REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bola zice că plajele vor fi pregătite pentru începerea sezonului estival

Bola zice că plajele vor fi pregătite pentru începerea sezonului estival

Replica API 29 aprilie 2020 | 00:00 2471

Chiar dacă nu se știe o dată exactă pentru începerea sezonului estival, plajele de pe litoral vor fi pregătite în această perioadă pentru întâmpinarea turiștilor. În aceste zile se lucrează de zor, iar hotelurile se pregătesc să primească deja primii turiști după data de 15 mai, atunci când va expira starea de urgență, iar restricțiile se vor relaxa gradual pe măsură ce evoluează cazurile de infectare cu virusul SARS-COV-2.

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) se vor asigura în perioada următoare că plajele vor fi operaționale și igienizate.

Bogdan Bola

Deja avem câțiva oameni pe plajele din sudul litoralului

Directorul ABADL, Bogdan Bola, a declarat că deja o parte din oameni se află în sudul litoralului pentru a începe curățenia pe plajă, deși, în momentul de față, atenția se îndreaptă spre lacul din Tăbăcărie, unde continuă igienizarea. „Chiar dacă ne ocupăm în acest moment de igienizarea lacului Tăbăcărie, avem câțiva oameni și pe plajele din sudul litoralului, care deja au început treaba. Ieri (nr.luni,27 aprilie), reprezentanții ABADL se aflau în zona Saturn”, a spus Bogdan Bola.

Săptămâna viitoare începe curățenia pe litoral

De săptămâna viitoare, ABADL începe pregătirea plajelor pentru turiștii ce vor veni pe litoral. Angajații ABADL se vor muta începând cu săptămâna viitoare pe plajă, unde vor începe curățenia generală. „De săptămâna viitoare, vom trece angajații noștri din nou să lucreze și să pregătească plajele, deoarece căldura va veni și constănțenii (să sperăm și turiștii) vor dori să se bucure de plaje curate, cu nisipul fin. Mai sunt multe de făcut, dar noi vom face tot ce putem să aducem un un strop de normalitate pe litoralul nostru”, a mai precizat Bogdan Bola.

Citește și: Operatorii economici NU se mai înghesuie să închirieze plajele

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de capu tau de prost! Ai sa vezi o pla goala mica in oglinda rozaliule! Turisti la Anu si in Balegaria nu in mamaistan taramu pungashilor. Sugeo cu ramona
2
0
...ar trebui sa incepi cu desfiintarea sandramalelor machedonesti de pe plaje...niste kitsch-uri pentru agatat gugustiuci...
4
0
ce zice asta la fata masa director la fel k si pe tasu? alti oameni mai capabill nu se gasesc? asta nu stie unde sta?
5
0
s-au dat ? Buzunarele sunt pregatite? Pretul la sezlong tot 50 lei ? Sa inceapa distractia!
8
0
La Constanta,noi romanii suntem deja minoritate,toate institutiile publice sunt conduse de machidoni si tatari.Sa nu va mai mire nimic,minoritatile sunt unite si isi apara interesele,romanii au multe de invatat de la acestia,o sa devenim straini in tara noastra datorita noua si caracterelor noastre.
15
2
Bravo Replica! Iar te bagi in seama cu procurorii, scrii articole pupincuriste, nu se stie cand ai nevoie sa orbeasca vreunul, la vreun santaj de-al tau. Nu lasi cititorii sa comenteze, ti-e frica sa nu se intoarca articolul impotriva ta. Asa ai dat-o in limbo, pe sub firicelul democratiei, de 18 ani. Bugetarii sa traiasca!
4
0
Care sezon estival? Asta e dus cu pluta, anul asta e ratat, gata.
8
1
nu le este rusine astora di clanul bola? cum ma astia s nascuti sa fie sefi? asa de slaba e rezerva de cadre a Dobrogei ca ne oprim la familia Bola pt 2 din institutiile cu mare importanta? nu ne mai facem bine,fratilor!!!!!
15
1
Replica,nu mai stergeti comentariile care nu va convin!
11
0
beizadeaua si-a lasta barba sa para mai matur , chiar daca IQ-ul sau este la fel ca a unui copil de 2-3 ani... ce rahat de politica faceti bai hutzuca de-i numiti in posturi publice ca-n Corea de Nord , sau in Arabia Saudita numai rude... ?!? o sa va voteze pulea in orasul asta de prosti , dar...multi...!
18
0
Si bisericile inchise Bola , nu ?Ca reprezinta risc. Da. Dar pentru voi. Reveniti va cat mai aveti timp.
9
0
Nu inteleg cum indivizii care avanseaza politic au copii geniali si cu experienta manageriala fabuloasa precum acest Bola. Asta nu e ratatul ala care se plimba cu mustangul RGL prin oras?
22
1
Alt baiat al lui taticu. L-a bagat in politica si acum stie de toate. Reteta este simpla. La toamna poate prinde si un loc in parlament ca de, este liberal si sunt mari sansele. Alt pierde vara care nu a facut nimic in viata si se urca pe spinarile noastre. Se potriveste la fix cu zicala. Mai fiule de invatat nu ti-a placut, munca nu-ti place deci trebuie sa intri in politica.
20
1
Bola iar vorbeste din auzite. Nu avem plaje pregatite in mod normal,sunt semi-pregatite prin August abia de obicei, dar acum cand e nevoie de masuri exceptionale? Nu vor fi pregatite cu siguranta! Afaceristii de pe litoral vor bani, nu pregatiri. Minte poporul cu facebookitorul Bola asta.
17
0
Bola,Bola,din birou nu ai cum sa vezi realitatea din teren.Plajile din sudul litoralului sunt pline de mizerie,insalubre si unele pline de pamant galben.Ropota al tau te minte rau de tot,de ce nu vi sa vezi tu cu ochii tai realitatea?!Vrei sa-ti faci doar imagine,atat,fa-ti cu adevarat treaba si atunci o sa ai parte de imagine.Numai minciuna si bani visati voi astia corectii de la ABADL!
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212