REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

BOMBĂ ATOMICĂ în JUSTIȚIE! Un judecător de la Curtea Militară de Apel zguduie justiția din temelii în scandalul protocoalelor!

BOMBĂ ATOMICĂ în JUSTIȚIE! Un judecător de la Curtea Militară de Apel zguduie justiția din temelii în scandalul protocoalelor!

Replica API 5 octombrie 2018 | 13:38 369

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plictisitor artcol. Ce vrea sa spuna? Mai concret!
2
2
BORFASI SECURISTI SI RADIO ASCULTATORI SE AFLA SI BORFASUL NUMARUL 1 MONDIAL TITEI MARIUS GABRIEL UN RROMAN CU 4 CLASE PRIMARE DIN CARTIERUL COLONISTI MICA TIGANIADA FETESTI LIMBISTUL PROCURORILOR DIN CONSTANTA.FERITI- VA DE ACEST PUPINCURIST AJUNS MARE SEF LA POLITIA TRANSPORTURI.
4
0
Pai ce poti tu oferi ca sa te urmareasca pe tine? Ce sa castige? Praful de pe toba? Se urmaresc doar vaci de muls si oponenti politici...tu...vax. vezi-ti de replica in continuare ca esti in siguranta
4
2
Baietii astia care acuzati protocoalele, aveti rude care au furat din banul public si acum sunt sau urmeaza sa intre la puscarie, de aia faceti spume la gura!
1
6
Tu esti prost tare, coaie. Esti o delectare si un deliciu pentru javrele astea cu agenda proprie numite SRI. Te-ai intrebat macar o singura data, in capusorul ala galinaceu al tau, de ce la cauze identice sunt solutii diametral opuse? Cum a fost asta posibil? Te-ai intrebat de ce Orban, la acuzatia de luare de foloase necuvenite, avand ca denuntator pe Urdareanu UTI, scapa, iar celalalt, la aceeasi acuzatie, acelasi denuntator, tot fara alte dovezi decat declaratia denuntatorului, ptimeste 4 ani? Idioti cu acces la FB si tastatura, e timpul sa taceti!
6
1
carora protocoalele din justitie li se par OK: gaozarilor, ceea ce legea nu interzice expres, permite. Iar protocolustii SRI-parchet aveau obligatie sa probeze acuzatiile cu lucruri complete si reala, nicidecum cu lucruri trunchiate, scoase din context si supozitare. Eu imi aprind o tigara. Asta e FAPTA. Ca un SRIst-procuror adauga langa acest lucru ca de fapt eu imi faceam semne cu extraterestrii cu flacara respectiva este supozitie. Idiotilor, sunt oameni in puscarie pt asemenea supozitii.
12
2
O expunere fireasca, logica, documentata. Cam lunga dar macar sa fie sutinut si auzit dl.col. magistrat. Curajos si foarte la obiect. Si in fond asa a fost. Acesta este adevarul. Chiar daca multora nu le place.
12
4
ati inceput sa preluati stiri de pe alte siteuri cancaniste... va duceti in jos
6
10
Udrea? Numele lui spune tot!
5
7
Care au facut ca parinti lor in secuitate exces de zel. Asta numai pt a le da americani niste tinichele sa faca poze cu ambasadori. vezi kiovesi.
10
4
cat v-a dat P$D , pentru diareia asta de articol ??
9
11
bai lasati vrajelile ! Pe mine de ce nu m-a urmarit nimeni ? De ce nu m-a inregistrat nimeni ? Numai hotii au fout auscultati ! Ce, nu va convine ca v-au prins ? Va ofticati ca sunt unii mai destepti ca voi ? Or fi ei securistii banditi dar au mai tinut sleahta de banditi pesedei in frau. Muie dragnea infractorul, muie pesede partidul hotilor !!!
11
13
Usor usor rotitele clubului ROTARI se blocheaza. Avem ca exemplu dosarul de la oradea aflat in blocaj la DNA cind fratii de loja actionau in grup de crima organizata secreta si discreta. Unde o fi oare ELODIA.
8
1
Salveaza ROMANIA te rugam, si scapane de acesti nenorociti!
11
9
Pentru Coldea si Kovesi!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212