REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.8° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Cadavrul unei femei, descoperit pe o plajă din Mamaia

Cadavrul unei femei, descoperit pe o plajă din Mamaia

Ana Maria LIPAN 28 septembrie 2023 | 11:10 6188

Ultimul an a fost marcat de tragedii petrecute pe litoral. După ce mai multe persoane s-au stins înecate, o nouă descoperire macabră a avut loc. Joi, 28 septembrie a.c., pe o plajă din Mamaia, în zona Diplomatic, a fost găsit cadavrul unei fete. Tânără avea o vârstă cuprinsă între 20-30 de ani.

Cadavrul unei femei, descoperit pe o plaja din Mamaia

Cadavrul său a fost văzut de o femeie, aflată în trecere pe plajă, care a solicitat intervenția cadrelor medicale, în jurul orei 10:40, prin apel la 112. După constatarea decesului, cazul a fost preluat de polițiști. 

"Tânăra avea o vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani. Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean au constatat decesul acestea, cazul fiind preluat apoi de polițiștii din cadrul IPJ.", a declarat medicul Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanta. 

Culea: Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Gabriel Culea, șeful salvamarilor din zona de nord a litoralului, a transmis faptul că încă nu dețin prea multe detalii despre incident, în momentul de față salvamarii caută indicii, obiecte care ar putea aparține femeii: „Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal, o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el. Sunt șanse mari  să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea. Marea este foarte agitată, este foarte greu să intri la îmbăiere. Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă.”

Ce spun polițiștii 

"La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului.", au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dubios rau de tot; la prima vedere pare crima cu incercare de musamalizare sub forma unui accident de inec mai ales ca s-a intamplat in cloaca de la mamaia care e plina de jigodii, proxeneti si infractori periculosi de care politia stie dar nu face nimic ptr ca ia spaga
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389