REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cadavrul unui bărbat dispărut de o săptămână, găsit în dereaua de la Săcele

Cadavrul unui bărbat dispărut de o săptămână, găsit în dereaua de la Săcele

A.L., A.V. 30 ianuarie 2023 | 00:00 4771

Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu o săptămână a fost găsit în pârâul din Săcele. Se pare că trupul neînsuflețit a fost găsit în spatele fabricii de cașcaval de la ferma din zonă, potrivit informațiilor noastre. Vă reamintim că, Burdun Valer, în vârstă de 62 de ani, a dispărut de acasă pe 23 ianuarie 2023, îmbrăcat doar în pijamale și însoțit de un câine, dispariția sa fiind anunțată câteva zile mai târziu.  

Cadavrul unui barbat disparut de o saptamana, gasit in dereaua de la Sacele

Este vorba despre un bărbat ce s-a născut în localitatea Tibana din Iași, ce locuia la momentul dispariției în comuna Săcele din Constanța. Numele său este Burdun Valer, iar vârstă de 62 de ani. Acesta a părăsit domiciliul pe data de 23 ianuarie 2023, îmbrăcat doar în pijamale și însoțit de un câine, dispariția sa fiind anunțată câteva zile mai târziu.  

Ce spun reprezentanții IPJ

Duminică, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, în dereaua care trece pe la marginea localității Săcele, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 62 de ani.În urma examinării s-a stabilit faptul că acesta nu prezintă urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.” au transmis reprezentanții IPJ.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea treabă să își ceară nevasta in căsătorie
5
0
Va recomand sa folositi "trupul neinsufletit al unui barbat disparut" in loc de "cadavrul unui barbat disparut"... Va intelegeam daca era o stire despre "cadavrul lui Putin", cadavrul unui orc rus, sau cadavrul unui inamic la modul "sa moara dusmanii mei"... Dar "trupul neinsufletit" este formula corecta, caci daca ar apare intr-o zi o stire despre "cadavrul" unei rude a voastre, consider ca ati fi citit stirea cu destul de multa sare pe rana. E un sfat prietenesc... La fel, e alegeverea voastra daca sunteti oameni sau pur si simplu banali "ziaristi". Hai, la revedere!
17
4
Pentru amaratul asta nu s-a mai dat ro-alert...
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102