REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Canalul care traversează Satul de Vacanță a devenit un focar de mizerie. Video

Canalul care traversează Satul de Vacanță a devenit un focar de mizerie. Video

Victor ROTARU 26 octombrie 2022 | 00:00 1515

Canalul care face legătura dintre lacul Tăbăcăriei și lacul Siutghiol este plin de gunoaie în fiecare perioadă a anului. Cu toate că de-a lungul timpului s-au organizat mai multe campanii de igienizare, gunoaiele parcă renasc din propria cenușă, iar mirosul este unul extrem de deranjant.

Situația mediului înconjurător a devenit un subiect din ce în ce mai prezent în viața cotidiana. Este clar că în ultimii ani, și datorită campaniilor de informare cu privire la poluare, care implicit afectează clima, oamenii au devenit ceva mai conștienți cu acest aspect, al gunoaielor.

Cu toate acestea, situația din canalul de comunicare al lacului Tăbăcăriei cu lacul Siutghiol este una de-a dreptul îngrijorătoare. Pe lângă gunoaiele care sunt prezente în lacul Tăbăcăriei, și ajung implicit în Siutghiol, canalul pare mai mult o mlaștină, ce emană un miros nu tocmai plăcut. Canalul trece și prin Satul de Vacanță, acolo unde an de an în perioada sezonului estival este tranzitat de mii de turiști zilnic, deranjați de mirosul înțepător al canalului.

Contactați de către reporterii de la Replica, reprezentații primăriei nu au oferit un răspuns concret în legătură cu starea canalului până la finalizarea ediției.

Update:

De menționat este faptul că acest canal nu se află în administrarea Primăriei Constanța. ,,Canalul nu aparține Primăriei Constanța”, au declarat reprezentanții Primăriei, pentru Replica de Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce va asteptai de la chitac si feliciu ? Auzi, in inima targului si nu e al primariei....
1
0
Nu va mai lamentati, ca , Primaria nu face , nu drege...Orasul este oglinda locuitorilor sai !
3
1
hotul de chitac nu-i ajunge clotildei nici macar la degetul mic de la picor. Ma-ntelegi pesedeule ? Sau esti peneleu ca tot aia e.
4
1
Toata trecătorii întorc scârbiți capul când trec prin zonă, doar amiralul broscoi, comandantul flotilei de broaște din lacul Tăbăcăriei nu se sinchisește. Lui așa îi place și se comportă ca atare. Un neavenit, un bicisnic din teapa lui Nicușor și al Clotildei! Ghici cum îl cheamă?
4
3
Asa e tot orasul asta imputit!
10
0
cine sa se ocupe de parc ? acum o luna niste asa zisi lucratori au unceput sa puna dale in statia de la fosta billa . aratau a boschetari . fara echipament de lucru , fara supraeghere . lucrarea e ramasa neterminata si azi . jalnic . primarul bea cafeaua duminica la acapulco in eforie nord . abia astept sa ma Vad cu el ca sa discutam ca intre colegi ce are de gand cu orasul asta de care lumea crede ca olandezii nu ne aproba shenghen ca nu le dam portul . GLUMA PORTUARA cu 6 nave la incarcare / descarcare fata de cateva sute in Rotterdam pe zi
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614