REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Cardurile pentru alimente vor fi alimentate cu 250 de lei în Săptămâna Mare

Cardurile pentru alimente vor fi alimentate cu 250 de lei în Săptămâna Mare

A.F. 23 martie 2023 | 21:21 600

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a anunțat joi la depozitul de alimente Oltina că cea de-a șasea tranșă de pachete alimentare finanțate din fonduri europene va fi distribuită începând de joi, astfel încât beneficiarii să primească produsele înainte de sărbătorile pascale.

Cardurile pentru alimente vor fi alimentate cu 250 de lei in Saptamana Mare

„Ne-am propus ca cea de-a șasea tranșă a pachetelor alimentare destinate românilor vulnerabili, a căror distribuție a început, să ajungă la aproximativ 800.000 de beneficiari înainte de Paște. Lucrăm împreună cu autoritățile locale, astfel încât să ne asigurăm că sunt depuse toate eforturile pentru a nu exista sincope în procesul de distribuție către beneficiari. În acest sens, am făcut un apel către toți primarii să etapizeze distribuția alimentelor în așa fel încât să se evite cozile la preluarea pachetelor, respectându-se totodată calendarul pe care l-am propus. Pachetele conțin alimente de bază pe care toți românii trebuie să le aibă înainte de Sfintele Sărbători și este important ca acestea să le fie livrate la timp.

Totodată, avem în plan ca, în Săptămâna Mare, să încărcăm pe cardurile sociale o nouă tranșă din ajutorul de 250 lei pentru alimente și mese calde pentru toți cei 2,4 milioane de români beneficiari. Este un sprijin care va conta, cu siguranță, în această perioadă. Vom continua să protejăm securitatea alimentară și în următorii ani, fie sub formă de pachet alimentar, fie sub formă de voucher. Și pentru că vorbim despre produse în cea mai mare parte românești, vom ajuta în acest fel și producătorii naționali”, a declarat ministrul Marcel Bolo, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cardurile de energie funcționează aiurea, faci cererea pe site-ul poștei, și deși are termen să-i rezolve în 5 zile, abia după 7 zile îți trimite un e-mail cu factura înștiințându-te că au procesat cererea, și te uiți pe site-ul engie sau Enel și factura apare tot ca neplătită, abia după alte 7 zile poșta virează banii, adică abia în 14 zile se rezolva, operațiunea asta atunci când o faci prin card bancar se rezolva in maxim 24 ore, cei de la poșta țin banii ăștia la dobânda ca să facă ciubuc.
1
0
ba pesede,toate pomenile astea se duc directin inflatie!pe care o platim tot Noi,cei care platim pomenile!ia puneti trintorii la munca si nu mai dati pomeni!!!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510