REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Călin Popescu Tăriceanu anunță că nu votează prelungirea stării de urgență: Deschide drumul abuzurilor

Călin Popescu Tăriceanu anunță că nu votează prelungirea stării de urgență: Deschide drumul abuzurilor

Replica API 13 aprilie 2020 | 00:00 1058

Calin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță că nu votează prelungirea stării de urgență. Acesta susține că prin ordonanțele emise de ministrul de Interne, Marcel Vela, nu s-au luat măsuri pentru salvarea economiei, ba mai mult s-a deschis calea pentru multe abuzuri.

"Deci, nu o să votez pentru prelungirea stării de urgență pentru că aceste ordonanțe militare nu fac aproape nimic din ce nu poate fi făcut de o administratie civilă, dar, în schimb, ne produc tuturor daune importante. Doar posibilitatea de a opri zboruri spre și din zone fierbinți sau închiderea mall-urilor nu justifica o asemenea măsură extremă.

Nu o să votez pentru prelungirea stării de urgență pentru că, la adăpostul ei, aceste ordonanțe militare legalizează lipsa de transparență și deschid drum liber abuzurilor. De asemenea, ele permit guvernanților să puna botniță mass-mediei și să transforme criza generata de coronavirus într-o uriașă acțiune de propagandă, scrie Călin Popescu Tăriceanu, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
0
Tariceanu, un dobitoc sinistru, sclerozat, care mai percepe doar vag realitatea momentului...Retragerea din politica si viata publica, in general, ar fi o dovada de bun simt...
2
0
@ CEREM la 08:45 sa iti dam muie si tie si familiei tele de oligofreni frustati
1
5
Nesimtitul
3
1
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
6
1
Taci ma tarcene eu sunt gabor si am facut zilele astea spaga cat nu am facut 3 ani cand ii amenint ca nu e buna declaratia da imediat omu o cinzeaca sa scape 1000 de lei amenda traiac ati covidu
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272