REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cadavrul unui student la Academia Navală, scos din mare. S-a sinucis din dragoste

Cadavrul unui student la Academia Navală, scos din mare. S-a sinucis din dragoste

Replica API 13 ianuarie 2015 | 23:10 1213

Tulburător:

Tulburător:

Cadavrul tânărului student de la Academia Navală Mircea cel Bătrân a fost descoperit în dimineaţa de luni, 12 ianuarie, în zona Hotelului Parc. Dacă la început nu se ştia cu siguranţă, ulterior s-a stabilit că este vorba despre Alexandru Evsei, de 21 de ani. Tânărul îşi anunţase tatăl încă de miercuri seara că-şi va pune capăt zilelor în urma unei decepţii în dragoste.

Un cadavru a fost zărit plutind în apele mării, în dimineaţa de luni, 12 ianuarie, în zona Radio Vacanţa. Au fost alertate autorităţile, care au ajuns prompt la faţa locului. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au adus la mal trupul neînsufleţit, stabilindu-se imediat că era vorba despre un tânăr. Acesta avea pe el pantaloni şi o cămaşă închisă la culoare, dar îi lipsea încălţămintea. Un martor a precizat imediat că a găsit, în zonă, o pereche de pantofi sport şi o sticlă cu vin, născându-se imediat ipoteza că ar fi vorba despre altcineva, ci nu tânărul care a anunţat că se sinucide încă din seara de miercuri. La scurt timp a fost dat deznodământul: cadavrul îi aparţine lui Alexandru Evsei. Hainele, respectiv o geacă, şi telefonul mobil au fost găsite încă din dimineaţa de joi, pe digul din zona Hotelului Parc. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Reamintim că hainele unui tânăr din Tulcea, Alexandru Evsei, student în anul III la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanţa, au fost găsite la baza unui dig, între hotel Malibu şi Parc, de la intrare în Mamaia, în dimineaţa de joi, 8 ianuarie. Potrivit primelor informaţii, el şi-ar fi anunţat telefonic tatăl, în seara de miercuri, 7 ianuarie, cum că intenţionează să-şi ia viaţa pe motiv că s-a certat cu iubita, după care şi-a cerut scuze pentru gestul pe care avea să-l facă. Imediat, tatăl tânărului ar fi sunat la Poliţie, pentru a anunţa că Alexandru, de 21 de ani, student la Academia Navală Mircea cel Bătrân, dar care se afla în permisie, l-a anunţat telefonic despre faptul că ar fi suferit o decepţie în dragoste, motiv pentru care a hotărât să se omoare. Oamenii legii au demarat cercetările şi, în dimineaţa de joi, la baza unui dig, dintre hotel Parc şi Malibu, de la intrare în staţiunea Mamaia, au fost găsite haine, încălţăminte şi un telefon mobil, care i-ar aparţine victimei. La faţa locului au ajuns atât oamenii legii, echipaje medicale, dar şi scafandri, care au început căutările. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar.

Ce spun reprezentanţii Academiei Navale

„În dimineaţa zilei de 08.01.2015, studentul sergent Evsei Alexandru nu s-a prezentat la program la încheierea învoirii. Deoarece în seara zilei precedente, 07.01.2015, studentul a trimis un SMS îngrijorător părinţilor, Academia Navală Mircea cel Bătrân a instituit o celulă de criză prin care s-au demarat procedurile de căutare a studentului, în coordonare cu autorităţile locale abilitate. În data de 12.01.2015, în jurul orei 09.00, corpul neînsufleţit al studentului sergent Evsei Alexandru din Academia Navală Mircea cel Bătrân, în vârstă de 21 de ani, anul III secţia militară, a fost găsit în staţiunea Mamaia, pe plaja din zona hotelului Parc”, au spus reprezentanţii Academiei Navale Mircea cel Bătrân prin intermediul unui comunicat de presă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272