rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 6 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Bombă! Iliescu, rectorul de la Universitatea Ovidius, a ajuns pe mâna DNA!

După ce dovezile evidente apărute în presă au demonstrat că Dan Marcel Iliescu a plagiat grosolan în teza sa de doctorat, fiind acuzat de fraudă academică, iată că rectorul de la Universitatea Ovidius urmează să dea explicații acum în fața procurorilor. Potrivit surselor noastre, Structura Centrală a DNA București, Secția II penală, are deschise mai multe dosare pentru fapte conexe faptelor de corupție, cât și fraudă academică, și nu numai, pe numele rectorului de la Universitatea Ovidius.

Dan Marcel Iliescu

Un prim dosar are la bază sesizările către Agenția Națională de Integritate despre care noi am scris în trecut.

Potrivit surselor noastre, el urmează să dea explicații despre faptul că la momentul candidaturii pentru funcția de rector Dan Iliescu se afla în incompatibilitate de mai mult timp, dat fiind faptul că a încălcat articolul 295 alin 4 din Legea 1/2011, Legea Educației Naționale. Conform acestui articol: După intrarea în vigoare a prezentei legi se interzice ocuparea concomitentă de către soţi, afini şi rude până la gradul al III-lea inclusiv a funcţiilor prin care unul sau una se află faţă de celălalt sau cealaltă într-o poziţie de conducere, control, autoritate sau evaluare instituţională directă la orice nivel în aceeaşi universitate.

În perioada 2012 – 2014 Dan Marcel Iliescu a fost prodecan, apoi Decan (2014 – 2016) al Facultății de Medicină din cadrul UOC, perioadă în care soția sa Mădălina Iliescu avea funcția de șef lucrări în cadrul aceleași facultăți. Starea de incompatibilitate reiese și din declarațiile sale de avere din 2013 și 2014, pentru ca din 2015 soția să „dispară” din aceea declarație.

Dan Iliescu împreună cu soţia "divorţată" Mădălina Iliescu

Reamintim că Replica a demarat o anchetă jurnalistică, în urma căreia s-a constatat incompatibilitatea lui Dan Iliescu, încă din anul 2012, atunci când a fost numit pro-decanul Facultăţii de Medicină. Soția sa, Mădălina Iliescu, a fost angajată în funcția de asistent universitar în cadrul facultății pe care Dan Iliescu o conducea, în poziția de pro-decan. Un an mai târziu, Mădălina Iliescu a fost… promovată în funcția de șef lucrări, adică se afla în subordinea soțului ei devenit, în 2014, decan al aceleași facultăți. Ulterior, rectorul ales și soția au decis să divorțeze de fațadă, iar din declarațiile de avere din 2016 și până în prezent, Mădălina Iliescu nu mai apare în peisaj.

Mai multe, puteți citi AICI:BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?

Faptul că Iliescu a realizat starea de incompatibilitate în care se afla și a încercat să o ascundă este evident prin această dispariție a Mădălinei Iliescu din declarațiiile de avere. Sursele noastre spun că ar fi avut loc un divorț de fațadă, deși încă nu a fost demonstrat public acest lucru, dar anchetatorii cercetează pista potrivit căruia acesta a fost formal, fictiv, cei doi stând în continuare la același domiciliu, îsi petrec vacanțele impreună prin America, Mădălina Iliescu prezentându-se în continuare drept căsătorită pe rețelele de socializare etc. Că cei doi își pozeză în continuare ca un cuplu de îndrăgostiți, și nu de ”divorțați”, se poate vedea și în fotografiile de mai jos.

Dan Iliescu împreună cu soţia "divorţată" Mădălina Iliescu

Dacă acest lucru se va dovedi cu adevărat nu vom mai avea de a face cu o simplă incompatibilitate, ci cu fapte penale.

Dan Iliescu împreună cu soţia "divorţată" Mădălina Iliescu

Procurorii s-au autosesizat în legătură cu posibilele consecințe penale ale plagiatului grosolan a tezei de doctorat

Potrivit surselor noastre, acest dosar nu este singurul pe care Dan Iliescu l-ar avea la DNA, pentru că procurorii cercetează și posibilele consecințe penale ale plagiatului grosolan pe care actualul rector de la Ovidius l-a realizat în teza sa de doctorat.

