REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Bulevardul Mamaia, în plin proces de modernizare

Bulevardul Mamaia, în plin proces de modernizare

Replica API 16 ianuarie 2020 | 04:04 556

Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul avansează în ritm susținut. Angajații SC Confort Urban SRL continuă să monteze pavele, după ce trotuarul a fost încadrat cu borduri moderne.

Zona pietonală este reamenajată pe o lungime de peste 500 de metri.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se efectuează lucrări și să respecte semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faceti cava, faceti o lucrare de calitate. Puteti sa folositi si culori mai vesele, griul este monoton.
0
0
Ptr ciulin, Gresit ceea ce spui, in peninsula cei care au pus pavelele au facut lucrari de mantuiala, au incasat si aia a fost... sunt prea multi bani in joc iar firmele contractate sunt tot ale lor. Normal sa faca cat mai prost sa bage cat mai multi bani in buzunar...
0
0
Degeaba caraie lumea ca de ce stalpisori.. in satul asta numit constanta full de moldoveni parveniti si tarani de la halasenii de nord chiar nu poti calca pe zona pietonala pentru ca sunt parcate cotete din 2 in 2 m pai sa va iau tigaiile pe carabas bai jeguri umane fara educatie!
4
1
O sa fie montati stalipisori pentru a interzice parcarea pe pavele, in peninsula greseala a fost ca nu au interzis accesul auto dupa montarea pavelelor. Cele montate nu sunt pavele destinate traficului si din acest motiv s-au deteriorat, am vazut ca intrau si basculante si alte masini de tonaj greu -probabil ptr lucrari la cladiri
3
4
Sa dea Domnul sa tina. Dar nu cred. Se faramiteaza repede pavelele. Nu sunt trainice. Cand or urca masinile pe ele, sa parcheze pe trotuar... In peninsula au pus pavele din granit. Deci, chipurile, rezistente. Este jale acum, la 5 ani dupa marea lucrare.
7
0
Borduri moderne? Ultima moda,a la beidaud?
7
1
vasile ..taci dra cu din gura tot sa comentezi 80ron sunt cei de plastic
4
3
Nu uitati sa montati si stalpisori, neaparat omologati RAR la pretul de 650 lei bucata
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212