REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

AVOCATUL Mihai Hotca: Radu MAZĂRE VA FI TRIMIS ÎNAPOI în MADAGASCAR

AVOCATUL Mihai Hotca: Radu MAZĂRE VA FI TRIMIS ÎNAPOI în MADAGASCAR

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:34 7497

Avocatul lui Radu Mazăre, Mihai Hotca, a declarat, pentru Replica, că instanța din Madagascar a decis că fostul primar al Constanței a fost extrădat ilegal, urmând ca acesta să fie repus în situația anterioară.

Potrivit avocatului Hotca, toate actele emise de Parchetul General din Madagascar care au stat la baza extrădării, două autorizații de predare și un ordin de extrădare din penitenciar, sunt nule, urmând să fie demarate procedurile pentru retrimiterea lui Radu Mazăre în Madagascar.

Decizia este DEFINITIVĂ și EXECUTORIE!

”Decizia a fost pronunțată de instanța din Madagascar pe 7 septembrie și a rămas definitivă și executorie.

Urmează ca Radu Mazăre să fie repus în situația anterioară, pentru a fi reluată procedura de extrădare, cu respectarea drepturilor fundamentale: dus în fața instanței și respectarea dreptului la apărare. Prcedura va trebui îndeplinită cât mai repede. Nu există o bază legală pentru reținerea domnului Mazăre în România”, a spus avocatul.

Apărătorul a mai spus că autoritatile malgașe l-au predat pe Radu Mazăre fără să existe o hotărâre a unei instanțe si fără avizul ministrului Justiției din Madagascar.

Reamintim că Mazăre execută pedeapsa de 9 ani aplicată în dosarul Retrocedărilor. El a fost extrădat din Madagascar, în România, după un an şi jumătate de stat, mai exact în luna mai a anului trecut, fiind adus sub escortă.

