REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOMBĂ! Iată harta retrocedărilor din Constanța, anulate de instanță!

BOMBĂ! Iată harta retrocedărilor din Constanța, anulate de instanță!

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:03 965

O hartă a terenurilor din celebrul dosar al retrocedărilor, în care a fost condamnat fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, a fost publicată de vicepreședintele Consiliului Județean, Claudiu Palaz!

Harta, care nu a mai fost prezentată până acum, arată dimensiunea grozăviei - zeci de terenuri, din tot orașul Constanța și stațiunea Mamaia ar trebui, teoretic, recuperate de primărie, conform sentinței judecătorești.

Despre gravitatea situației și cât de greu va fi primăriei să recupereze terenurile - unele fiind acum la terți proprietari ori având blocuri construite pe ele - a vorbit Claudiu Palaz și în cadrul unui interviu acordat zilele acestea cotidianului Replica - VEZI VIDEO cu declarații integrale:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palas asta trebuie arestat este un hot puscarias. Autoservirea de la pavilion este a lui. Un hot ordinar
0
0
Dar terenul pe care l-a vandut Palaz vis-a-vis de baza nautica a Ceronav de unde il avea, de la matusa Tamara?
1
0
De ce nu spuneti ca viermele asta este trup si suflet PSD si nu mai reprezinta PMP de mult ?
6
0
da harta cu terenurile pe unde a trecut autostrada si pentru care nea a luat bani frumosi de la stat pentru expropiere nu o arata? hai sa fim seriosi.. sa plece hotii astai sa vina altii sa mai fure si ei ce naiba
11
0
Vai ce stire, ce Bomba cum scrie in titlu madam Cucu. Bombe aveti voi toti parlitii de asa zis ziaristi in goana dupa bani. Pupati in cur PMP-ul de va ustura buzele. Nu mai e mult si ramane Palas fara servici si sa vedem pe care il luati la subtioara aia moldoveneasca. Ziaristi banuiti cu diplome de Saguna. Dar o sa stergeti voi comentariile ca asa e frumos pentru PMP nu?
9
1
Lasa-ne si du-te dupa Mazare! Ne-ai intoxicat baiete, tu nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama? Ce dracu, te bagi doar tu? Penibilule ce esti!
7
0
Probabil ca ai frustrari serioase si iti versi veninul asupra minoritatilor care sint mai romani ca tine si sint multi care au demostrat- o .Din cauza unora ca tine sintem pe buza prapastiei , ti- as zice multe dar noi minoritatile avem bun simt !
7
21
D-nilor politisti de la compartimentul FURTURI AUTO, stiati ca tata lui Palaz detine si conduce o masina care este furata din alta tara? Un nissan patrol rosu ct-03-amy? De ce nu-l luati la verificat ? Pai acest Palaz vorbeste si arata cu degetul , cand el este un infractor? Tata lui conduce masini furate si el face pe cinstitul?? Rusine rusine , si speram ca politia sa se sesizeze si sa-si faca datoria, in astfel de situatii
22
1
Borcea a facut 2 luni si urmeazs sa fie eliberat...halal justitie !
26
1
Luati la puricat TOATE autorizatiile de constructie vile din Mamaia sa vedeti cite au fost date pe bune...
31
2
Mai boule, minoritarii sunt altceva decat Romani? Eu sunt ROMAN, de 8 generatii, cei din vechi au venit din Turcia. Crezi tu dobitocule ca iubesc Turcia mai mult? Crezi tu prostul prostilor ca tine de natie sau neam? Tine de fiecare om si suflet in parte. Nu stii decat sa inraiesti lumea si uite dobitocule ca din cauza celor ca tine a ajuns Romania asa
22
19
Salutia este ca lucrurile sunt complicate!!! Asta e primar sa rezolve furaciunea lui? Votati romani adevarati nu minoritari de la coada vacii si fara usa la casa
21
7
Haide sa mai aflam despre Radu Mazare, mai aflam vdespre vreo condamnare?
11
0
In clasa 1-a doamna profesoara ma invatat sa nu arat cu degetu si sa nu scuip pe jos . Cica numai tiganii fac asa.
23
1
Hotul striga hotii
29
0
..e vreunul care a primit moca teren si nu a vandut din el?sau nu a primit bonus si loc de veci sau si-un alt teren la veterani ,pe care a apucat sa-l vanda ?!?a mai contat sa verifice cineva destinatia terenurilor vandute prin planurile de urbanism si amenajare a teritoriului?cine e de vina pentru nerespectarea incadrarilor din reglementarile urbanistice aprobate ?
9
2
La Mangalia, padurea Comorova, acum in momentul asta se defriseaza padurea si se construiesc vile. Cum draku de au obtinut astia avize sa taie padurea!? Cum de au obtinut locul!? ce retrocedare sa facut !? Primarul radu cristian iar nu vede, n-aude!!! Tot la Mangalia au construit HOTII direct pe nisipul plajii, hoteluri, restaurante..Cum domn primar, CUM? DNA nu se sesizeaza?
13
0
La valu traian ce nu anuleaza titlurile false,pe care au facut primaria si culetu,unde este dosarul deschis sa facut blat cu d.n.a??
18
0
sa muriti voi? trebuia sa iasa nentu Palaz sau altii sa ne spuna noua de retrogedari?Parca a descoperit el apa calda, kkt-uri media, toata constanta stia de aceste retrocedari doar politia sau responsabilii de combaterea acestor infractiuni nu.Imi vine sa vomit de presa romaneasca cat si de politicieni.
27
2
palas a furat mai mult
28
4
Sa ne arate si giratoriul de la Agigea si Selgroa, Dedeman ca acolo luase tasu
29
2
Mai scutiti-ne cu hotul asta cu probleme psihice !
37
4
Ce va mai place sa-l pupati in dos pe Claudiu Palas. Este vreun mare secret, vreo mare dezvaluire pe care o detine doar el? A fost publicata in toata presa serioasa de mult. Pupincuristii din presa de abia acum au aflat?
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108