REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CA-N VESTUL SĂLBATIC! BĂTAIE CU PIETRE ÎNTRE DOUĂ FAMILII!

CA-N VESTUL SĂLBATIC! BĂTAIE CU PIETRE ÎNTRE DOUĂ FAMILII!

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:00 254

O persoană GRAV rănită

O persoană GRAV rănită

Un bărbat din județul Constanța a fost condamnat la un an și patru luni cu suspendare, de către instanța de fond, pentru o faptă care a avut loc în urmă cu peste 3 ani! Cazul este de râsul-plânsul, fiind vorba despre un scandal între vecini, în care s-a ajuns la bătaie cu pietre, motivul fiind legat de niște conflicte mai vechi cu privire la animale.

Două familii din Chirnogeni, care sunt și vecine, au intrat în conflict din pricina animalelor, care ar pătrunde dintr-o curte în alta, spre nemulțumirea proprietarilor. Astfel, într-o zi de aprilie, în timp ce una dintre familii se afla în curte, la un grătar, a observat trecând prin fața curții o persoană, fiind vorba despre femeia de alături, care mergea spre magazin.

Astfel, femeia care se afla la grătar a ieșit pentru a-i aduce la cunoștință celeilalte o situație referitoare la animale, iar discuția a degenerat, cele două ajungând să se înjure și să se împingă. La fața locului, a venit și inculpatul N.S., soțul femeii care mergea la magazin, care a intervenit în ajutorul soției sale și, după ce le-a despărțit, a început să o lovească pe cealaltă.

În urma strigătelor și a țipetelor care se auzeau, la fața locului a venit și bărbatul celei de-a doua femei, C.I., izbucnind un ditamai scandalul. A început o altercație, iar N.S., la un moment dat, a început să arunce cu pietre asupra părții vătămate, C.I.. Una dintre aceste pietre, a lovit-o pe partea vătămată care a și căzut. Atunci a încetat scandalul. Medicii legiști au stabilit că victima a avut nevoie de circa 100 de zile de îngrijiri medicale. A urmat o lungă anchetă și apoi un lung proces de judecată. În toamna acestui an a fost condamnat la un an și patru luni cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dau muje la ciori
4
0
Sintem cu 1000 de ani in urma --lipsa de civilizatie si educatie
0
2
cum sa dea in femeie? femeile cu femeile da cand se baga un barbat sa bata femeia cu care se cearta nevasta ala e cel mai mare pampalau jogodie nenorocita si proasta
3
2
1 an si 4 luni cu suspendare? E ok ....Ma duc sa-mi caut vecinul!!!!
8
0
nu tot poporul ci doar cativa ca tine asa bai gjfkt dar sa revenim si cine a castigat? lupta nu condamnarea.
3
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614