REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Borcea, din nou după gratii: cât va executa din pedeapsă!

Borcea, din nou după gratii: cât va executa din pedeapsă!

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 391

Dosarul lui Mazăre

Dosarul lui Mazăre

Condamnat la 5 ani de închisoare, Cristian Borcea ajunge din nou în spatele gratiilor, acesta fiind eliberat în vara anului trecut, după ce a executat o pedeapsă în dosarul Transferurilor. Însă, afaceristul nu va sta atât de mult în pușcărie. Conform noului cod penal, se ia în calcul sporul de pedeapsă de 3 ani și 4 luni din Dosarul Transferurilor, la care se adaugă această nouă condamnare de 5 ani. Rezultă o pedeapsă de 8 ani și 4 luni, se scad anii petrecuți după gratii, adică 4 ani, astfel că Borcea va executa cel puțin două treimi din această contopire, care înseamnă un an și jumătate. Dacă judecatorul care urmează să-i facă contopirea va analiza după vechiul cod penal, Cristi Borcea stă după gratii doi ani și 9 luni.

Precizăm că Borcea s-a prezentat la Poliție joi dimineață.

Reamintim că, în primă instanță, Radu Mazăre a primit 4 ani cu suspendare, în timp ce Constantinescu fusese condamnat la 3 ani cu suspendare, iar Borcea și alți 24 de inculpați au fost achitați.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
borcea se reproduce mai bine la poarta alba!
0
0
Cristiii, ba Cristii ... Borcica
1
0
Va fut in gu.. de fraeri
0
0
Valentina e campioana,nu cred ca il suge mai bine vreuna din linia 1 vedete mondene,buna femeia dar panarama ca toate romancele,salam mare si cash si in viata nu dai gres,guarda ca' e porta aca'
3
1
Prilej sa mai faca 2-3 puradei .
4
0
Muritorilor de foame. Am facut 4 blocuri in mamaia. Curve de lux,vacante,masini. Si voi mergeti cu maxi. Hahahhah
2
8
vezi ca borcea o fute in gura pe ma - ta ca e si ea inchisa pt prostitutie. ...pe nevasta ta a futut-o de mult , cand tu mergeai la meci , ea mergea la alt meci , cu borcea . Tie iti dam noi muie ,ai sange vino luni ln fata la continental !
1
10
Ma pis cu jet pe toti haterii de mai jos. Pozati in sensibili, educati, manierati, culti...dar de fapt sunteti niste romani...
2
5
poate inteleg ceva, urmeaza ca si criminalii, puscariasii, penalii din guvern si parlament sa treaca prin astfel de experiente, meritate de altminteri
4
2
de ce nu se trimit la parnaie judecatorii care au dat acele verdicte de cacat in prima instanta ??? Multa muie cu cacat judecatorii, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
11
2
in romanica legea este facuta de hoti in folosul talharilor adica daca faci parnaie pentru ceva numai pierzi timp in alte cauze ,un criminal cu 20 de ani ispasiti poate viola,fura si talharii fara numar dupa aceea,sa zicem ca mai ia 7 se aduna cu 20, i se scade compensatoria de vreo 6 si inca o treime adica 9 si tinand cont de perioada executata trebuie eliberat inainte de arestare
4
1
Aveti grija de borcea ca e unul dintre putini care pune umarul la natalitate in Romania.
13
1
Ma Cristi nebunule tu ai ochit gagica aia sexi de la tg Jiu si vrei acolo ca teai saturat de puscarie nui asa.
6
1
Mai bine era inainte ex aveai o condamnare de 4 ani ieseai dupa 2 daca erai gasit vinovat in alt dosar care nu avea nici o legatura cu primu si luai 5 ani atunci faceai 7 ani fara drept la recurs fiindca nu erai un om care a gresit ci un recidivist.
10
0
Nu-l lasati pe Borcica singur in preajma bucatareselor, asistentelor, gardienelor, a altor persoane de sex feminin din incinta penitenciarului! Pericol de inmultire necontrolata!
19
0
Praf in ochi ptr. societate numai ptr. fata pe care o are trebuie condamnat la temnita grea ..va face 6 luni max. un an si iese si se pune pe facut copii nenorocitul ..
12
3
Sa le dea Bunul Dumnezeu dupa sufletul lor alora din prima instant. Un loc mai aproape de smoala, AcoloJos.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212