REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Campanie de conştientizare a şoferilor, după nenorocirea din Mamaia

Campanie de conştientizare a şoferilor, după nenorocirea din Mamaia

Replica API 7 martie 2016 | 00:16 386

„Condu prudent! Cineva drag te aşteaptă acasă”

„Condu prudent! Cineva drag te aşteaptă acasă”

Teribilul accident din Mamaia, care a adus sfârşitul a doi tineri şi a băgat în spital alte două tinere, a dus la naşterea unei idei de campanie pentru conştientizarea şoferilor constănţeni. Doi tineri din Năvodari au creat nişte stickere pentru maşini, cu mesajul: „Condu prudent! Cineva drag te aşteaptă acasă”. „Totul a pornit de la moartea celor doi. Ideea mi-a dat-o un prieten, apoi eu am luat legătura cu un alt prieten, Emanuel Grigore, care deţine aparatură şi materialele necesare.

Am confecţionat stickerele şi le-am împărţit gratuit doritorilor. În prima fază am făcut doar vreo 40, însă s-au dat foarte repede”, a declarat Aurelian Dumitraşcu, unul din iniţiatorii campaniei. Campania are ca scop conştientizarea tot mai multor persoane de pericolele vitezei excesive. Campania a primit feedback pozitiv, întrucât cererile pentru stickere sunt în continuă creştere.

Tot mai mulți șoferi au fost încântați de această idee. „Deoarece zeci de persoane ne-au mai solicitat stickere, luni vom face altele şi le vom împărţi tot gratuit”, a mai adăugat Aurelian Dumitrașcu. Amintim că groaznicul accident a avut loc din cauza vitezei excesive. Tinerii implicaţi în teribilul accident rutier din Mamaia, petrecut în seara de joi, 3 martie, sunt din Năvodari şi se numesc Adrian Bîcu de 20 de ani (şoferul), Emanuel Coroma, de 20 de ani, (pasager dreapta faţă), Veronica Anabella Vezeteu şi Ioana Dima. Cei doi tineri, Adrian şi Emanuel, au murit în urma impactului violent cu un stâlp.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102