REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CARAMBOL pe drumul către LITORAL

CARAMBOL pe drumul către LITORAL

Replica API 19 iulie 2020 | 23:59 3314

Pe Autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localității Drajna, județul Călărași, s-a produs sâmbătă, 18 iulie, un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme.

Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul a fost restricționat pentru aproximativ 5 minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Sunt semnalate valori în creștere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, dinspre Centura Capitalei către Constanța.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de cretini
0
0
Imediat ce-si iau carnetul,multi se comporta la volan exact asa cum sunt de fapt,ca niste scarbosenii tupeiste,niste taraturi ordinare si cu creier de musca. Examenul psihologic nu e deloc serios,nu analizeaza de fapt posibilul comportament al solicitantului permisului. Normal ar trebui ca doar dupa un examen psihologic corect sa se poata primi dreptul de a face scoala de soferi. E plin de descreierati cu masini puternice dar si din cele obisnuite,care pun in pericol soferii si pietonii corecti.
1
0
ce ma amuza cind vine un taran din spate,se baga in curul meu si se grabeste,desi in fata este coada de 5 km bara la bara,zona eforie..agigea...cta.Nu ma dau si.i fac semn pe geam,unde plm te grabesti,zboara tarane,ia.ti elicopter!
4
1
Nu exista zi de la D-zeu, sa nu vad vreun taranus cum ma impinge de la spate in trafic. Este vina politiei si in primul rand RAR-ului care le da verificarea la toti jegosii astia cu fumigene si xenoane chinezesti. Nimeni nu intreaba nimic. Jumatate dintre soferi sunt ori beti, ori drogati! Tara lu Papura-Voda! Sictir!
9
2
pai tu crezi ca toata lumea fura ca voi? sau toti sunt beizadele de pensionari speciali, de politicieni sau afaceristi pardon gainari corupti? unii mai si muncesc in tara asta!!
7
1
Ma cac pe opelurile voastre. Spui opel si tragi apa
6
13
Sa le fut rasa de taranoi transpirati ! Au vandut porcu si si.au luat troaca sa dea fleshuri. Se.nghesuie ca prostii pe sezlonguri slinoase sa.si faca poze cu paharu zilnic. Bagamiashpla in mortii lor de vite ce se adapa de unde se pisa - dambovita cea urat mirositoare
17
4
Prostani cu opel
4
12
Uitati-va cu atentie in poza. Sunt numai ragalii de 3000 euro , masini vechi de minim 10 ani in care sa incapa si porcu sa fie si lucioasa sa aibe si geamuri negre sa para smekera. RROMANIA
8
15
Carambol cu 5 OPEL-uri!
4
7
Iar mata prosta iera cu opelul.
5
4
Eu ii aprob pe cei care ii critica pe soferii dilii ca:S. Huidu,Albu,M.Iorgulescu,etc,tocmai pt.ca nu mai vreau sa vad atat de multi soferi nevinovati morti in accidente sau pietoni omorati pe zebra de soferi drogati,vitezomani sau betivi;cati oameni mai trebuie sa moara din cauza unor soferi nebuni ca astia pentru ca sa le spui ca au o arma in mana?caci masina sau motocicleta poate sa ucida,involuntar bineinteles dar asta nu este nici o alinare pentru o mama care isi ingroapa copilul ucis din culpa de un sofer sau motocilist.
11
0
aia cu ''nu avem autostrazi,sosele corespunzatoare''nu mai merge.Si in alte tarisoare sunt drumuri inguste-de ex.Italia-numai ca acolo oamenii se asteapta unii pe altii,se respecta si mai e un aspect daca incepi cu golaniile politia te arde cu amenzi coplesitoare.deci nesimtirea si lipsa de educatie sunt cauzele accidentelor in 90% cazuri.reduceti viteza,adaptati-va conditiilor de trafic,conduceti preventiv.
16
2
Din lipsa de ocupatie mam gandit sa fac ce ma pricep eu mai bine - o scoala de soferi! Veniti la mine sa va invat soferie adevarata!!! Si va mai dau si un pont gratis - ca sa ajungi mai repede la mare nu mergi nici pe banda 1 nici pe 2 - pe contrasens bai baiatule si o calci pana la podea !!!
6
1
bn dracu ca nu avem mai multe autostrazi .Romanul este o nevertebrata care nu stie sa foloseasca o autostrada
8
4
meltenii din bucuresti incearca sa ajunga pe litoral..
14
1
daca mergi pe autostrada cu 120 pe prima banda mirosi a prost, acum ce scuza mai bagam, nu era ceata, nu era polei, etc, etc
11
1
vreun prostan cu OPEL.
3
11
inapoi acasa, cu cazanul in spate
12
2
Permise pe spaga .da permisele si zice te inveti tu pe traseu adica uite ce fac
8
1
Dragi concetateni, nu mai fi-ti rai si plini de ura cu semenii vostri, e timpul sa facem o impacare cu noi insine, chiar dac un seman de-al nostru a gresit, sunt de acord va suporta sanctiunile legii, dar nu trebuie sa-i taiem capul mai ales, daca a mai suferit si traume fizice. Toti putem gresi, nimeni nu e perfect, asa ca haideti sa ne uitam in interiosul nostru si sa ne punem o clipa noi in postura celui ce a gresit, sa vedem daca ne convine ca altii sa aiba aceeasi atitudine fata de noi. In rest trebuie sa ne schimbam, sa fim solidari!
7
11
daca scapi de carambol cu a ta , dai d e virusache neaparat, luati va piscine , sunt tare sanatoase daca scimbi apa la timp!
13
1
DE CE NU SPUNETI CA TOT IN ZONA A AVUT LOC SI UN ACCIDENT CU MOTODEMENTI EVIDENT LA MARE VENEA MOTODEBILUL CU GAGICA IN SPINARE PE CARE A TRIMISO PE LUMEA CEALALTA IAR DONATORUL ARE UN PICIOR SECTIONAT - ASTIA SUNT DEMENTII CARE TUREAZA MOTOARELE SI MERG IN ZIG ZAG OLIGOFRENI SI HANDICAPATI PACAT CA NENOROCESC OAMENI NEVINOVATI
18
3
Nu se pastreaza distanta. Se baga meltenii cu viteza in curul tau si semnalizeaza sa treci peste limita legala,in caz ca nu pot sa te depaseasca,de parca toti ar fi grabiti ca li se rupe apa si trebuie sa nasca.Soferi dementi,cu aere de experimentati dar de fapt doar ageamii, care conduc agresiv oriunde apuca.
44
0
Ce ai fumat aseara , pishatule ?
6
17
Nu stim sa conducem nici macar in linie dreapta
27
1
Se mai reduce din trafic
7
0
bataranilor din b,il,cl,tl,dj,gj,mh,ph,stati dreq acasa la cules pepeni si prasit porumb.undeva grabiti tantalailor,se merge bara la barade la agigea.peysanilor,infestati si marea!
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212