Nu mai reluăm demonstrația plagiatului, ea fiind prezentată pe larg atât de noi cât și de presa centrală. Așa cum am subliniat și anterior acest plagiat nu este doar un simplu furt academic, ci el constituie punctul de pornire al altor posibile infracțiuni. Din analizele care au apărut în spațiul public reiese clar că multe dintre informațiile și imaginile plagiate în teza sa de doctorat au fost atribuite altor cercetători decât autorii originali, ceea ce demonstrează că totul a fost premeditat de Iliescu.

Mai multe detalii, citiți AICI:Bombă atomică! Dovada că Iliescu, rectorul de la Ovidius, este un plagiator de ultimă speță

Dan Iliescu împreună cu soţia "divorţată" Mădălina Iliescu

La momentul obținerii prin fraudă a titlului de doctor pe baza unei teze plagiate aproape pagină cu pagină, Iliescu era asistent universitar. Toate titlurile și funcțiile sale ulterioare: Șef de lucrări, Conferențiar universitar, Pro-Decan, Decan, membru în Consiliul Facultății, membru în Senatul universitar, Președintele Senatului și Rector, au la bază titlul de doctor obținut prin acest plagiat, fie direct ca o condiție esențială sau ca rezultat al prestanței și reputației aduse de acest titlu. Ca să nu mai spunem de prejudiciul imens creat Universității, ca urmare a sumelor de bani incasate, fără drept, care sunt rezultatul direct al existenței unui titlu de doctor dobândit prin fraudă. Ne întrebăm câte din funcțiile și titlurile lui Dan Iliescu ar mai fi fost obținute dacă nu exista certificarea sa ca doctor în științe pe baza unei teze furate prin plagiat. De asemenea ne mai întrebăm ce a învățat Dan Iliescu la cursul de Etică și Integritate academică pe care l-a absolvit în 2018? Cum să plagiezi, sperând că nu vei fi prins sau cum să ascunzi un plagiat?

Dan Iliescu împreună cu soţia "divorţată" Mădălina Iliescu

Dacă procurorii DNA vor analiza cu atenție situația acestui plagiat este posibil ca ei să descopere că Dan Marcel Iliescu se face vinovat și de alte infracțiuni.

Așteptăm cu interes și reacția ministrului Educației, Sorin Mihai Cîmpeanu, cu privire la cele relatate mai sus, și îi solicităm demararea unei anchete serioase la Universitatea Ovidius Constanța, pentru a face lumină în acest caz controversat. Totodată, solicităm și Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), să analizeze, amănunțit, teza de doctorat a rectorului Dan Marcel Iliescu și să ia măsurile care se impun.

