REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Campania electorală de la Bălcescu s-a lăsat cu capete sparte și acuzații de mită!

Campania electorală de la Bălcescu s-a lăsat cu capete sparte și acuzații de mită!

Replica API 9 iunie 2017 | 08:29 371

Alegerile parțiale din județul Constanța se lasă cu capete sparte! Amintim că pe data de 11 iunie a.c. au loc alegeri pentru desemnarea primarului comunei Nicoale Bălcescu, iar cu câteva zile înainte de scrutin, spiritele s-au încins teribil intre susținătorii principalilor candidați la primărie - Nicolae Ciocănete și Dumitru Timofte. Astfel, după ziua de miercuri, un bărbat a ajuns în atenția medicilor cu plăgi în zona capului, urlând, din câte susțin martorii, că ar fi luat bani de la unul dintre candidați, Dumitru Timofte, "să cumpere lumea".

Alte persoane implicate în bătaia de miercuri ar fi Claudiu Călugăru și Gheorghe Scripnic (finul unuia dintre candidați). Mai mult, în toată această nebunie de campanie electorală aflată la final, a fost acuzat inclusiv șeful de post, Ionel Muşat, că ar închide ochii la "mita electorală" pe care ar împărți-o oamenii unuia dintre candidați. Totodată, un scandal a izbucnit și între doi soți, întrucât fiecare avea un alt cadidat preferat, aici intervenind și fratele femeii cât și alte persoane, dar nici o victimă nu a rămas internată în spital. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

De asemenea, conducerea IPJ Constanța a dispus verificări față de aspectele semnalate privind persoana șefului de post din localitatea respectivă. De menționat că cetățeni din localitate susțin că șeful de post ar încerca să mușamalizeze situația reală din cursul zilei de miercuri și cer ca de speță să se ocupe oricine altcineva din cadrul IPJ Constanța. Și polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu efectuează cercetări și pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor în comuna Nicolae Bălcescu.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum mai vede ala bandajat sa-l voteze pe ciocanete ca sa-l bage de tot in ghips?se amana alegerile pana ii coase lu ala capatana
0
0
Ciocanete muistule Piei satana
1
0
A.N.I ar trebui sa se sesiseze si sa verifice averea dobandita de CIOCANETE de cand a venit la BALCESCU si atunci se va vedea cat a furat acest GUNOI de la platitorii de taxe din N. BALCESCU.ACUM VREA SA FIE PRIMAR PENTRU A NU FI DESCOPERITE FURACIUNILE FACUTE DE EL SI DE BALAN . ESTE MOMENTUL SA PLATEASCA AMANDOI HOTII VOTATI PE ORICINE ALTCINEVA NU PE BETIVANUL SI GUNOIUL ASTA
0
0
Este de tot hazul cand se incaiera taranoii !!!
0
0
Si ce icu asta ba orcum nichi ciocanete i.e. Cel mai tare ca ne da bani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272