REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bolidul cu numere de Anglia, care a parcat pe trotuar, ridicat de Poliția Locală

Bolidul cu numere de Anglia, care a parcat pe trotuar, ridicat de Poliția Locală

Replica API 2 iunie 2022 | 14:23 3236

Un șofer cu BMW înmatriculat în Anglia, a parcat neregulamentar pe trotuar. A doua zi, mai exact marți, 31 mai, autoturismul cu număr preferențial ”F19LEU” a fost ridicat de către polițiștii locali și dus în parcul auto de pe strada Caraiman nr.1. Abia după achitarea tuturor taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018, ”smecherul” își putea recupera autoturismul.

În urma parcării neregulamentare, ”leul” auriu a fost ”scos la plimbare” , după ce autoritățile locale s-au autosesizat și au decis să-i facă un tur al orașului, neștiind probabil cum arată străzile constănțene… ci doar trotuarele! Iată că în urma ispravei șoferului, acesta s-a ales cu mașina ”lipsă” și cu amendă. Având în vedere că mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist, ”smecherul” a trebuit să se deplaseze până la parcul de pe strada Caraiman nr.1, pentru a-și recupera bolidul, însă nu înainte de a achita taxele prevăzute prin HCLM 399/2018, respectiv tariful de ridicare a mașinii, care este în valoare de 450 de lei, tariful transportului mașinii, în valoare de 120 de lei și tariful de depozitare al mașinii/ zi, în valoare de 60 de lei. Toate mașinile care săvârșesc astfel de ”isprave” , trebuie să își recupereze autoturismele din parcul auto al S.C. Confort Urban, acolo unde sunt depozitate, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Bolidul auriu a devenit vedetă în mediul online, acolo unde foarte multe persoane au ironizat autoturismul ca fiind ”haur de trompetă”, ”tezaur” , ”aur” , ”mașină de bombardier” . Ba chiar un bărbat s-a bucurat atât de tare, încât a mărturisit că aștepta această rezolvare de când a observat așa-zisa ispravă… ”De când așteptam poza asta, e bine și mai târziu, decât niciodată” .

Un alt bărbat, a ironizat modalitatea de recuperare a BMW-ului din parcul auto de pe strada Caraiman, spunând că se așteaptă la o încercare de șpagă în vederea rezolvării situației. ”Parcă-l văd pe nevertebrat cum încearcă el să dea șpagă la cei de pe Caraiman să-și recupereze bembeul. Hai cumetre că-ți dau acolo de-o ciorbă!” , a spus bărbatul.

Altul, a ținut morțis șă facă haz de necaz pe ”nenorocirea” șoferului. ”E de haur” , a adăugat acesta într-un mod ironic.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi tot acolo era masina. Ce sa zic... sunt o gramada de masini parcate ilegal si nu le ridica nimeni. Politia locala, vai mama lor!
0
0
Nu mai promovati masina a**a ca de vede Teodosie, vrea si el
0
0
Peste strada sunt 5 masini pe trotuar zilnic
0
0
Ii asteptam pe distinsii domni de la ridicari masini si pe ion lahovari in fata bisericii adormirea unde toata lumea intra pe contrasens si prcheaza numai si numai pe trotuar sau in dreptul indicatoarelor cu parcarea interzisa. Hai baieti, hai ca se poate!
0
0
Va asteptam si in centrul Ctei, Bdul Ferdinand!
2
0
Sarcilor detailing de 3000 lei vreau curata spalata aspirata tot ca va rup capu
0
0
Posesorii de beneveuri nu sunt afectati de scumpirea benzinei, ei tot de 20 de lei baga.
1
0
sper ca nu i-ati zgiriat poleiala he he
3
0
G***i sau cipanzeu ?
3
0
Cocalari veniri din Anglia!
0
0
Dar pe alea cu numere de Ucraina parcate tot pe trotuar de ce nu le ridica?
2
0
Voi toti sante-ti invidiosi ca voi aveti Logan si el are beneveu
0
0
S-asa nu mai avea bani de benzina.
0
0
a ramas boschetul fara bani de seminte.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272