Fostul edil a tot susținut că extrădarea sa din Madagascar a fost făcută înainte de alegeri, pentru a putea fi "prezentat ca un trofeu", predarea sa făcându-se în mod fraudulos.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa plece Mazare in Madagascar cand o-R zbura porcii!!! Sa stea bine acolo la Rahova ca inca nu a platit ptr toate tampeniile facute....
1
1
Marcel de la ora 11,invata sa scrii apoi posteaza aici. cat de prost sa fii???
0
0
Prosti, lasi si dezbinati suntem noi, cei din orasul asta. In Europa civilizata, si chia si in vestul Romaniei, daca avea tupeul sa faca ce a facut aici era scos din primarie in suturi impreuna cu toata gasca cu care a facut matrapazlacuri. Vestele galbene din Paris stiu de ce.
1
2
Daca Mazare candideaza din nou, castiga cu 60 la suta! La ce scursuri sunt acum la conducerea orasului!
4
7
Trimetetil ca a facut din C-ta un orasi infect,mizerabil,Tiganesc ca suntem o natie de Prosti.
7
2
Mamei o suge la bulau de la toti golanii
6
2
Sau la Chilia in port
5
1
Multi dobotoci nu au dormit bine noaptea trecuta!
1
5
Asta este cel mai prost avocat din lume, daca accepta sa se faca singur de kkt
11
1
Pentru cel care a scris ca a facut multe investitii in oras i-as spune ca da, a construit cartierul Henri Coanda unde l-as muta pe Mazare si neamului, alaturi de cel ce scrie astfel de ineptii.
15
2
Pai este repus in situatia de dinainte! De dinainte de a fugi din tara!
5
1
Mazare va mai vizita Madagascarul peste 9 ani. Fara acordul explicit al autoritatilor malgase ex primarul constantean nu putea fi extradat. Hocus-pocusul justitiei de acolo n-are nicio valoare la nivel international. Dar lui Mazare i-a placut showul in viata si cu asta se va alege.
7
2
Avocatul lui Mazarel bate toba. Banditul asta nu va iesi mai devreme de 6 ani, dupa care urmeaza alt dosar. Si balosul de Constantinescu a vrut sa iasa de vreo 20 de ori. Procurorii au invatat lectia si scot din sertar dosar dupa dosar.
10
1
Bv la dumneata.... Sunteti invidiosi putin asa ... Erati in locul lui la fel procedati ... Si daca nu te dadeai dupa ei nu rezistai !!!
1
2
Justitie de tot rahatul.
3
2
Constanta devine usor usor centrul dublelor...dubla Inviere cu Teodosie, acum dubla repatriere in arestul din Madagsscar cu Mazare...numai artisti
6
1
sta bine je gul de mazare la pirnaie,printre betoane si pirnaiasi.Nu ne.a lasat el si pesedeaua fara copaci?stai mazare in pirnaie muuult si bine,acolo it e locul,incultule!
13
3
bobul de mazare a fost adus doar pentru electorale ca sa aibe prostimea circul aferent.Gruparea bobului de mazare controleaza in continuare Constanta si tot judetul, ia uitati-va in articolul de azi, Barbu Paraschiva revendica 90ha din Portul Constanta.Ca l-au arestat pe bobul de mazare e doar un circ ieftin.Pe Husein Ozghen cand il arestati?ca el inca roteste banii gruparii si face fel si fel de manarii si smenarii
9
1
La Jilavascar nu-i place
10
1
Mascariciului ii place mai mult sa i se dea la bostan in Madagasgar decat la Poarta Alba. negrii din Madagascar se misca mai cu talent.Oricum pizdele alea fomiste cu care umbla el erau de fatada.
12
1
Bibicu' nu se va mai intoarce veci -pururi in Madagascar! Va ramane la mititica conform legilor Romaniei! Acest nenorocit sa isi faca pedeapsa in Romania, sa-i confiste averea dobandita ilegal si apoi sa mearga si in Patagonia!
22
1
Esti retardul perfect , un cretinoid muritor de foame care se bucura la hotiile altora pentru ca pe el nu il duce capu la nimic decat la pomeni.Sugi poola analfabet infect ,rasa ta trebuie exterminata.
14
0
Cum sa spui asa ceva?nu am nicio treaba cu dreptul dar cand vreodata o decizie a madagascarului se va subjuga unei decizii a romaniei. Bai avocatule tampit fmm de trompeta care e scopul acestei declaratii?ce ascunde declaratia asta? O sa fie trimis in madagascar dupa ce isi ispaseste decizia definitiva si irevocabila a instantei statului roman locul unde mizerabilul asta a comis infracyijnile si a carui cetatenie o are.baga mi as pl n mota de avocatu pl
8
1
Mazare inca are succes la dat mwie la prosti! Nu ati stat degeaba la coada!
5
18
Avocatul asta vrea sa creeze o premiera juridica internationala. Adica banuiesc ca vrea ca aceeasi echipa care l a adus in tara sa il suie inapoi in avion sa il duca in Madagascar acolo totul sa revina la normal sa il aresteze iar pe aeroport ce mai , vrea un fel de tunel al timpului primul aparat de calatorit in timp. Omul ori e prost ori e jigodie cum sa crezi ca o instanta va intrerupe executarea unei pedepse definitiva al unui om care era fugar pentru a ii da o sansa sa se judece corect la bastinasi ca asta ne fute pe noi grija cum a ajuns mazare in tara si nu daca este vinovat sau nu.
16
1
avocatul va fi trimis.
6
1
mor de ras, zau! adica Romania apeleaza la un alt stat pt a pune in executare o sentinta definitiva, o pune in executare , iar acum facem o dubla ca in filmele cu prosti? cred ca desi s a dat o super spaga la malgasi, mazare se poate sterge undeva cu hartia aia. vorba aia: bataia, futaiul si puscaria nu se mai intorc!
19
1
Cine e Madagascar?
10
3
Daca mai era la mititica in Madagascar poate ca tine figura. Dar Alba ca Zapada sta la racoare in patria de unde a furat cu nemiluita. Chiar asa fraier a ajuns incat sa puna botul la tot ce-i vand avocatii!? Are balta peste! Din partea mea sa stea acolo pana o evada!
14
0
Sa facut multe investiti in oras in vremea lu Mazare
3
34
Se face dreptate.
11
10
Bai mazariche adu-o inapoi pe lizeta pestoaica drept avocat fraiere, nici nu stii ce pierzi.
12
3
ia putin cacat de-al meu la lins si stai tu linistit pana cand va pleca hotul la malgasi !!!
17
2
de ce nu il arestati bulangiilor?
27
2
Daca Mazare n-are decizie legala de extrafare, atunci Haissam ce za msi zica?
14
1
promovata de pnl plusr si kwj. Daca unii s au straduit sa l prinda si sa l aduca la locul potrivit adica in puscarie vad ca noii guvernanti il fac scapat. Bravo pnl plusr si kwj! Politica voastea e ca puscarie sa faca doar hotii mici nu si hotii care au devalizat tara. Unii s au straduit sa l prinda si voi nu puteti sa l pastrati. Ha ha ha. Daca era psd la guvernare mureau in puscarie si Mazare si Constantinescu si Strutinski. Incapabililor!
7
27
Sa montezi la autobuz 20 de camere video ca sa nu fure un saracan 1 leu si sa nu reusesti sa ai reguli clare si functionari eficienti pt cei ce fura milioane de euro face din aceasta tara nu numai pitoreasca , ci interesanta
30
2
Confunda civilul cu penalul
23
1
Cum credeti voi ca un cetatean aflat sub puterea unui mandat de executarea a pedepsei cu inchisoarea va fii pus in libertate sa se intoarca in Madagascar sa vada bastinasi de acolo daca trebuie extradat sau nu. Si pe bani cui sa il trimitem inapoi in Africa si dupa sa il aducem inapoi? Asta delireaza impreuna cu avocatul lui. Prietene capul sus si stai acolo, numai dispera ca o sa ajungi la nebuni.
52
3
lui mazarel, mituind niste bastinasi. Pastaie nu mai scapa din parnaie, oricat s-ar stradui tribul din madagascar.
38
6
Asteptam si punerea in drepturi a lui Udrea si Mircea Basescu,,
29
3
ce javre sunt avocatii astia. Cica nu exista baza legala pentru retinerea infractorului in tara lui
37
3
Este doar un ...FAKE NEWS...marca PSD !!!
36
7
Cel mai jegos, nemernic, talhar dintre talhari! Mai bine i-ar trage cineva un glont in cap, nu vad de ce statul roman, adica noi, platitori de taxe, sa-i platim cazarea si masa la puscarie!
50
4
mazare e cetatean roman si acum e la sanul patriei sale iubite si furate ! dupa ce mazare achita daunele pana la ultimul leu se poate sta de vorba cu malgasii papuasii.
55
2
Se lafaie pe banii furati ai tarii. Isi merita locul langa tigani, in wcul politicii
48
4
Lasa ma avocatule legalitatea aduceri acasa a lui Radu Mazare,intrebarea este daca a format fostul primar un grup infractional organizat care a furat orasul Constanta cu 110 milioane de euro asa cum au spus judecatori sau nu ?,pentru ca daca a furat bani astia trebuia sa il aduca legat in lanturi din Madagascar si plimbat pe toate bulevardele din Constanta tot legat cu lanturi dalea grele cu care se leaga elefanti.
64
3
Dupa ce ati distrus Constanta nenorocitilor trebuia luata toata averea lui si pus la munca de jos golanul asta
72
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614