REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bucureştean, săltat pe litoral! Organiza jocuri de „alba-neagra”

Bucureştean, săltat pe litoral! Organiza jocuri de „alba-neagra”

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 321

Seszonul estival este magnet pentru escroci! Un bucureştean venit la malul mării se încadrează în această categorie. El a profitat de ocazie – litoral plin de turişti şi, evident, amatori de distracţie!

Bărbatul în toată firea s-a gândit să-şi suplimenteze veniturile organizând jocuri de „alba-neagra” în staţiunea Mamaia. Nu i-a mers mult, pentru că vineri, 30 iunie, ora 22.10, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia l-au depistat pe Ivan Dincă, în vârstă de 57 de ani, din București, care organiza jocuri de noroc clandestine, mai precis jocuri de „alba-neagra”. Polițiștii constănțeni continuă cercetările.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era bine sa se faca si poze cu cretinii care inca mai pun botul la jocul ala. O metoda de anulare a ,,jocului ''este si ridiculizarea prostovanilor .
0
0
Gata l-au ridicat,PE infractorul de Cornel a lu ,,buca,,tartorul de la alba-neagra din eforie Nord,dar sper CA o salta si PE nevasta-sa,CA amindoi sint infractori de la acest joc,au distrus atita lyme ,furiindu-le baniii si aurul,asta ,in trecut,nu acum,dar vor plati ptr tot ce au furat,ptr tot Raul facut la niste oameni naivi,care credeau in tot ce vrajea cami ,infractoarea,zis nevasta lu Cornel,nau muncit nici macar o zi,dar traiesc din excrocheriii,si furiciuni,dar vor plati,deja,domnul Cornel,a facut puscarie ptr mafiotul Brailoiu,din ciuma Rosie,
5
0
Eu am castigat la alba baba 1 vapor.
1
1
Cine este,Cornel ,,buca,,din eforie,cu actuala nevasta PE nume Cami,amindoi ,niste infractori,niste scursuri ale societatii care au trait numai din ce au furat de la oameni,turistii,au furat bani si aur,dar vor plati tot in viata,cert este CA acest Cornel ,,buca,,a facut pirnaie ptr mafiotul de Brailoiu,,usor,usor VA plati tot aurul si bani furati,nau muncit o zi,dar le place sa duca viata de parazitii,amindoi,niste Hoti infractori
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108