Vom reveni

Andreea POPA

luni, 16 mai 20226123
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

43Ion(16 mai 22:07)
Campanie de presa murdara...
211PopoTas(16 mai 19:18)
CAnd o sa i verifice si pe decani facultatlor - Stoma, Mate - cum au devenit profesori - nu au anii, studiile, lucarile. Nu iese socoteala. servesc inteereselor ...
48Stere Galan(16 mai 16:29)
Poate dati ceva de Diana Vancea ca fac dezastru din voi.
111Didina(16 mai 15:34)
Iliescu a incasat sume exorbitante ce va trebui sa le dea inapoi. Replica asteptam cu interes plagiatul Dianei Vancea si nu numai.
113cezara(16 mai 13:28)
si cum ramane cu banii si functiile primite in baza titlului?
318Pentru 7:53(16 mai 10:31)
Daca erau poze din viata privata le tineau doar pentru ei. Cat sunt pe net si le fac public inseamna ca le poate folosi oricine. O spune legea. Nu mai e viata privata. Vrei ceva privat nu le mai face publice.
146Unu(16 mai 09:00)
Campania lui Rabbit. Si alti cativa conationali. Urat. Mizer. Presa curului.
414Student(16 mai 08:43)
Ce este singurul??? Tusa, instructorul de la scoala de soferi, ajuns peste noapte profesor la facultatea de istorie, apoi la psihologie???? Cum a angajat-o pe nevasta-sa care inainte epila ?
113Fumigene de presa(16 mai 07:58)
Prescrierea ramane prescriere conform legii.
1512alo replica(16 mai 07:53)
Cum va permiteti sa publicati fotografii din viata privata, aveti acordul???
610Vasile(16 mai 07:06)
Bordei, tare matinal esti, ai sarit cu doua comenturi basinoase. Iliescule, te-ai dus pe pix...tic tac, iar tatuca Bordei, fugi ca Oprescu cat mai ai timp.
19Legile sunt facute de i**r ri(16 mai 07:02)
pt i****c ri. Prescriere dupa 3 ani ??? Nu va e rusine?In RO ca sa ajunga un dosar de la Parchet la militie dureaza ... Ca sa se apuce militianul de el mai dureaza sapt, luni.
89Incompatibilitate(16 mai 05:47)
Si de ar fi reala situatia cu incompatibilitatea si conflictul de interese administrativ sau penal, au trecut mai mult de 3 ani de la data asa zisei fapte. Adica e prescris totul. Daca nimeni nu a sesizat timp de 3 ani de la producerea faptei, ANI claseaza dosarul din start. Legea fost schimbata prin 2016 tocmai pentru acest motiv ca multe reclamatii erau pentru fapte cu cel putin 10 ani in urma. Este exact ca si la taxe catre stat, nu te executa timp de 3 ani,se prescriu. Asa ca replica iar a ramas la coada vacii.
819O tara de nebuni si ciudati(16 mai 05:09)
Nimic nou.Doar o repetare de articol cu virgule asezate altfel.Daca DNA a inceput sa cerceteze teze de doctorat inseamna ca cercetarea celor care au luat spaga in admiterea 2013 a fost efectuata de politia locala.Cica o persoana implicata in frauda admiterii din 2013 si acum sustine ca a fost executata din motivul ca urma sa devina primarul constantei.Adica delirul sa fie p**a la capat.Cand DNA va incepe sa cerceteze doctorate premierul Ciuca va ajunge prrsedintele Romaniei.Printre ce oameni nebuni am ajuns sa traim.Si ne mai miram ca ne conduc alte tari.
320Alo DNA(16 mai 00:05)
Pe cand tezele unor borfasi si boarfe precum Ciuca,Despescu ,Nicolae Emilian,Popovici Cornel,Kovesi Laura Codruta si alti analfabeti care conduc prostimea din Romania sore dezastru.
mai mult...Replica
6 iul 14:36ReplicaPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...368

5 iul 00:00ReplicaCaraman, notificat să sisteze lucrările la imobilul cu 7 etaje de pe aleea Lupeni1968
6 iul 13:39ReplicaPercheziții la Constanța, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări771
6 iul 00:00ReplicaTerenul care a ars, în Năvodari, este al fostului primar Nicole Matei. Video

Lanul de grâu care a fost mistuit de flăcări în cursul zilei de marți, 5 iulie a.c., din Năvodari, este deținut...1379

6 iul 00:38ReplicaGepeto Impex, afacerea lui Boroianu și Muhscină, aproape de o nouă insolvență!2471
6 iul 00:36ReplicaInterlopul-escortă, care a înjurat un polițist live, este același care a bătut și un bărbat pe stradă2339
6 iul 00:34ReplicaA bubuit evaziunea fiscală cu apartamentele, la malul mării!

Au bubuit prețurile la cazările din zona Modern. Dacă, în urmă cu câteva zile, prețurile la cazări în...3470

6 iul 23:18ReplicaA fost bătut de mai mulți indivizi, dar i-a iertat pentru 5.000 de euro!1391
6 iul 00:01ReplicaAccident rutier: TIR răsturnat, la intrare în Tortomanu! Video1046
6 iul 00:27ReplicaUn incendiu uriaș a creat panică printre turiștii de pe plajă! Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marţi, 5 iulie a.c., la ieşire din Năvodari, în...5817

6 iul 22:11ReplicaLogan înmatriculat în România, abandonat în staţiunea din Italia unde a avut loc avalanşa949
6 iul 21:58ReplicaServiciul secret al MAI scoate mizeria de sub preș: Sute de cazuri de corupție în Minister3566
Vremea
28.4°26.8° - 28.4° miercuri, 6 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 47%
Vânt: 5.03 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
6 iul 21:36SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...340

