REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Când va avea loc nunta dintre Tzancă Uraganu și Alina Marymar

Când va avea loc nunta dintre Tzancă Uraganu și Alina Marymar

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 308

Tzancă Uraganu este cel mai fericit tătic de când partenera sa, Alina Marymar, a rămas însărcinată cu o fetiță pe care o aÈ™teaptă cu drag peste câteva luni. Cei doi sunt de nedespărÈ›it È™i, cum au făcut pasul de a aduce pe lume un copil, fanii celor doi s-au întrebat de multe ori dacă au în plan să ajungă È™i în faÈ›a altarului.

Cand va avea loc nunta dintre Tzanca Uraganu si Alina Marymar

Manelistul nu È›ine cont de gura lumii când vine vorba de ce-i dictează inima. Tzancă a intrat într-o relaÈ›ie cu Marymar când viaÈ›a lui sentimentală era într-o cumpănă cu fosta sa soÈ›ie. Acum este cert că artistul È™i-a găsit marea dragoste în braÈ›ele brunetei, motiv pentru care îÈ™i doresc să-È™i întemeieze o familie de care să se bucure zi de zi. Tzancă va deveni, în scurt timp, tătic pentru a treia oară, după ce Lambada i-a mai oferit doi copii.

Tzancă Uraganu È™i Marymar au de gând să se căsătorească?

În ciuda faptului că nunta dintre Tzancă È™i Marymar este unul dintre cele mai aÈ™teptate evenimente, se pare că cei doi au alte priorități în momentul de față.

Bruneta a mărturisit că nu au planuri din acest punct de vedere și că, pentru moment, sunt dispuși să lase timpul să decidă.

„Deocamdată e ok aÈ™a, vedem ce ne rezervă timpul È™i È™tii cum e, când faci planuri, lăsăm ca totul să vină de la sine”, a apus Alina Marymar despre nunta cu Tzancă Uraganu.

Cum se simte Marymar în sarcină?

Chiar dacă este femeie însărcinată, Alina Marymar încă preferă să călătorească la fel de mult alături de Tzancă Uraganu, însoÈ›indu-l la evenimente. Cea mai recentă escapadă a viitorilor părinÈ›i a avut loc în Dubai, acolo unde vremea le-a cam jucat feste.

Cu toate că, până acum, cei doi s-au obiÈ™nuit să meargă peste tot împreună, Alina Marymar este conÈ™tientă de faptul că, fiind însărcinată, este necesar să prioritizeze odihna È™i grija față de sine. Pentru moment, însă, bruneta se bucură de această perioadă în care încă nu resimte stările de rău care pot apărea în anumite cazuri la femeile însărcinate.

„Noi nu stăm unul fără celălalt, suntem tot timpul împreună, îl însoÈ›esc aproape la toate evenimente, dar acum să vedem dacă mai pot. Eu acum am nevoie de mai multă odihnă È™i nu È™tiu cum o să mai reuÈ™esc, dar e ok că sunt bine È™i că nu am stări”, a mai spus Alina Marymar, conform aceleiaÈ™i surse, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468