REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Brigitte Pastramă s-a vindecat de COVID-19 și este pusă pe făcut bani: „Doresc să-mi fac o fabrică...“

Brigitte Pastramă s-a vindecat de COVID-19 și este pusă pe făcut bani: „Doresc să-mi fac o fabrică...“

Replica API 21 mai 2021 | 20:10 1838

Brigitte Pastramă s-a vindecat de COVID-19 și vrea să se apuce de afaceri.

Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Însă, a reușit să se vindece, chiar dacă a avut parte de o recuperare extrem de grea.

Însă, la momentul actual, vedeta de televiziune se simte din ce în ce mai bine, mai ales că s-a și vaccinat împotriva virusului nemilos.

În cadrul unui interviu, frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri despre problemele cu care a rămas după infectarea cu COVID.

„Chiar acum câteva zile am făcut rapelul, am scăpat, Doamne ajută. O să pot și eu să călătoresc ca tot omul. Mi-a făcut foarte vaccinul ăsta, pentru că eu rămăsăsem cu sechele după covid și la nicio zi după ce am făcut primul vaccin am început să respir bine și mi-am revenit. Mănânc la fel și am slăbit. Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după covid.

Aveam metabolismul foarte, foarte încet. Acum am mai multă energie, respir cu ambele sinusuri și nu am avut reacții adverse. Cam în 10 zile după primul vaccin am slăbit 4 kilograme mâncând la fel. Sunt mult mai energică. N-am mai fost deloc obosită”, a spus Brigitte, în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, soția lui Florin Pastramă este pregătită să revină în lumea afacerilor.

Este vorba de un teren, pe care își dorește să construiască o fabrică.

„De când nu mai sunt așa restricții, avem petreceri, evenimente mici. Am avut o întâlnire cu cineva care dorește să cumpere și proiect și absolut tot. Am achiziționat în urmă cu un an cu teren.

Am luat autorizația și nu prea aș vrea să construiesc eu și doresc să vând, pentru că doresc să-mi fac o fabrică. O să plec pe alt continent ca să aduc utilajele și m-am gândit că mai bine vând terenul și cumpăr o hală de producție. E în Sectorul 2. Profil pentru copii”, a continuat ea, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si sa fabrice ...nu o mai bagati inseama pe botoxata asta
2
0
ca tot n am inteles ce vrea sa fabrice...prezervative cumva?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212