6 iul 21:36SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, calificat fără emoţii în finala de la 200 m liber la Otopeni

David Popovici, dublu campion mondial de seniori, s-a calificat cu al doilea timp în finala probei de 200 m liber,...324

6 iul 21:34SportBaschetbalista americană arestată în Rusia îi scrie lui Joe Biden din închisoare

Starul baschetului feminin din SUA și, totodată, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din lume, Brittney...783

6 iul 21:35SportUn fotbalist din Premier League și al naționalei Angliei a fost arestat pentru viol

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat...478

Local
6 iul 23:43LocalBărbat în pericol de înec, la Techirghiol

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină marți, 5 iulie, în Techirghiol, la Zarguzon, acolo...682

6 iul 23:43LocalPompierii români intervin pentru stingerea unui incendiu la nord de Atena

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează marţi că 28 de pompieri români cu trei maşini de stingere...358

6 iul 23:43LocalPrimele semnale ale crizei imobiliare: prețurile apartamentelor au scăzut în ultima lună

724

6 iul 23:42LocalAcesta este secretul pentru alegerea celui mai bun Crock Pot

Mesele gătite acasă sunt adesea prima victimă a unui program agitat. Dar dacă nu sunteți dispus să sacrificați...354

6 iul 23:42LocalAnunț al Societății Termoficare, legat de procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică

Începând cu data de miercuri, 06 iulie 2022, până vineri, 08 iulie 2022, reprezentanţii asociaţiilor de...464

6 iul 23:12LocalCopiii ucraineni nu vor mai putea face şcoală în limba maternă la Constanţa

Şcoala ucraineană de la Constanţa ar putea fi închisă şi sute de copii refugiaţi din calea războiului ar...2112

6 iul 23:44LocalRAEDPP continuă reparația imobilelor din zona peninsulară

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor...376

6 iul 23:44LocalInspectorii ITM, acțiuni de control în domeniul construcțiilor

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege cât și prin Programul Cadru de...457

6 iul 23:44LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

481

Politică
6 iul 00:07PoliticăIohannis: Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în prezent nu există "un plan" pentru România de a intra...314

6 iul 00:06PoliticăIohannis: Este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că "este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei", dar acest...281

6 iul 23:28PoliticăAUR solicită BNR scăderea dobânzilor

285

6 iul 00:07PoliticăGeoană: NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda

NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda după ce aceste două state vor deveni...253

6 iul 13:40PoliticăIohannis: Nu putem să dăm toţi banii pentru a subvenţiona preţul la benzină şi să nu facem investiţii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că statul român nu poate aloca toţi banii pentru a compensa...540

6 iul 00:06PoliticăOrban: Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionari, în românii cu venituri independente

Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionarii companiilor, în românii care obţin venituri din...343

6 iul 23:28PoliticăGabriela Firea anunță corectarea unei legi strâmbe și odioase

Ministrul Familiei, Gabriela Firea anunţă că părinţii copiilor cu afecţiuni grave - precum boli ale structurilor...473

6 iul 23:34PoliticăCurtea Europeană de Justiție nu va fi sesizată în dosarul Hidroelectrica, în care apare și Elena Udrea

DNA a primit răspuns negativ din partea magistraților Curții de Apel București la cererea de sesizare a Curții...383

6 iul 23:29PoliticăProiect: Impozitul specific va fi abrogat

774

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7192

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4183

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2581

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4014

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4367

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3380

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5783

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2741

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3020

Monden
6 iul 00:00MondenLindsay Lohan s-a făcut fată cuminte! Cu cine s-a căsătorit în secret

Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani, este gata să lase trecutul întunecat în urmă și să înceapă o nouă...256

6 iul 00:00MondenCelebrul Woody Allen se retrage din lumea filmului, după acuzațiile sexuale?

