REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Burleanu: Situaţia în care se află FCSB şi Dinamo afectează Liga I

Burleanu: Situaţia în care se află FCSB şi Dinamo afectează Liga I

Replica API 21 august 2019 | 00:00 371

Situaţia în care se află FCSB şi Dinamo, care ocupă după şase etape locurile 11 şi 14 în clasamentul Ligii I, afectează atât competiţia, cât şi pe ceilalţi membri afiliaţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

"Situaţia în care se află cele două cluburi, Dinamo şi FCSB, afectează în primul rând cele două branduri foarte puternic, după care brandul competiţiei Ligii I. Pentru că atunci când ai doi membri care îţi trag în jos brandul competiţiei înseamnă că şi competiţia suferă şi ceilalţi participanţi în competiţie suferă şi la final şi fotbalul românesc suferă, pentru că sunt două branduri de tradiţie, cu suporteri numeroşi. Aşa că în viitor, nu ştiu cum, ca să nu mai fim daţi în judecată pe la TAS, probabil că avem nevoie de intervenţie în această zonă. Nu ştiu cum în acest moment. Cred că şi celelalte 12 cluburi care sunt acţionarii Ligii I ar trebui să fie deranjaţi de această situaţie. Înseamnă că valoarea competiţiei respective este în scădere. Cred că la nivelul FCSB observăm şi o dificultate în a găsi un antrenor dispus să lucreze în acest stil şi în această abordare de la club, care nu este deloc una profesionistă. În ceea ce priveşte Dinamo, o soluţie cred că pot găsi chiar ei acolo, cât mai repede posibil, până nu este prea târziu", a afirmat Burleanu.

Preşedintele FRF este mulţumit însă de creşterile înregistrate la nivelul Ligii a II-a, competiţie organizată de federaţie.

"Pot să vă spun că din punct de vedere al suporterilor, în prima etapă am avut mai mulţi suporteri la nivelul Ligii a II-a decât la nivelul Ligii I. Aşteptăm şi audienţele TV. Valoric mi-e dificil să spun în momentul de faţă. Probabil că putem spune asta atunci când se va ajunge la baraj şi echipa de Liga a II-a va câştiga acest baraj. Atunci da, vom putea spune că Liga a II-a a crescut din punct de vedere valoric", a mai spus preşedintele FRF.

După şase etape în Liga I, vicecampioana FCSB ocupă poziţia a 11-a în clasament, în timp ce Dinamo se găseşte pe ultimul loc, cu doar 3 puncte acumulate.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia Becali a bagat milioane de euro in fotbal daca nu era ei se ducea dracu fotbalu
1
0
Burlene baga tu bani de la tine din buzunar si dupaia vb pe banii tai . Sau cauta sponsori sau cumparatori pt echipele astea si dupaia vb. Da pana acum nu ai vazut stilul lui Becali decat acum cand te afecteaza la bani ca aceti niste salarii super jesimtite in comparatie cu rezultatele . Asa ca mai bine taceai
0
0
echipele astea trebuiau desfiintate odata cu scornicesti victoria si flacara moreni! dar asa suntem noi ne place rahatu, de victoria ce sa zic, au desfiintat echipa si pe presedintele ei l-au pus sef la liga la fel si in politica, aceeasi oameni au continuat pe functii redenumite si dupa lovitura de stat!
3
0
Intamplator pe la cluburile astea a trecut familia Becali. Asa zice statistica. Cluburi care duceau steagul Romaniei acum sunt in paragina ca tot ce a fost de stat si apoi administrat privat Eficienta privatizarii???
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920