan Cristian Dicu: Doar Resit Taner este contracandidatul meu. VIDEO

În debutul interviului, Bogdan Cristian Dicu, candidatul din partea PNL la Primăria Comunei Tuzla, a dezvăluit ce l-a determinat să candideze la alegerile din 9 iunie. „Am fost 4 ani în Consiliul Local Tuzla. Am fost un consilier activ. Am văzut realitățile și am luat în vedere să candidez pentru a schimba lucrurile. Consider că am un partid puternic în spate care are o importanță semnificativă privind alegerile. Eu sper ca după alegeri să mă ajute în continuare președintele Florin Mitroi. Iar până la alegeri, în momentul de față, ne ajutăm doar noi singuri”. a spus Bogdan Dicu.

În echipa mea sunt oameni tineri

În continuare, a menționat echipa de consilieri care îi va fi alături în cursa pentru fotoliul primăriei. „Echipa de consilieri este formată din cei 5 consilieri care s-au opus proiectelor care au adus în insolvență Primăria Tuzla. Pe primele locuri se află cei care s-au opus acelor proiecte. Avem tineri antreprenori, oameni nemulțumiți care își doresc o schimbare în bine. Comuna a fost avansată la un moment dat, în anii 2010 - 2011, din punct de vedere al proiectelor. Acum a rămas în urma tuturor localităților din județ. Tinerii sunt foarte importanți, ei venind cu alte realități și cu inovație. În acest caz, consider că este nevoie de o echipă tânără. În general, în echipa mea sunt oameni tineri. (...) Pentru a ne putea dezvolta, noi trebuie să schimbăm administrația, astfel încât să putem porni motoarele economice comunității noastre.”

Video 1:

Trebuie să redresăm economic localitatea

În cadrul interviului Bogdan Dicu a vorbit și despre proiectele pe care le are, unul dintre acestea este „renegocierea tuturor contractelor, pentru că avem contracte care au intrat în scadență. Principalul proiect cu care vreau să pornesc la drum este transparentizarea. Îmi doresc să se televizeze ședințele de consiliu. Consider că dacă discuțiile ar fi televizate, ele ar aduce cu sine progres și nu regres. Anul trecut, în luna martie, am depus un proiect pentru a transforma comuna Tuzla în stațiune de interes local. Scopul acelui proiect a fost de a atrage investitori și, totodată, pentru a accesa fonduri europene. Legea stațiunilor spune că ele au o prioritate privind fondurile europene - de la asfaltări până la infrastructură. Era un proiect foarte bun și care putea fi realizat cu ușurință, dar din păcate a fost respins. Dacă voi ajunge primar, îl vom pune iar în dezbatere și îl vom trece în așa fel încât să putem accesa fonduri europene cu prioritate. Apoi am depus foarte multe proiecte care se axează pe energia verde. (...) Sunt proiecte ecologice pentru parcuri fotovoltaice. Ele pot fi realizate. Dar pentru a fi realizate, noi trebuie să ne apucăm să facem proiectele. În afară de asta, noi avem o baltă, balta Tuzla. Eu vreau să fac acea baltă un loc de relaxare. Vreau să o curăț. Aș mai adăuga și locuri de pescuit și plantarea copăceilor în jurul bălții (...)”, a subliniat Dicu.

Doar Reșit Taner este contracandidatul meu

În plus, candidatul pentru primărie a dezvăluit așteptările pe care le are pe 9 iunie: „Eu mă aștept ca oamenii să își dorească schimbarea și unica schimbare suntem noi. Ceilalți competitori nu fac parte din schimbare pentru că ei nu au informații suficiente. Foarte puțini cunosc realitatea. (...) Sunt de părere că prezența la vot va fi în jur de 60%, pentru că am observat că mulți își doresc schimbarea”, a conchis Dicu.

Video 2:

Video integral îl puteți urmări mai jos:

Comandat de partidul PNL - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240015

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616