Într-o apariție rară în spațiul public, regizorul și scenaristul Woody Allen, câștigător al premiului Oscar,...167

6 iul 00:00MondenTom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

285

6 iul 00:00MondenRomanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a...314

6 iul 09:37MondenRicky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un...280

6 iul 00:00MondenKim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

Kim Kardashian este fondatoarea brandului Skims care face furori la nivel global, având în vedere piesele comode și...276

6 iul 00:00MondenMarcel Iureş, omagiu lui Ion Caramitru: 'Sunt oameni care au în buzunarele lor binele făcut de Pino'

Gala Premiilor UNITER 2022, ediţia a 30-a, care anul acesta îi este dedicată lui Ion Caramitru, are loc la Palatul...251

6 iul 09:16MondenHBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a decis că este timpul să facă economii şi a oprit producţia de conţinut local din multe...190

6 iul 09:08MondenFilmul "Faithless", al cărui scenariu a fost scris de Ingmar Bergman, va fi adaptat într-un serial TV

148

Mapamond
6 iul 00:10MapamondSuedia și Finlanda au semnat protocolul de aderare la NATO

Suedia și Finlanda sunt așteptate au semnat marți protocolul oficial pentru aderarea la NATO. Cele două țări...328

6 iul 23:31MapamondGuvernatorul din Odesa le cere rușilor să capituleze

Două rachete rusești au lovit săptămâna trecută un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de...409

6 iul 23:31MapamondVladimir Putin se răzbună pe Recep Erdogan

1027

6 iul 23:33MapamondRăzboiul din Ucraina: un soldat francez în vârstă de 20 de ani a fost ucis în luptele de la Harkov

Un al doilea soldat francez a murit în luptă în Ucraina. Potrivit RTL, Adrien D., în vârstă de 20 de ani, a fost...334

6 iul 23:33MapamondKadîrov a regizat o scenetă ridicolă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care...453

6 iul 23:33MapamondÎn timp ce rușii 'denazifică' Ucraina, Serghei Lavrov se afișează alături de o zvastică

Rusia numește războiul din Ucraina ”operațiune specială”, iar scopul declarat al acestei misiuni este...525

6 iul 23:32MapamondItalia a decretat stare de urgență din cauza secetei

Italia a declarat luni stare de urgenţă în cinci regiuni din nord şi a anunţat deblocarea unui fond de 36,5...403

6 iul 23:32MapamondUn tânăr sub 20 de ani a provocat măcelul de la parada de Ziua Americii. Video

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 24 au fost rănite într-un atac armat, luni, în nordul Statelor...1234

5 iul 13:52MapamondBătaie cruntă între muncitori români și ucraineni, la o fermă

2174

Sănătate
6 iul 00:00SănătatePenurie de medici în Germania după noul val Covid-19: totul ar fi început după un eveniment

Spitalele din landul Schleswig-Holstein, situat în nordul Germaniei, se confruntă cu o penurie severă de personal...196

6 iul 00:00SănătateOrganizaţia Salvaţi Copiii: Fenomenul mamelor minore, unul cronicizat în România

Fenomenul mamelor minore este unul cronicizat în România, susţin reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii, fiind...158

6 iul 00:00SănătateLaboratorul francez Sanofi va distribui 30 de tipuri de medicamente pentru ţările sărace

163

6 iul 00:00SănătateAtenție! Ibuprofenul ar putea afecta grav rinichii; simptomele pot apărea la glezne

Crampe sau dureri menstruale, febră sau inflamație, migrene sau disconfort cauzat de artrită: nu-i nicio problemă!...220

6 iul 00:00SănătatePrimele simptome că ai tiroida „leneșă.” Tot organismul are de suferit

Hipotiroidismul este o afecțiune des întâlnită mai ales la femeile de peste 55 de ani, o boală în care glanda...269

6 iul 21:42SănătateRafila: Există suficient vaccin în depozite, avem peste opt milioane de doze şi la medicii de familie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că activitatea de vaccinare anti-COVID se va derula prin...172

6 iul 00:00SănătatePremieră: O pacientă care suferă de 14 ani de diabet a primit o pompă cu insulină

O pacientă care suferă de diabet zaharat de mai bine de 14 ani și care era dependentă de injecțiile cu insulină a...175

6 iul 00:00SănătateMS: 7.726 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în ultima săptămână, aproape dublu faţă de perioada precedentă

Un număr de 7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în perioada 27 iunie - 3...175

6 iul 00:00SănătateMS: 52 de persoane cu COVID-19 - la terapie intensivă; 16 decese raportate în ultima săptămână

172

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT