REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bunurile firmei Cherhanaua Tașaul au fost scoase la licitație

Bunurile firmei Cherhanaua Tașaul au fost scoase la licitație

Ana Maria LIPAN 22 ianuarie 2023 | 00:00 19400

Lichidatorul judiciar al Cherhanaua Tașaul SRL, societate care a intrat în insolvență în anul 2020, scoate la licitație bunuri din patrimoniul acesteia. Sunt scoase la mezat un mijloc de transport auto și un activ imobiliar. Licitația este programată pe 20 ianuarie a.c..

Bunurile firmei Cherhanaua Tasaul au fost scoase la licitatie

Lichidatorul judiciar al Cherhanaua Tașaul SRL, a scos la licitație bunuri din patrimoniul firmei ce se află în proces de insolvență. Este vorba despre un mijloc de transport auto, al cărui preț de pornire este de 19.500,00 de euro și un activ imobiliar.  Licitația are loc pe 20 ianuarie a.c., cu doar 3 zile înaintea următoarei ședințe din cadrul dosarului de intrare a insolvență, înregistrat în luna august a anului 2020.

Bunurile firmei Cherhanaua Tasaul au fost scoase la licitatie

Proprietatea imobiliară scoasă la vânzare este situată în comuna Mihail Kogălniceanu, sat Piatra, strada Mare, nr. 56, judetul Constanţa, și este alcătuită din: teren în suprafaţă de 63.560 mp la prețul de 106.780 Euro și construcţii evaluate la prețul de 60.363 Euro.  Prețul de pornire al acesteia este de 167.143 de euro.

Bunurile firmei Cherhanaua Tasaul au fost scoase la licitatie
Tribunalul Constanța a dispus prin hotărârea intermediară  nr. 379/2021, din 22 martie 2021, intrarea în faliment a societății. Următoarea ședință urmează să aibă pe 23 ianuarie a.c. 
De asemenea, Pe 12 septembrie Tribunalul Constanța a respins, ca fiind neîntemeiată, cererea ce făcea obiectul unui alt dosar ce implică societatea. Aceasta presupunea întocmirea unei noi evaluări a bunurilor aflate în patrimoniul sociețății aflate în administrarea Lichidatorului Judiciar Dăscălescu & CO S.P.R.L., desemnat în cadrul procedurilor de reorganizare pe bază de plan.
Facem precizarea că aceasta este o societate comercială, nefiind vorba despre restaurantul Cherhanaua Tașaul Năvodari.

Date despre societate


Potrivit datelor oficiale furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, Cherhanaua Tașaul SRL are sediul social în Ovidiu, județ Constanța. Cherhanaua Tașaul SRL este condusă de Raluca-Mihaela Doroftei, ce are o cotă cotă de participare la beneficii și pierderi de 80 %, și de Mariana Niculae, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 20 %.
Obiectul de activitate al societății este acvacultura în ape dulci.
 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa idioti sunteti si va aruncati ca Pelicanii. Comentarii de cacat de la toti analfabetii! Cititi cu atentie toate precizarile. Manipularea prin voi se face gâștelor, nascuti ca sa dati la numar! “ Facem precizarea că aceasta este o societate comercială, nefiind vorba despre restaurantul Cherhanaua Tașaul Năvodari.” Prostilor!
1
1
Am lucrat la tatatii astea jegosi la propiu si la figurat care recicleaza mancare venita retur , face evaziune fiscala cam 80 % si are multi angajati la n***u , cumpara produse la n***u de la pescari amatori si le baga in gestiune pe facturi de la metro ! A facut multe mese de protocol pentru Chelaru Florin si Dumitrascu Costel Aurelian , nesimtii mananca si beau ca porcii si nu platesc nici un ban si ne rupeau cu munca !
4
3
O cherhana de doi lei unde daca ceri peste de lac iti aduc de mare si viceversa iar ospatarii si-au lasat bunele maniere acasa . Pacat de locatie . S-o Iichideze odata si poate ies la iveala si profitorii PSD-II de-acolo, Rafael Nichita stie de ce.
4
1
Turcii nu va futeau bine acum va f**e tot globul cu India in frunte
2
3
Sau Indienii . Turcii astia sint problema
4
3
Totul in cardasie cu primarul !
9
4
Exemplu firma infiintata ieri 1 angajat ,construieste bloc nou ,de unde vin banii nmeni nu se intreaba ,iar in caitva ani cateva blocuri . N u respecta Puz , nu locuri parcare , pierderi in ficare an , dar ea construieste continu deja dupa primul bloc chiar ca nu ii mai intreaba nimeni de nimic deja sunt numiti oameni de afaceri , iar daca firma mai este si de printr un catun din Tulcea cum sunt majoritatea succesul este garantat. Un exemplu romanesc de a face afaceri cu consintamantul cui trebuie . Apropo firma sa fie din acele catunuri din Tulcea unde a mers bine treaba cu crotalii la animale , cum care crotali ale declarate pe nașpa de unde se lua subventia .
19
2
Pai dacă tot au pierderi 100%, ia sa-i închidă Antifrauda. Nu-i păcat de bieții patronache?! Investiție, vânzări, salarii, utilități și profit 0…?! Țin deschis de dragul clienților și de grija fata de angajat alminteri. Organe ale statului, ajutați-l pe patronache in lacrimi, fără profit dar cu inima mare, sa se despartă de afacerea păguboasă.
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212