REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.7° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Bogdan Mocanu nu vrea să se împace cu Jador: „În urma unor gesturi...”

Bogdan Mocanu nu vrea să se împace cu Jador: „În urma unor gesturi...”

Replica API 21 iunie 2021 | 17:59 1464

Bogdan Mocanu nu-și dorește o împăcare cu Jador? Această curiozitate a stăruit pe buzele a sute de fani, după ce fostul iubit al Andrei Voloș a făcut declarații inedite despre cântăreț. Cel din urmă a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei și care e motivul din cauza căruia nu-și mai vorbesc, scrie spynews.ro

Bogdan Mocanu a rupt tăcerea în privința situației dintre el și Jador, după ce în presă au apărut zvonuri cum că s-au certat. Cântărețul a susținut că el între el celălalt artist nu ar fi avut loc o dispută, preferând să fie rezervat în declarații. Totodată însă, el și-a pus fanii pe jar, având o reacție controversată atunci când i s-a transmis că Jador ar fi spus că vrea o împăcare cu el.

Așadar, potrivit spuselor lui Bogdan Mocanu, în ciuda zvonurile care au circulat în presă, între el și Jador nu ar fi fost vorba, de fapt, despre o ceartă. Iubitul Andrei Voloș a mai declarat că el a tras niște concluzii în urma unor gesturi pe care Jador le-ar fi făcut și că nu mai are așteptări în ceea ce-l privește. Deși nu-și mai vorbesc, acesta a mai transmis că o să-i ia mereu apărarea.

„N-a fost o ceartă, pur și simplu nu vreau să intru în detalii. Am tras eu niște concluzii în urma unor gesturi de-ale lui și pur și simplu nu mai am pretenții, nu mai am așteptări, dar nu ne-am certat, adică mereu o să vorbesc frumos și o să spun realitatea, de fapt, despre el și o să-i iau apărarea. O să încerc să-i apăr numele de fiecare dată când cineva spune ceva rău despre el, doar că nu mai am așteptări”, a spus Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

Atunci când i s-a spus că Jador ar fi declarat că el și Bogdan Mocanu o să se împace, cel din urmă a avut o reacție controversată, lăsând loc de interpretări.

„El are un talent să spună multe chestii”, a răspuns scurt Bogdan Mocanu.

În urmă cu ceva timp, și Jador a vorbit despre Bogdan Mocanu, doar că în alt context. Invitat la o emisiune de televiziune, acesta a spus despre artist că ar fi caracterizat de următoarele defecte: încăpățânat, gelos și inconștient.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se duca la stabor sa ii impace.De ce ne tot agasati cu stiri despre magraoni?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389