REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Casa Rosso & Red House by Rovas organizează un 8 Martie de neuitat

Casa Rosso & Red House by Rovas organizează un 8 Martie de neuitat

Replica API 27 februarie 2013 | 00:00 428

Invitaţie la distracţie!

Invitaţie la distracţie!

Primăvara se apropie, deşi o face cu paşi timizi. Razele soarelui vor încălzi pământul, ghiocei deja au apărut. Întreaga natură se va trezi la viaţă. Femeile, sărbătorite odată cu venirea primăverii, aşteaptă cu nerăbdare să primească mărţişoare, cadouri, flori. Pentru ziua femeii, îşi planifică din timp unde se vor duce şi speră că se vor distra pe cinste, între colege şi prietene. Doamnele care vor să se răsfeţe şi să-şi ofere un cadou vizual, aleg locaţiile unde dansează stripperi. Aceştia ştiu să facă atmosferă şi aleg chiar femei din public cu care dansează pe scenă.

La restaurantul Cassa Rosso & Red House by Rovas, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 60-62-64, la etajul 1 al complexului Rovas, organizatorii au pregătit o surpriză extrem de plăcută pentru doamne şi domnişoare. Începând cu ora 18.00, doritoarele vor putea petrece o seară de neuitat în compania formaţiei "Orizont din Constanţa", în timp ce vor putea servi un meniu variat compus din aperitiv (Kievskaia de pui, rulou din şuncă de pui cu salată a la rus, pastramă de porc cu ierburi aromate, nufăr din roşie cu salată de vinete, tatină cu icre de crap, mozaic de măsline, telemea de capră), un fel principal ( portofel aromat din pui, muşchiuleţ de porc luxuriant, cartofi pai, salată de varză proaspătă, chifle) şi desert (tort Foret Noir). Pe masă se vor găsi de asemenea fructe şi alune.

În ceea ce priveşte băuturile, vor putea fi servite Martini Rose Mary cu lămâie sau Whisky J & B, la cerere, vin roşu demi-dulce, pepsi sau prigat, apă minerală sau apă plată şi cafea Espresso. Surpriza specială a serii o va reprezenta show-ul artistic de striptease masculin prezentat de Love Soldiers Male striptease Art "Man Alive". Stripperii vor încânta audienţa şi vor destinde atmosfera, pentru a fi pe placul doamnelor şi domnişoarelor prezente, care nu vor uita prea curând seara petrecută în compania lor. De asemenea, programul artistic va fi condimentat şi de formaţia de muzică "Orizont din Constanţa".

Meniul este 100 de lei de persoană, iar rezervările pot fi făcute la telefon: 0728.852.724 sau direct la sediul firmei!

M.Ş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108