REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Campingul Turist din Mamaia, pe cale să devină ansamblu rezidenţial

Campingul Turist din Mamaia, pe cale să devină ansamblu rezidenţial

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 687

În urmă cu câțiva ani, Tabăra Turist din Mamaia era asaltată de turiști veniți din toate colțurile țării. Pentru cei mai mulți, campingul era a doua lor casă atunci când veneau la mare, era o tradiție să se caseze în acest loc, lăsând deoparte luxul din hoteluri. Ei bine, de ceva ani acest lucru nu se mai întâmplă. În anul 2012 plaja a fost cedată marilor investitori de pe litoral, pentru cei cazați în camping rămânând un petec de plajă. Și nu pare ca situația să se schimbe în viitorul apropiat. Un hotel de 3 stele urmează să fie ridicat pe malul apei.

SC Noc Constant SRL va ridica pe un teren de peste 180 mp un imobil cu trei etaje pentru alimentație publică și cazare. Vor fi realizate locuri de parcare dar și o terasă. De altfel, din 2014 se chinuie investitorul să obțină toate avizele necesare derulării investiției. În 2017, societatea a solicitat certificatul de urbanism în vederea edificării construcției, însă primăria nu i-a dat voie, fără realizarea, în prealabil, a planului urbanistic de detaliu. Zis și făcut ! PUD-ul a fost realizat, iar proiectul a ajuns în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța. Astfel, societatea a solicitat consultarea PUD-ului- pentru construire imobil alimentație publică și cazare, Stațiunea Mamaia, popas Tabăra Turist. Cererea va fi analizată în ședința din 16 octombrie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dureaza asa mult ptr negocierea spagii
1
0
Va rog, nr de telefin al dnului Stroe, ca am nevoie de bani si am inteles ca mama lui Borcea, da sume mari de bani imprumut! Va multumesc! Sau poate stie cineva, daca nu sunt pielea pu.i imi da si mie mama lui Borcea 100 mii euro imprumut?!
3
0
la Corbu cu voi, stati imputiti cate 2 saptamani fara sa va spalati, nu cumparati o apa plata, un sezlong nimk
4
8
individul ala care a sustinut de unul singur examen ca arhitect sef , vanturache , nu are nimic de spus sau obiectat...?!? stiu ca pentru a construi o casa acolo unde era deja una veche , idiotul pune mii de cerinte si conditii...
10
0
Nu e fantoma lui Mazare ci a lui danut moisoiu si Zoltan
10
0
Cine va putea sa opreasca ascensiunea blocurilor in municipiul Constanta ? Ii vom ridica statuie.
21
0
Din ciclul Romania te scufund. Pe zi ce trece in ciuda "marii lupte cu coruptia" imbogatitii, multi dubiosi, distrug ca termitele tot ce e normal in tara. Apoi peste ani ne vom milogi de ei sa puna un pom, o tufa o iarba. Dar doar ne vom milogi.
15
0
Consilierii locali Primaria Navodari au vandut voturile si astfel Camping Navodari este o adunatura de blocuri inghesuite ! A mai rezistat doar un tigan de la primarie care inchiriaza ilegal baracile care au mai ramas la Tabara . In urma cu 7 ani de la iesire din Mamaia si oana la Corbu pe malul marii era numai vegetatie si verdeata ! Azi sunt numai betoane .
23
0
Pai bine fratie si aici ?, dati-o in masa de treaba. Aia in Europa se chinuie sa creeze conditii pentru camping si la noi ... fantoma lu' mazare pe litoral ne bantuie. Fagadau stii ceva ?, sau la "mierea" asta nu ai portie ?
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272