REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SE ÎNGROAȘĂ GLUMA! ILIESCU, RECTORUL ales la OVIDIUS, va fi VERIFICAT de ANI!

SE ÎNGROAȘĂ GLUMA! ILIESCU, RECTORUL ales la OVIDIUS, va fi VERIFICAT de ANI!

Replica API 2 iulie 2020 | 14:41 6595

În urma articolului publicat în ziarul Replica, în data de 29 iunie a.c., cu titlul ”BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?”, după o amplă anchetă jurnalistică, Agenția Națională de Integritate a luat act de situația de incompatibilitate evidentă în care s-a aflat rectorul ales al Universității Ovidius, Dan Marcel Iliescu. Potrivit unor surse, Agenția urmează să ”descindă” la instituția de învățământ în vederea efectuării unui control administrativ, vizați fiind atât el, cât și soția sa!

Așa cum arătam și în articolul cu titlul mai sus menționat, Dan Iliescu s-a aflat, încă din anul 2012, atunci când a fost numit pro-decanul Facultăţii de Medicină, într-o situație de incompatibilitate. Soția sa, Mădălina Iliescu, a fost angajată în funcția de asistent universitar în cadrul facultății pe care Dan Iliescu o conducea, în poziția de pro-rector. Un an mai târziu, Mădălina Iliescu a fost… promovată în funcția de șef lucrări, adică se afla în subordinea soțului ei devenit, în 2014, decan al aceleași facultăți. Drept dovadă că s-a aflat în incompatibilitate stau declarațiile de avere ale lui Dan Iliescu, din perioada 2012-2015. Abia când și-a dat seama că acțiunile sale sunt în afara legii, rectorul ales și soția au decis să divorțeze ”fictiv”, iar din declarațiile de avere din 2016 și până în prezent, Mădălina Iliescu nu mai apare în peisaj.

Dan Iliescu

ANI intervine, Iliescu și-ar putea pierde statutul de RECTOR!

De altfel, proaspătul rector s-a aflat și în conflict de interese deoarece, timp de peste 3 luni de zile, în calitate de Președinte al Senatului UOC, a luat decizii sau a participat la luarea unor decizii care îl priveau și pe candidatul la funcția de Rector, adică pe însuși conf. univ. dr. Dan Iliescu!

Potrivit unor surse, situația de incompatibilitate și conflictul de interese au ajuns, deja, în atenția Agenției Naționale de Integritate , urmând ca, în perioada imediat următoare, să efectueze un control la Universitatea Ovidius.

De asemenea, potrivit acelorași surse, speța a ajuns și pe masa ministrului Educației, Monica Anisie, dar și a reprezentanților Direcției Generale Învățământ Universitar.

