REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Când vor fi MONTATE REFUGIILE din STAȚIILE de AUTOBUZ!

Când vor fi MONTATE REFUGIILE din STAȚIILE de AUTOBUZ!

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:26 1869

În contextul precipitațiilor abundente înregistrare în ultimele 24 de ore în municipiu, constănțenii au revenit la problema veșnică a refugiilor inexistente din stațiile de autobuz. Locuitorii se plâng de lipsa acestora, fiind nevoiți să stea în ploaie și vânt. Conform reprezentanților primăriei, se vor monta 125 de refugii conform contractului de achiziție, dar și alte refugii cuprinse în proiectul marilor bulevarde.

Precipitațiile abundente și vântul puternic din ultimele 24 de ore i-a făcut pe constănțeni să se revolte, din nou, de lipsa refugiilor pentru călători din stațiile de autobuz din municipiu. Mai mult decât atât, nemulțumirea oamenilor vine și din cauza faptului că autobuzele au întârzieri destul de mari. ,,Este inadmisibil să nu avem încă refugii în stațiile de autobuz. Am înțeles că a fost o problemă cu administratorul societății care administra refugiile din stațiile de autobuz, dar până când să așteptăm. Știu că a fost lansată și o achiziție pentru achiziționarea acestora. Autobuzele circulă destul de greu și suntem nevoiți să stăm în ploaie și vânt.”, a declarat un cetățean, pentru Replica de Constanța.

Seaview Media SRL se ocupa de administrarea refugiilor

Refugiile din stațiile de autobuz din municipiul Constanța au fost montate de firma Seaview Media, administrată de Ionuț Barbu. Demontarea refugiilor pare să fie strâns legată de desființarea panourilor publicitare de pe principalele artere ale municipiului, deținute de aceeași firmă. În acest sens, refugiile pentru călători aveau ca scop principal afișarea de reclame, nu și protejarea cetățenilor în caz de precipitații.

A fost lansată achiziția pentru montarea refugiilor

La finalul lunii septembrie, mai exact, pe 28 septembrie a.c., Primăria Constanța a lansat o achiziție ce prevede achiziționarea de refugii pentru stațiile de autobuz. Valoarea totală a contractului este de 11.007.687,50 de lei. Conform anunțului de licitație, se vor monta aproximativ 125 de refugii.

Ce spune Primăria Constanța

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat că în cadrul achiziției lansate la finalul lunii noiembrie, vor fi achiziționate 125 de refugii pentru stațiile de autobuz. ,,Suntem 125 de refugii care vor fi achiziționate și se află în procedură de licitație. Pe lângă cele 125 menționate anterior, vor fi completate și de cele din proiectele marilor bulevarde, Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Mangaliei, Ștefan cel Mare și Ferdinand”, transmit aceștia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmariti reportajul Recorder- marele alb
1
0
La ovanesian de ce nu exista comentarii
1
0
invata sa scrii analfabetule
1
1
Oare stii ce inseamna refugiu ? cum sa-l monteze ? Doar sa te monteze careva pe tine sa stii altadata ce vrei !
1
1
Pana se liciteaza... dureaza... asa ca la pastele cailor este gata. Pai acolo sunt bani ce credeti ca este asa usor! Sa schimbi iar cosuri de gunoi,face alte borduri,banci si alte refugii, cu subterfugii ca cele de la predecesori nu sunt bune.Si uite-asa mai trec 30 de ani si toti vor schimba numai borduri,cosuri de gunoi taie pomi si frunze la caini etc. Ca sa faca alte proiecte este greu ca nu au cu ce si la propriu si la figurat,toti, nu numai primarul.
6
0
Bai nene de la replici, ce tot va faceti ca nu pricepeti ? cum daci in noiembrie licitatia, pai montajul va fi in mai anul viitor, spuneti adevarul nu ca a-ti intrebat voi la primarie si sa vedeti voi ce urmeaza ... Vad ca nu prea dati in ei va e rusine ? Pana acum ce au facut, nu au avut timp sa organizeze licitatii ? sau nu sau inteles la parandarat ?
5
0
Exagerezi Gigi, niciodata n-am auzit ca Dl. Chitac a vandalizat vre-un refugiu...
10
1
Sa aiba ce vandaliza cocalarii si drogatii orasului.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102