REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cartierul Bărbosu din Eforie Sud va avea curent electric

Cartierul Bărbosu din Eforie Sud va avea curent electric

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:00 488

După ani de aşteptare

După ani de aşteptare

Cartierul din zona Bărbosu, din Eforie Sud, va fi în curând racordat la reţeaua electrică. Proiectul este aşteptat de localnici de mult timp. Pentru derularea lucrării, oraşului Eforie i s-a alocat, la sfârşitul lunii trecute, prin Hotărâre de Consiliul Judeţean, suma de 100.000 de lei. Suma de bani provenită de la Consiliul Judeţean acoperă doar o parte din costurile lucrării. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 450.000 de lei. “Interesul nostru este să facem lucrările cât mai repede. Orice sumă în plus este binevenită”, a precizat Cecilia Creţu, purtător de cuvânt al Primăriei Oraşului Eforie.

Proiectul este denumit “Lucrari electrificare /extindere reţea electrică de interes public zona Bărbosu Eforie”, iar pentru derularea lui finanţarea este asigurată atât din fonduri de la bugetul oraşului, cât şi din fondurile Consiliului Judeţean. De amenajarea reţelei se ocupă angajaţii de la Serviciul de Urbanism al primăriei şi reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Locuitorii din cartierul oraşului Eforie Sud aşteptau de ceva timp această lucrare. Până acum, localnicii s-au descurcat cum au putut, unii dintre aceştia au apelat la generatoare, alţii au aşteptat proiectul autorităţii locale pentru a fi rezolvată această problemă. Situaţia va lua în curând sfârşit. Reprezentanţii autorităţii locale susţin că în două-trei luni cartierul va fi racordat la reţeaua electrică.

Amintim că, la finele lunii trecute, consilierii judeţeni au repartizat pe unităţi administrativ-teritoriale sume din cote defalcate din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2018. Un număr de 46 de primării din județul Constanța au primit bani pentru achitarea datoriilor, printre care s-a aflat şi Primăria Oraşului Eforie.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate utilitatile in acest cartier au fost aduse mereu in preajma alegerilor, asa ca nu va bucurati inainte de vreme, mai sunt 2 ani pina la alegeri, cu citeva luni inainte se vor gasi si restul de bani.Aviz alegatorilor.
1
0
Traiasca prietenul si viitori Primar Bosogeanu
1
4
Crusoveanu si Robert Serban sunt la putere .Traiasca fratia spagii !!!
4
1
Aveti grija cu costica de la nord este un mare sarpe a terminat facultatea la interogari si iti citeste pe buze nu Zice nu niciodata dar daca nu Il ajuti cans iti cere ai belit pula cu el la fel si serban
3
1
Care Costica?de la nord?
0
3
Spartanul costica e cea mai mare pizda masculina umbala numai cu pampers pe el cat a fost Roman in libertate.costica prostule cand se elibereaza Roman a promis ca o sa te futa in fata spartanilor
6
2
Bosogeanu asta e un gunoi
5
2
Asa zisi spartani sunt o familie de tigani borati. Sa te iau in pula costica cum am luato si pe Adriana
7
2
Mai bine zicea i pizdele de la eforie
6
1
Bai, meclistilor, nu mai vorbiti in numele familiei Bosogeanu! Tentativa asta de primar, in afara de faptul ca nu a facut nimic pana acum si a lasat totul pe final de mandat, sa stie ca pe oameni nu ii poti duce cu zaharelul, asa cum cred el si gasca lui de infractori. Nici in visele lui cele mai frumoase nu o sa mai fie primar, deoarece este inconjurat de o mana de infractori care au impresia ca se joaca cu destinele oamenilor. Rusine, Serbane! Mai bine i-ai da o locuinta tatalui tau care sta ca un boschetar pe strazi, asta in conditiile in care te-a intretinut la cel mai inalt nivel!
3
5
Ssssddddyyyy
0
0
Felicitari Primarului
6
8
Faptul ca se spune ca se baga curentul nu inseamna ca s-a si bagat.Acest maimutoi crede ca lumea crede aberatiile finaciare si faptice?Doamna Cecilia de cati ani are aprobata suma necesara pentru lucrare?in continuare mancaticacat si speculati nevoile oamenilor.de peste un an a fost aprobata de catre consiliu suma necesara si primarul a folosit banii in alte scopuri dar o sa se verifica si asta
8
2
Cica angajatii de la Serviciul de Urbanism se ocupa !!!adica Manea latifundiarul?
6
2
Robert nu face nimic, out
8
8
Mie mi-ar fi fost rusine sa public o asa stire ... Daca eram in Evul Mediu mai mergea...In 2018 anuntam cu emfaza ca vom electrifica un cartier care exista de peste 20 de ani ?
17
0
Sa vad ce mai spuneti acum...incetati sa il mai denigrati pe R.Serban! Mai are aprox. 2 ani de mandat! Nu o face pt campanie acum ci abia acum s-au rezolvat hartogariile! A trecut la treaba oameni buni, nu mai fiti carcotasi...pana in 2020 se vor face treburi ce nu au fost facute in ultimii 15 ani! Bv Robert Serban!
15
14
Acest cartier exista de 20 de ani,nu s-a vrut a se trage curent electric. Indolenta si reavointa asa zisilor ctitori,fosti si actuali din primaria Eforie nu are egal.Iar pentru autoarea acestui articol ii recomand sa iasa la aer curat si sa vada acest cartier cu ochii sai namol ,lipsa electricitate ,carute de tigani...ps. oricum lucrarile sus-numite sunt iarasi abandonate...fatalitate moncher...asa ca in rest numai de bine
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272