REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Când ar urma să se monteze cele 24 de stații noi de autobuz promise

Când ar urma să se monteze cele 24 de stații noi de autobuz promise

Replica API 17 septembrie 2022 | 00:00 1806

La mijlocul lunii august a fost montată prima stație nouă de autobuz, care la momentul acela a creat multă vâlvă printre constănțeni. Stația este în zona Dacia, și din păcate, până în momentul de față este singura stație montată, iar din spusele primarului, Vergil Chițac, până la finalul lunii septembrie, ar mai trebui ridicate încă 24, conform contractului.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii septembrie, și orașul Constanța are momentan o singură stație de autobuz dotată corespunzător, mai ales că se anunță ploi începând din acest weekend și nu puțini sunt cei care călătoresc cu autobuzul, și tare bine le-ar prinde un loc de așteptare adăpostit.

Pe 17 august, primarul municipiului Constanța anunța cu surle și trâmbițe montarea primei stații de autobuz, proiect aplaudat de unii constănțeni, dar și criticat de alții, fie din pricina prețului mare al unei astfel de stații, fie din montarea greșită a acesteia. Conform spuselor primarului Vergil Chițac, ” primele 25 de stații vor fi montate până la finalul lunii septembrie, urmând ca după această dată să ne fie livrate câte 20 de unități în fiecare lună”, numai că a trecut o lună, și între timp nu s-a mai ridicat nici o stație. E cam greu de crezut, că în 14 zile rămase din lună, vor mai apărea încă 24 de astfel de stații, dacă în 30 nu a apărut una.

Contactat telefonic de redactorii de la Replica de Constanța, un oficial al primăriei a declarat: ”Până pe 22 septembrie vor fi montate 25 de refugii. Apoi, în fiecare lună, încă 25, până când vor fi montate toate cele 125 de refugii prevăzute în contract.”În urma unui calcul scurt, până pe 22 septembrie mai sunt 6 zile, ceea ce însemnă că în fiecare zi se vor amplasa 4 stații noi. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, pentru că știm cu toții ”Socoteala de-acasă, nu se potrivește cu cea din târg.”

Citește și:

Proiectarea noilor stații de autobuz creează nemulțumiri printre constănțeni

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ce prostalai sunt astia de la primarie. Credeam ca s hoti, dar ei de fapt nu pot mai.mult. Cum este posibil sa lasi 2 ani oamenii sa astepte autobuzul fara protectie improtriva intemperiilor vremii?
0
0
Apa calda mai vine?
0
0
Cap sec de roman. Astea sunt bune la englezi unde se circula pe stanga, ca sa vezi autobuzul cand se apropie de statie.
1
0
Transparent dreapta, o mare prostie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272