REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cablurile aeriene de pe principalele bulevarde ale municipiului Constanţa vor fi îngropate!

Cablurile aeriene de pe principalele bulevarde ale municipiului Constanţa vor fi îngropate!

Replica API 2 noiembrie 2018 | 21:31 350

Primăria Constanța a anunțat că, în această perioadă, se desfășoară o amplă operațiune de dezafectare a stâlpilor care susțin rețeaua suspendată. Concomitent, se construiește infrastructură subterană în care vor fi îngropate toate firele care asigură comunicațiile.

Noaptea trecută s-a intervenit pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Ștefăniță Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. De asemenea, se fac săpături pentru introducerea în subteran a cablurilor de pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.Ghe. Duca și Nicolae Iorga.

Până acum s-a mai intervenit pe bulevardele Tomis și Ferdinand, unde toate cablurile aeriene care formau un adevărat păienjeniș deasupra străzilor și clădirilor au fost mutate în subteran. ”Rugăm constănțenii să manifeste înțelegere și să nu parcheze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cu santurile pe care le fac pt a le ingropa, ce facem? Din cate se poate observa, in municipiu s-a declansat operatiunea "trotuarul si bordura", ceea ce este f bine si estetic. Pe o multine de strazi se poate observa ca s-au reparat. Acum s-au gasit astia cu cablurile sa le ingroape? Dupa ce trotuarele au fost reparate si asfaltate? Autoritatile locale cum vad faptul ca munca celor care le-au reparat va fi fost in zadar? Santurile cine o sa le acopere si asfalteze? Si sa nu-mi spuneti ca cei cu cablurile, ca nu va cred!
3
0
amin si odihneasca-se in pace !
2
0
Veniti sa le ingropati si pe cele din km 5
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272