Citește și: BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati si veti vedea cine cel mai mare HOT in forma organizata si continuata de la Ovidius. Cine este aranjorul de voturi in alegeri? Ati ghicit: alex bobita. Verificati-l si pe el, cand a devenit sef de departament statea intr-un apartament de 2 camere, vai de capul lui! In mai putin de 7 ani de cand are acces la banii universitatii si-a luat ap nou cu 4 camere, a schimbat masina. Isi mareste salariul, isi da salariu de merit, fura bani din proiecte. Sa mai spun?
3
0
Miha are studii serioase in psihologie. Doar dreptul l-a absolvit la particulara ca sa nu aiba conflict de interes cu colegii. Cita ura pe unii! Invidia va macina cand o femeie reuseste in tot ce isi propune!
4
11
Draga Mihaela, inteleg ca ai ajuns sa te lauzi singura doar, doar se molipsesc si altii...altcineva nu ar putea abera in halul asta. Daca, ca psiholog, nu te-ai putut determina sa te ingrijesti pe tine, ce sa asteptam sa faci pentru noi. Esti destul unde esti! Mai incercati, cautati persoane care au demonstrat atat ca studenti cat si ca profesori! Nu pe cei care au facut particulare si au promovat in conditii discutabile!
16
0
O persoana nepatata ar fi Mihaela Rus, ar face un rector pe cinste sau macar un prorector, ar fi extraordinar, si-a dovedit pasiunea pentru munca in senat si ar fi pacat sa nu fie pusa in valoare mai ales ca transmite si celor din jur caldura sufleteasca, idei inovatoare si verticalitatea de neinclinat!!!
2
18
Terminati cu glumele de prost gust! Daca votam astfelfel de personaje, ne meritam soarta! A avut posibilitatea si timpul sa-si dovedeasca inteligenta si capacitatea manageriala si NIMIC. Sunt persoane valoroase in UOC, trebuie sa-i convingeti sa participe la concurs si sa-i sustineti! La vremuri noi, oameni noi! Succes UOC!
15
3
Vancea rector la reluarea alegerilor! Are prezenta, carisma, inteligenta, tot ce trebe. va sustinem, te pup Diane! M.G.
7
15
Aveti ceva de mancare?Mie foame incontinu acum ca numai sunt la ciolan,prefacandu ma ca fac ceva cand de fapt frec menta
10
0
In aceasta universitatea elitele sunt prigonite iar cei care se impotrivesc sistemului de tip mafiot, sunt exclusi din colectivitate prin metode staliniste: dusmanii poporului. Greu de crezut, un cosmar de trait.
20
1
Doar nu credeti ca cei care comenteaza pe aici sunt profesori! Nici cei ce comanda articolele acestea nu sunt profesori, puteti fi sigur! E adevarat ca nu suna bine, dar sunetul vine din cu totul alta directie decat cea a profesorilor.
4
5
Ati fost slugi sub Vaslui, acum sunteti sclavii balenei ucigase! Putina decenta!!!
16
1
Un lucru stiu sigur pentru copilul meu: vom ocoli aceasta universitate, nu-mi suna deloc bine ce se intampla acolo, nu as avea incredere in asemenea profesori.
16
12
pfoaiiii, soc si groaza, il dore-n pula pe Iliescu, articole din astea de 100 de euro, de facut zarva, ca poate poate, mai negociaza ala ceva. vrajeala gazetistica
7
10
Stim bine de cine sunteti sustinuti din conducerea universitatii si cum se desfasoara alegerile studentilor in structurile de conducere. Ciocul mic!
26
3
Marii perdanti Unc si Epure lovesc in invingator. Ne mira ceva?
13
25
Epure a fost de departe cel mai bun rector din istoria UOC, e singurul care poate redresa universitatea.
17
23
Un pic de stres pentru Mos Mustata nu strica. Asta e parfum pe langa stresul provocat de denea, cand il va ancheta pentru luare de mita, pe model Epure.
22
3
Unii nu stiu sa piarda alegerile, asta este problema. Cand 80% au votat cu dr Iliescu, despre ce vorbim? Terminati balciul . Mi se pare josnic. Va legati de sotia dumnealui. Asa ati ajuns? Sa va legati de familie, ca ati pierdut alegerile?
17
21
Curtea Constitutionala a Romaniei decis marti ca modificarile aduse Legii ANI, privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani ce determina conflictul de interese, sunt neconstitutionale
14
7
numero uno
16
11
cine plateste?asta e intrebarea
8
4
Agentia de integritate in cazul ca ar fi ceva cu Iliescu, verifica doar din 2017 si pana in 2020. inainte de 2017 nu mai au competente.
4
10
Daca se merge pe hotarari ce facem cu Epure? Si el a facut acelasi lucru in 2012 - Presedinte Senat si apoi Rector. Il verificati si pe dansul? Sa fie o regula pentru toata lumea nu? Egalitatea unde este?
12
9
Ca sectia de medicina trebuie in primul rand trimia lapensie mare profesor de anatomie Petru Bordei.El este capul mafiei de la medicina in primii doi ani.
21
4
nu mai e conflict de interes si acum este ceva legat de hotarari in calitate de presedinte de senat. nici ei nu stiu ce vor astia din ziar cand scriu cate un articol. ba, baieti, bajbaiti prea mult pe intuneric. nici voi nu sunteti hotarati ce si cum. scrieti articole dupa ureche, nimic palpabil. tare cretini mai sunteti.
12
8
Nu vine sulea spataru...vine Elena Spatariu pe cai mari. Sa speram ca scapam macar de Girtu! Vancea tine cu dintii de cascaval....trebuie sa fie facuta o schimbare totala la UOC pentru a obtine performanta! La aceste aspecte trebuie sa se gandeasca Iliescu! Nu are de ce sa pastreze pe functii persoane care nu au realizat nimic in mandatele anterioare. Trebuie inceput cu reorganizarea institutiei. Prea multi decani si prodecani umflati de salarii grase pentru care nu fac nimic. In rest succes noului rector!
22
1
de unde naiba sa stie epure legislatie ca el deschide invers paginile dintr-u ziar.
13
13
Ia uitati-va la fac de medicina cati sunt sot si sotie si la fac de arte cati sunt la fel si veti intelege cum structuri de clan au deraiat aceasta universitate spre dezastru. Si cati mai sunt si la alte facultati, basca amanti, concubini, nasi, fini: o rusine nationala.
26
2
fraiere, prin modificarea legii ANI de catre CCR in urma unor sesizari, asa-zisele fapte descrise de tine nu se mai pot cerceta pentru ca deja au trecut 3 ani de la data inchipuitului conflict de interese. Acum suntem in 2020. Asa ca, mergi in parculetul de langa vila somptuoasa facuta din spagi si dotata numai cum stii tu si pune-ti streangul de gat ca ai multi copacei pe acolo.
9
12
Serviciul juridic este cauza. El da acordul sau interzice unora sa concureze.Loredana se comporta ca o mafiota si face jocuri murdare. Am multe de spus si voi spune!
23
1
la nu egzista cor uptzie
4
3
Iliescule, cat ai fost decan, ai vazut la ce cozi stau studentii de la medicina? Ai vazut cum vorbesc secretarele cu studentii ?? Daca nu ai putut rezolva o problema minora, ce ai sa faci ca rector????????????
30
4
Fabrica de diplome fara suport.
21
7
Nu mai aberati ca vine ANI la ovidius penrtu ca asa vrea epure, unc sau teodosie. Nu au drept de perchezitii ca nu sunt magistrati sau politisti. Cel mult pot cere informatii oficiale printr-o adresa scrisa sau notificare, dar va place asa sa aberati ca si frustrarile psihopatului penal epure. Mare e gradina de prosti si frustrati.
22
8
Si pe bobe ca el este si mai si de prdinar trebuie controlat la sange
26
1
Nu e vinovat doar Iliescu, vinovate sunt toate cadrele universitare de la Ovidius care l-au votat si care se complac si sustin, de fapt, coruptia din institutie!! Iliescu nu iesea rector fara voturile lor! De fapt, intregul sistem al UOC e putred si corupt.
29
7
Vine sulea spataru
17
4
Inchide ti haznaua uoc ca pute rau de la virf in jos, mocirla , mocirla , mocirla, ne place asa huoooo
21
4
Cand se vor face verificari in legatura cu unii care au ajuns pe la comisiile CNAdtcu din universitate?
23
3
Toata cariera lui Iliescu s-a bazat pe furt, sa se verifice alegerile din 2012 si activitatea stintifiica si de cercetare, va veti ingrozi, a plagiat la greu.
35
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369